• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaya´nın küçük evi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evin çok güzel..kendi adıma kusura bakmazsan bi kaç önerim olacak.bence mutfaktaki baharatlıkların çok güzel uyumlu ama biraz fazla göz yorucu olmuş.başka yere koysan ya da fazla kullanmadıklarını dolaba koysan çok daha hoş duracaktır bence.mesela şu 2 katlı olanı var ya onu kaldırabilirsin.
bir de vitrinde çok fazla örtü var gibime geldi.şu holdeki kabloya bi çözüm bulsanız süper olur:)

ama evin çok sıcak ve huzurlu görünüyor.güle güle oturun.

Kirmizi mutfak aslinda hic güzel olmaz diye düsünürdüm ama KK da göre göre cok ho$ geliyor gözüme artik.Heleki mutfaktaki aksesuarlar da kirmizi olunca harika gözüküyor.Seninde cok güzel olmus vallahi.Huzurla otur canim.

çok beğendim evini, kırmızı rengi çok seviyorsun anlaşılan.Ama evini çok sevdiğin ona değer verdiğin çok çok belli. Çünkü orası senin yaşam alanın. Şehrin gürültüsü ve yapmacıklığından uzak insanın tek şeffaf olabildiği yer evidir. O halde ruhun ve gönlün nasıl istiyorsa evine onu yansıt.Huzurla ve mutlulukla otur.ıyi günler.

eviniz harika yemek masasını orta sehpayı fıstık yeşili halıyı köşe takımını ck beğendimn bir de banyo tbiik :) iyki kırmızı yapmamışsınız kırmızı nedir ya göz yoran bir renktir yeşil harika bir renk göz yormayan cok fresh :) bnce böyle dha güzl olmş mtfkta ck hoşş

canım yorumların hepsını okuyamadım ama bende ılk yazını okuyunca hemen uzuldum ve kotu esyalar bekledım bence sen bı nefes al ve sevdıgının yanında yasadıgın ıcın her durumdan zevk almaya bak . Bence evın kucuk olması o kadar da muhım değıl tabı kım ıstemez genıs evlerde oturmayı ama ben de kıraya cıkacağım evlenınce ve acıkcası kucuk bır ev tutmayı dusunuyoruz kaldı kı sen almanyada yasıyosun orda akrabalarımız ınan onlarında evlerı oyle kucuk ve odalar ıc ıce en kotusu . Arkadaslar yazmıs ama bende dıle getıreyım ıstedım ıyıkı odan baska renk olmus yoksa gercekten kıpkırmızı bı ev cok boğucakmıs yesıl renkli oda sevmem ama acıkcası senınkı guzel durmus dedıgın gıbı daha sonraları sen degıtırebılırsın nasılsa ama o kose koltuğun cok rahat bı koltuga benzıyoo acıkcası . Genel olrak bende evını begendım sadece bı kac ufak dokunus lazım kablolar mutfak ustu tezgahı gıbı pratık cozumler lazım. Haaaa bırde soylemeden gecemeyeceğım o dantel ortulerı seven kadar sevmeyen de bır cok ınsan var o yuzden sen sevıyorsan hıc dert etme annecıgın yaptırmıs saana ne kıymetlı onlar hepımızın ceyızınde mutlaka var ve serılecek sankı bıkac kere dıle getırmıs olan mısafır vardı sımdı kaldırdım dıe hayıflanma gıbıme geldı acıkcası bunlar nacızane fıkrım :26: Rabbim hepimize nasıp etsın ıple cekıyorum sevdıceğımle evımı kurmayı beraber olalımda ona da sukurr:54:

canım seni bir konuda uraıcğm ama sakın yanlış anlama.mutfak ve banyon çok güzel ama o fayansların araları çok kara duruyor çok göze batıyorlar yapmarketlerde falan fayans araları için kalemler var istersen onlardan al canım sakın yanlış anlama belki fotodan öyle duruyordur.mutfağın güzelliğini bozmasın.

Son düzenleme:
güle güle oturun,benim için çok renkli bir ev olmuş daha sade renk mobilyalar kullanıp,aksesuar ve tablolarla renk katmayı severim ben ama zevkler ve renkler.ağız tadıyla oturmanız dileklerimle...

ee konu sahibi nerde :D
üzerinden seneler geçti yeni eve çıkmıştır herhalde =9
öyle yazmıştı da
nerdesin kayaaaa :52:

herşey güzel ve tertipli güle güle oturun .zamanla istediğiz herşeyin olmasını dilerim.:71:

yeşili mobilyada pek sevmem,ama şartlar onu geregktirdiği için almışsınız,güle güle oturun

Ben çok beğendim evini
Önemli olan zaten eşyalar filan değil ağız tadı huzur anlaşabiliyo olmak ve sağlık
Gerisi sağlık ve saydıklarım olduktan sonra Allah ın izniyle tamamlanır sen dert etme

Back
X