- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
saten mi gız çarşaflar .kayar tabi.Birisi bana bu bedduayı etmiş olmalı. Ablalarım gardaşlarım allah rızası için şu meczuba bi akılll...her gece istisnasız her gece çarşafımız yerde. uyku halinde altımızdan birimi çekio anlamıorum. İnanın çildirizeyyiimmm....altına lastikli çarşaf serdim,alez denedim, kenarlarından iğneledim, iyice sıkıştırdım yok yok yokkk... birde çarşaf yetmez gibi kış dedim yatak kolay ısınsın dedim battaniye serdim lastikli çarşaf altından o bile kayıyor... hayır göreen hunharca sevişiyoruz her gece sanırr.:-D:-D:-D ki sex yaparken bile gayet normal duruyor uyuyunca hoppp aşağı...birde normal uyuyan insanlarız ben cenin pozisyonunda sağdan sola bilr dönmem. Eşimde yatıor işte. Çarşaflarımda çeşit çeşit hani safi saten olsa kaysın ama pamuk sateni, pamuklusu, ranforce su hepsi aynıı...
varmıdır bu işin başka bi çözümü;-);-)
Büyük olsa daha iyi:-D ama normal yani hepsi:-Dbüyük mü geliyor acaba çarşaflar yatağa
valla o konulara inancım olda evi in cin peri bastı diyip okunmuş sularlan yıkıcamda:-D inanın çıldırmak üzereyim.O zaman biri çarşafı altınızdan çekiyor
Yoksa anlattığınıza göre herşey normal.. alez, lastikli çarşaf hep varmış kayacak neden bulamadım
Çarşaflarınız ne kadar büyük olursa altına o kadar verebilirsiniz ki kaysa bile düşmesin yere
Vay arkadaş evdeki bütün çarşaflar menapozdaysaa yanmışım benn aboowwwww. Bi soram hrle dertleri o mu. Gerçi daha 8 ay oldu tazecikler ama erken menapoz zaharrrr..Menapoza girdiyse ateş basıyordur onu siz ustundeyken..
Annemde menapozluyken hortumla kış gunu dükkanı yıkardı
Yok gülüm onu diomya saten olsa anlarım iki tane pamuk saten var sadece hadi onşar kayıyor, öbürkülerin derdi ne onlar ne kayıyorrr....:-Dsaten mi gız çarşaflar .kayar tabi.
Yarrrr bize bi çözümm o zamnn:-D sabah şöyle sadece yorganı düzeltip tamm etmek istiyorum yaa çokmu şey istiorum..aynı dertten muzdaribim
o carsafın yarısı her sabah yerde
Serdim tutmuyorr. Sadece lastiklife kullanmak istemiorum:-Daltına havlu lastikli çarşaf ser o tutuyor canım
bizimkiler kaymıyoda.yatışınızda problem olsa gerek.:) ya da yatağın kumaşı kaygan sanırımYok gülüm onu diomya saten olsa anlarım iki tane pamuk saten var sadece hadi onşar kayıyor, öbürkülerin derdi ne onlar ne kayıyorrr....:-D
lastikli çatşaf alta seriorum ama üstüne nevresimin çarşafını seriorum he işte o namussuz nevresim çarşafı fırttırıveriorr... sadece lastikli çarşafda kullanmak istemiorum.Lastikli çarşaf nası kayar yav? Lastiksizi anlarım da, lastikli takılı yani, baş kısmında da biz varız, ordan çıkacak da falan. Valla yerçekimsiz ortamda yürümek daha olası şu dediğinden.
paranormal çarşaf activityKamera tak hiç olmadı, sebebini bulmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?