Kontakt Lens Kayan lens için çözüm

Elbette goz kirpmadan takiyoruz demek istedigim o degildi.
Takinca direkt gozu birakip goz kirpmak yerine daha yavas bir sekilde gozunuze takinca 1 dk falan beklemek.o arada kirpmadan saga sola asagi yukari yavas hareketlerle gozu kaydirmak. Belki daha iyi oturur diye soyledim .
Ben acelem olsa bile hep boyle takarim hicbir sorun yasamadim.
Böyle takıyorum ki zaten olmuyor :KK43:

E mantıken her ay gidip lens alacağım paranın neredeyse yarı fiyatına gidip yıllık lens alıyorum ayrıca aylık lenslerde renkler çok yapay geliyor benim lensimi gözümden kimse ayırt dahi edemez sadece lens kullananlar yakından bakınca anlıyor e sürekli tak çıkar işime gelmiyor cunku haddinden fazla bulanık görüyorum aylık lensler çoğu denizde duşta falan kullanılmıyor birde bu zamana kadar mesleki yönden hep göz yorucu işler yaptım uzun süre aynı noktaya bakınca aylıklar çok kuruma yapıyor gün içinde
Her ay almıyor eşim 3 aylık oluyor nedense 3 kutu veriyorlar neyse sen memnunsan sorun yok :KK66: ha eşim duşta havuzda falanda çıkarmıyor diyorum ya hava alan çıkmayanlardan genede yatarken çıkarıyor benim herif :KK53:

4 senedir lens kullanıyorum ben de sadece gözüm çok kuruduğunda lensim tam oturmuyor gözüme.
günde 4-5 kere sunni gözyaşı damlası damlatın daha sonra düzene girecektir.
Bu arada artık çoğu lens en fazla 10 gün gözde kalabilecek nitelikte ama siz yine de mecbur kalmadıkça gözünüzde kalmasın

4 senedir lens kullanıyorum ben de sadece gözüm çok kuruduğunda lensim tam oturmuyor gözüme.
günde 4-5 kere sunni gözyaşı damlası damlatın daha sonra düzene girecektir.
Bu arada artık çoğu lens en fazla 10 gün gözde kalabilecek nitelikte ama siz yine de mecbur kalmadıkça gözünüzde kalmasın
Zaten mesele şu ki suni göz yaşartıcı kullanınca daha çok kayıyor kuruyunca tam oturuyor

X