- 29 Kasım 2011
- 418
- 245
- 333
- Konu Sahibi beautifuldisaster
Erkek anneleri gelini kendine rakip olarak görüyor. Gelini rakip olarak görmeseler gelin zaten böyle bir yarışa girmez.ayni soruyu hep bende sorardim. bende anneme babama düşkünüm çok seviyorum ama civik civik davranmiyoruz hiç bir zaman .onlar neden boyle diye dusunurdum.bunun tek bi nedeni var kiskançlik.kiskanclikla beraber nispet yapma gereği duyuyorlar bunu kayinvalidemin yaptigini kayinpederim ima etmisti bi kez o aman yanilmadigimi tamamen anladim.
Insan karsisinda boyle bi ana ve kuzusunu gorunce eşine saygi duyamiyor.ne bileyim karsindaki adami adam degilde cocuk gibi goruyorsun.
Boyle kayinvalideler genellikle esinden sevgi gormemis kendini ifade edebilecegi bi alani olmayan kisiler oluyor maalesef
Bunların kıskançlık olduğu apaçık ortada. Sonra bişey olunca hemen annelik edebiyatı yapmaya başlarlar. Sen kıskanç gelin onları ayırmaya çalışan kötü gelin olursun. Ama kayınpederlerde böyle şeyler yok.
Evet, evliliği iyi olmayan kadınlar kötü kaynana oluyorlar çünkü kendilerini çocuklarına adıyorlar sanki onlarla evlilermiş gibi