Kayınvalidem 😩

Allah yukarıda değil heryerde.
Ben hala insanlığımı kaybetmemişim demekki birde böyle bakın olaya.

Tüm sülale biliyor !!! Tüm mahalle biliyor ya hani. Benim bilmemden çekinmesi ilginç geldi. İllaki duyucam yani .

Böyle mi düşündünüz gerçekten,
Karışmamalımıyım ne haliniz varsa görün mü demeliyim.
Zaten bildiğimi bilmiyorlar.

Neden numara yapıyorsunuz ki?
Anne saklamana gerek yok aldım haberlerini kpye uzaklaştırma vermişler kendini kötü hissediyorsan oğlun biraz daha kalsın yanında sen toparlanınca döner geçmiş olsun diyip kapatsaydınız
Eşiniz annem hasta dedi diye ben öğrendim olanı biteni baban dövmüş derseniz eşinizin öfkesinden korktuğunuzu düşünüyorum
Şimdi arayıp geçmiş olsun gel ben bakayım demezsem eşim yine şiddet gösterir diye düşünüyorsunuz
Ben artık o cahil kız değilim diyorsunuz da neyi değiştirdiniz? Hala yılda birkaç gün kalıp laf sokmalarını işitip geri dönüyormuşsunuz
Kalmaya gelse yine laf sokacak eşiniz anasına hak verecek sizde burda iyilik yaptım kötülük buldum diye konu açacaksınız

Böyle mi düşündünüz gerçekten,
Karışmamalımıyım ne haliniz varsa görün mü demeliyim.
Zaten bildiğimi bilmiyorlar.
Aynen oyle diyorum.. gormedim duymadim bilmiyorum.. beni dinle, herkes ne halt yiyorsa yesin..once kendi huzurunu dusun ve sacini supurge etme hevesinden vazgec. Yoksa ilerde 60 yasina geleceksin.. o zaman pisman olacaksin zaten

İşte aslında dediğiniz gibi hissetmem gerek.
Etme bulma dünyası demem gerek.
Ama inanın hissetmiyorum.
Ben o zamanlar Allaha havale etmiştim.

Ya siz zaten başından beri hep elsiniz bunu kabul edin önce.
Kabul etmek sizi daha az üzer belki.
Uzak durulmasi gereken insanlar bunlar seneden seneye bile gitmek çok böyle tiplere.
Siz gittiniz diye uzuluyorlardir su elektirik gidecek diye.
Yaptığınız şey iyilik değil biraz enayilik boyutuna giriyor artık.
Muhatap olmayın bu kadınla.
Eşinize de karışmayın ara sor vs diyerek kendisi isterse arar istemiyorsa da ara demeyin gerek yok onun anne babası.

Ok de bu herifin beyni yok mukiskirtilmissa bile siddet kabul edilemez
Yani şiddet gösteren birinden beyin beklemek saçma zaten.
Ama hani bilinen bir şeydir bu eskiler falan hep bu sebepten dayak yemiştir.
Benim anneannem abisini kışkırtıp doldururmuş adam da gider gelinini dövermiş.
Hoş bir şey mi? Asla. Ama olan bu

Aynen oyle diyorum.. gormedim duymadim bilmiyorum.. beni dinle, herkes ne halt yiyorsa yesin..once kendi huzurunu dusun ve sacini supurge etme hevesinden vazgec. Yoksa ilerde 60 yasina geleceksin.. o zaman pisman olacaksin zaten
Tavsiyeniz için teşekkür ederim deneyeceğim.

Tamam ama eskide degiliz artik.. eskiden cocugunu alip babasinin yaninda sevmezmis erkekler.. cok sukur yavas yavas boyle sacma sapan tabular kalkiyor.
Hersey kadindan beklenirmis ve kadinin evli
Kalmaktan baska caresi yokmus.. ama gunumuzde oyle degil sukur. Siddet gosteren herifi anasinin evine yollamak gerek

O konuda hemfikiriz.
Ben şeye kızıyorum eşinin dayak atmasında kayınvalidenin ne suçu var diye saçma sapan yorumlara kızıyorum.
Evet adam dolduruşa gelmemeliydi, dayak atmamalıydı ama ortada bir dayak var ve sebebi kayınvalide.
Yoksa şiddetin affedilir yanı yok bana göre de

Enayilik=ben zaten.
Eşime sürekli müdahale ediyorum ara sor git mutlaka sana ihtiyaçları vardır diyorum.
Kiii hiç bir zor zamanımızda aramayanlar için.

Tabii o dogru.. yangina korukle gitmek diye birsey var.. annesi gaz vermese belki olmayacakti dedigin ama.. ama fiili isleyen kocasi.. kucuk cocuk degil bu koskoca herif

Enayilik=ben zaten.
Eşime sürekli müdahale ediyorum ara sor git mutlaka sana ihtiyaçları vardır diyorum.
Kiii hiç bir zor zamanımızda aramayanlar için.
Yani sizi ilgilendirmez ki belli ki bu insanlar evlatlariyla o kadar içli dışlı olmak istemiyorlar.
Sizde sanki biraz ısrarla iyi olma çabası var gibi.
Ben olsam bunun üzerinde düşünürdüm neden kimden bu kadar onay almak istiyorum diye.

Kayınvalidenin dileği gerçekleşti mi ? Yani öldü mü

basına bela mı almak istiyorsun o kadın sana geldiginde 1 ay icinde o evi terk ettirir sana akıllı kadın ol biraz kaynana zeki ve uyanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…