Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence evin çokk güzel herkes geniş ev ister bende ne kadar küçük o kadar iyiden yanayım hiç büyük ev sevdam olmadı küçük olsun benim olsun derim her zamn güle güle otur evinde...yerimseniben
saol canim benim yaa evet aslinda temizlik konusunda kücük ev iyi ama bend ebpüyük evi seviyorum..aman napalim allah saglik sihhat versin..birde bebis versinde gerisi önemli degl canim..
saol canim benim yokk kiss hi olmuyorr biraz sicriyor bazenn oda siliyorum zaten ben ayda bir mutlka yikarim hepsini..temiz ve titizm ve cok derli toplu dökmeden samdan yemek yaparim bisi dökülsün hmncik silerim yani...
Evin çok güzelmiş canım güle güle otur renkler falan çok sıcak yeşile bayılırım bu arada masa örtüsünü çok beğendim çok cici bişi :) allah sağlıklı oturmak nasip etsin.
evin çokkk tatlı vee ççook güzel cnm allah huzurla sağlık oturmayı nasip etsin ayıp olmazsa ben ocağını soracaktım elektirikli galiba ayda ne kadar elektrik harcıyo bende öyle almayı düşünüyorumda
evın dedığın kadar küçük değilmış
cok guzel bazı fazla ve eksıklıkler var
mesela mutfak tezgahın cok kalabalık
kablolar kötu durmuş
oturma odandakı halıyı krem olmasa bıle daha acık bı renk olabılır
yatak odan cokta çirkın deıl
gule gule otur cnm
güle güle oturun.
mutfağa bayıldım,gayet sevimli. Aksesuarları belki dağıtsabnız daha güzel olabilirdi ama tezgahta yeriniz yok sanırım yinede güzeller.
salon, zati yeşil huzurlu bir renk güzel olmuş bence, kızlarında dediği gibi danteller hariç :)
eviniz çok küçük gelmedi bana gayet güzel ve sevimli.
huzurunuz eksik olmasın evinizde.