• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayan çarşafların içinde kalasın işallahh. ..

bizimkiler kaymıyoda.yatışınızda problem olsa gerek.:) ya da yatağın kumaşı kaygan sanırım
Ama yatağın direk üstüne sermiorumki arada alez,kış dolasıyla battaniye, lastikli çarşaf var. Hepsini boşverip alıp başını gidebiliorr:-D

O bedduadan bana da etmişler en kesin çözümü annem verdi 2 aydır rahatım :D

her çarşafın ucuna kocaman kurdele diktim yatağın altından çapraz şekilde bağlıyorum
sapasağlam kaldı :)
haftada br yatak kaldırıyorum ama o kadarlık da olacak :)

ben pamuklu kullanıyorum her ıkı yandan yanları lastıklı zor gecırıyorum zırh gıbı oluyor ve kaymıyor
altındakı eger büyükse yada lastıklı degılse o kaydırma yapabılır
Bnm lastiklilerdemi iş yok diorsunuz yani. Bir tane daha aam bare pamuklu deyemde.

Birisi bana bu bedduayı etmiş olmalı. Ablalarım gardaşlarım allah rızası için şu meczuba bi akılll...her gece istisnasız her gece çarşafımız yerde. uyku halinde altımızdan birimi çekio anlamıorum. İnanın çildirizeyyiimmm....altına lastikli çarşaf serdim,alez denedim, kenarlarından iğneledim, iyice sıkıştırdım yok yok yokkk... birde çarşaf yetmez gibi kış dedim yatak kolay ısınsın dedim battaniye serdim lastikli çarşaf altından o bile kayıyor... hayır göreen hunharca sevişiyoruz her gece sanırr.:-D:-D:-D ki sex yaparken bile gayet normal duruyor uyuyunca hoppp aşağı...birde normal uyuyan insanlarız ben cenin pozisyonunda sağdan sola bilr dönmem. Eşimde yatıor işte. Çarşaflarımda çeşit çeşit hani safi saten olsa kaysın ama pamuk sateni, pamuklusu, ranforce su hepsi aynıı...
varmıdır bu işin başka bi çözümü;-);-)
ya hiçbirşey olmuyorsa aklıma şöle bir çözüm geldi bilmiyorum nasıl olur..
hani bu valizlerde en üstte kıyafetler dağılmasın diye kemer olur ya
seyahat-cantasi-valiz-13395814591234-a.jpg
bunun gibi acaba çarşaflara böyle birşey mi dikseniz ? yıkayacağınız zaman açıverirsiniz kemeri..

lastikli çatşaf alta seriorum ama üstüne nevresimin çarşafını seriorum he işte o namussuz nevresim çarşafı fırttırıveriorr... sadece lastikli çarşafda kullanmak istemiorum.
Hee desene.
Lastiksiz çarşaf kayabilir yav, ayaklarınızla tepikliyosunuzdur azar azar. Ben iki lastikli üst üste takıyorum, alttaki astar niyetine, üstteki renk açısından.

hala mı kayıyo .ne biçim yatıyonuz ya :D :KK45::KK45:
Onu diom işte bendewe. Kesin beddualyızzz:-D birde varya bizi görsen ben cenin oluyorum eşimde arkadan sarılıyor hani ayy pamuk gibi uyuyorlar dersin. Birde ben hiç dönmem sabah aynı biçim kalkarım hatta çoğu zaman kollarım uyuşur bükülü olmaktan. Kocamımı boşasam ben çarşafı kaydırıyot diee :-D:-D:-D

Onu diom işte bendewe. Kesin beddualyızzz:-D birde varya bizi görsen ben cenin oluyorum eşimde arkadan sarılıyor hani ayy pamuk gibi uyuyorlar dersin. Birde ben hiç dönmem sabah aynı biçim kalkarım hatta çoğu zaman kollarım uyuşur bükülü olmaktan. Kocamımı boşasam ben çarşafı kaydırıyot diee :-D:-D:-D
şakası bile kötü :D Allah başka dert vermesin :D bende başlığı görünce başka kötü bi olay yaşadın sandım kayık çarşaf falan :D

O bedduadan bana da etmişler en kesin çözümü annem verdi 2 aydır rahatım :D

her çarşafın ucuna kocaman kurdele diktim yatağın altından çapraz şekilde bağlıyorum
sapasağlam kaldı :)
haftada br yatak kaldırıyorum ama o kadarlık da olacak :)
valla kaldırırk artık yatağı nabak hergün hergün düzeltmekte kabus. Arkadaşım lastik yaptır kenatlarına dedi ama bu seferde başka biyere sermek gerekirse ne bile bi kanepeye falan garip bişe olur die yaptıramadım.

ya hiçbirşey olmuyorsa aklıma şöle bir çözüm geldi bilmiyorum nasıl olur..
hani bu valizlerde en üstte kıyafetler dağılmasın diye kemer olur ya
seyahat-cantasi-valiz-13395814591234-a.jpg
bunun gibi acaba çarşaflara böyle birşey mi dikseniz ? yıkayacağınız zaman açıverirsiniz kemeri..
Gül bunu beğendi :-D bu seferde yatağı baya kaldır indir yapcaz ama çare işte:-D

Senin ki gene iyiymiş bizim hem çarşaf hem yorgan kayiyo sabaha kadar bi tek yastıklar duruyor bende usandım hergun çarşaf duzlemekten

Hatunlarım hazır gelmişken nevresimden kaçan yorganada çözümleriniz varsa beklerim. İğneliordum ama en son kocamın eline batınca yasakladı:-D:-D başını dikk demeyin her hafya sök dik sök dik nabtınjz yaa. Varmı bunada oratik çözümü olan:-D:-D:-D biz kayangiller ailesi olarak:-D sonrasında banyoda kaymalara geççemm ahahhaah:-D:-D:-D

Senin ki gene iyiymiş bizim hem çarşaf hem yorgan kayiyo sabaha kadar bi tek yastıklar duruyor bende usandım hergun çarşaf duzlemekten
Ahhh bacımmmm anlıyonn demi beniii. Bak kenarlara kurdela dikio alttan bağlamak iyice geldi kafaöa yattı:-D deneyrk helee.

Back