Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayıp öğrenci kimliği
- Konu Sahibi brittt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
Evet üniversite öğrenci kimliği. Ya resmi gazeteye mi yoksa yerel bi gazeteye mi ilan veriliyor?Universite ogrenci kimligi mi? Resmi gazeteye falan ilan vermek gerekiyo kaybettigine dair diye biliyorum cunku onun kullanilmasi sikintili bi durum. Baska napilir bilemiyorum
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
nüfus cüzdanı kaybı bile artık karakola ve gazeteye bildirilmiyor üniversite kimliği neden bildirilsin kiUniversite ogrenci kimligi mi? Resmi gazeteye falan ilan vermek gerekiyo kaybettigine dair diye biliyorum cunku onun kullanilmasi sikintili bi durum. Baska napilir bilemiyorum
- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
Bizim okulda boyle isliyo ben de konusulurken kulagima gelmisti resmi gazeteymis ama bizimkiler yeni kimlik vermiyo galiba oyle konusuluyodu. Ama sizin okulda farkli olabilir okulu aramanda fayda varEvet üniversite öğrenci kimliği. Ya resmi gazeteye mi yoksa yerel bi gazeteye mi ilan veriliyor?
- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
Valla bizim okulda oyle konusuluyodu ben de onlarin yalancisiyim bi hocadan da oyle duymustum ama bizzat gidip sormadim ogrenci islerine. Bizim kimlik yeniden verilmiyo diye biliyorum belki o yuzdendirnüfus cüzdanı kaybı bile artık karakola ve gazeteye bildirilmiyor üniversite kimliği neden bildirilsin ki
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
üniversite olayını bilmiyorum da nüfus cüzdanı mı kaybettim 2012 karakola gittim gerek yok bildirmenize dedi gazeteye de vermeyin kimlikte kayıp yazması yeterli dediler..Valla bizim okulda oyle konusuluyodu ben de onlarin yalancisiyim bi hocadan da oyle duymustum ama bizzat gidip sormadim ogrenci islerine. Bizim kimlik yeniden verilmiyo diye biliyorum belki o yuzdendir
- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
Hee o olay guzelmis bak. Ben de ogrenci kimligim kaybolmasin diye ozenle cantamda sakliyorum bu sebeplerden dolayiüniversite olayını bilmiyorum da nüfus cüzdanı mı kaybettim 2012 karakola gittim gerek yok bildirmenize dedi gazeteye de vermeyin kimlikte kayıp yazması yeterli dediler..