kuzum bunlar iflas filan mı etti? ne diye istanbul a geldiler? ne orcu anlamadım ama özelse anlatma tabi. aynen benim annem gibi. suya sabuna dokunmadan babaanne olacak. kıs yatak filan alırım diyordu noldu?
bencede para biriktir ve kimseye hatta eşinede söyleme. kendini şimdiden strese sokma. bebişin bir doğsun zaten planın belli. gir sınavına, kazan güzel bir iş bul. azcık para biriktir sonra çıkarsın ayrı eve duruma göre.
ama şu doğum sonrası ne çok masrafımız oldu. eşimin bana aldığı bileziği de satma zorunda kaldık. sadec oğluma takılan şeyler duruyor.
ne masrafları oldu söle bakimmmmm...hiç değilse hazırlıklı olayım...yok kıs hava civa onlarınki olana kadardı herşey...banada bilezik sözü vardı k.validemin doğum yapınca ama hiçççç sanmamki taksın...millet ne kolay çocuk evlendiriyo 2 bilezikle evlendirdi bizi olan biten o daha başka bişeyini görmedim :) amannnn böle şeyleri anlattırma bana için için öfke biriktiriyorum sonra kendimede kızıyorum...böleler...böle devam edicekler...ben de başımı kaldırmayı öğrenicem bi başıma...kimseye muhtaç olmadan...