• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem hakkında

Kayınvalide ve kayınpederinizle akraba olduğunuz için yaşıyorsunuz bunları. Kayınvalideniz ( teyze/hala/yenge ) ve kayınpederiniz ( dayı / amca / enişte ) tam olarak neyiniz oluyorlar ?
Çok çok Uzak akraba tanımıyordum bile babamın üvey amcasının torunuymus kayınpederim didimin dıdisi yani 😂 kayınpederim torununu 3 ay sonra görmeye geldi kaldı ki onların evinin yakınındaki hastanede doğum yapmıştım şuan da sanki o kadar ilgili 7/24 görüyor çocuk zayıflamış bende dayanamadım en son ne zaman gördün dedim şaşırdı kaldı asıl problem ne biliyor musunuz millete karşı birşeyler yapıyor gibi görünüp halbuki yapmıyorlar maddi olarak geçtim inanın manevi olarak kesinlikle sevgi yok hatta eşim derki bize bile adam akıllı sevgi veremediler ki torunlarına versinler kısaca hani derler ya ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün bunlar farklı

Bakın ya yanlış anladınız yada yanlış anlattım belli ki evli değilsiniz yada probleminiz yok problem yalan söylenmesi daha yeni evliyken bir insan baskı yapar mı torunum olsun şunu yapicam bunu yapicam kaldı ki yapmak zorunda millete yaptuysan kendi canınada yapmak zorundasin düğüne gidip hala çeyrek takan insan benim hayatım çocuklarım eşim ve işim ben bankaciyim sadece bazı şeylere anlam veremiyorum
Siz de vaatler için çocuk mu doğurdunuz? Eğer öyleyse gerçekten çok komik

Arkadaşlar kayınvalidem normalde hiçbirseye karışmamış görünüp bize akıl veren cinsten 4 yıllık evliyim yeni evlendiğim zamanlarda saat gece 11 12 de görüntülü aramalar habersiz gelmeler nefret ediyordum neyse uzağa taşındık atlattım onu çocuğum oldu anca Whatsaptan arar bici bici formalite icabı sevmeler hatta evlenmeden önce devamlı bebek mesajları torun bekliyoruz oldu ama ne adam akıllı ilgi ne bir adam akıllı hediye sadece 400 tl taktı başka birşey yok şuan elimiz sıkışık altınını takicam falan filan geçenler de kızını 105 tl dersaneye yazdırmış evine 7-8 milyarlık halı ama ben bunları duyunca içimden küfür ettim dayanamadım hatta biz bu sene onların yazlığına gittik komşu bunu çağırmış ben kahve içip gelicem dedi tamam dedim akşam 8 de gitti gece 1 de eve geldi hiç düşünmüyorki benim gelinim torunlarım gelmiş ne işim var siz olsanız böyle ilgisiz sorumsuz kaynanaya nasıl davranırdiniz ha birde eşim kardeşlerinin arasında en sessizi ona masaj yaptırıyor devamlılığı ben onu öyle görünce çileden çıkıyorum aşağı inecek eşim çöpü at diğerlerine söylemiyor
Yahu kadın çocuk büyütmüş çile yetmemiş evlendirmiş şimdide sen gelin olarak kayınvalidenle uğraşıyorsun hakikaten pes ya.. hiç düşündün mü eskiden kadınlar kendilerine hiç bişey alamıyorlardı annem kendine zor ki bi krem alıp yüzüne sürüyordu kadıncağız beni ve 2 abimi evlendirdi daha yeni yeni bişeyler alabiliyor kendine ki aynı senin gibi diğer gelinleri de hep beklenti içinde hep dert yanma benim annem 60 küsür yaşında hala çalışıyor lütfen kimseden beklentiniz olmasın. Bizlerde yarın birgün kaynana olucaz böyle mi yapsın elin kızları elin oğulları gerçekten biraz bi stop düğmeniz olsun. Gerçekten kötü kaynanalar var evet ama ben burda okuyorum diğeri diyo ki doğumum var gelmiyor aramıyor diğeri diyor hep başımda istemiyorum gelmesin biri hediyelere boğar ilgiye boğar istemez .. kimseden bi beklentiniz olmasın şu hayatta çocuk mu yaptınız çocuğunu büyüt çalış elin ekmek tutsun ya yavrun için yap gözü bişeyde kalmasın bişeyi eksik olmasın bizim ailelerimiz de böyle sorunlar yaşadı özellikle annem kayınvalidesinden çok çekmiş ama ben annemi bildim bileli hep çalışıyor ve hiç bişeyimi eksik etmediler Allah başımdan eksik etmesin 🙏🏼 bu arada annemin 6 tane torunu var 1 tane de değil. Herkes bi beklenti içinde kadın 400 tl takmış tamam az yada çok Allah razı olsun belki elinden gelen bu veya var vermiyor ne yapabilirsin ki bu durumda? Eşlerinizle de kv yüzünden kötü olmayın kızlar akıllı olun.

Siz calisiyormusunuz?
Evet bende eşimde bankacı mesele para değil mesele yalan söylemesi yarın birgün benimde torunum olucak canımı veririm ama millete yalan söyleyerek babanne dede olunmaz başım sıkışır ararim anne gelirmisin çocuklara bak işimi halledeyim surdayim burdayım ama işi düşsün koşarak gelir sinir oluyorum ben yokken evime gelmişler geçen gün eltim halbuki daha yakın onlara 10 dk ben 1 saat uzaklıktayim yeni eve tasinacaklardi bana geliyorlar ve ben evde yokum

Bakın ya yanlış anladınız yada yanlış anlattım belli ki evli değilsiniz yada probleminiz yok problem yalan söylenmesi daha yeni evliyken bir insan baskı yapar mı torunum olsun şunu yapicam bunu yapicam kaldı ki yapmak zorunda millete yaptuysan kendi canınada yapmak zorundasin düğüne gidip hala çeyrek takan insan benim hayatım çocuklarım eşim ve işim ben bankaciyim sadece bazı şeylere anlam veremiyorum
Evliyim ve hamileyim. Biz bu çocuğu kimseye güvenip yapmadık, kimseden bir beklentimizde yok. Kimsenin size hediye almak gibi bir zorunluluğu yok? Böyle şeyler insanın içinden gelir demek ki size yapmak içinden gelmiyor he deyin geçin yani ne kadar çok takılıyorsunuz

Arkadaşlar kayınvalidem normalde hiçbirseye karışmamış görünüp bize akıl veren cinsten 4 yıllık evliyim yeni evlendiğim zamanlarda saat gece 11 12 de görüntülü aramalar habersiz gelmeler nefret ediyordum neyse uzağa taşındık atlattım onu çocuğum oldu anca Whatsaptan arar bici bici formalite icabı sevmeler hatta evlenmeden önce devamlı bebek mesajları torun bekliyoruz oldu ama ne adam akıllı ilgi ne bir adam akıllı hediye sadece 400 tl taktı başka birşey yok şuan elimiz sıkışık altınını takicam falan filan geçenler de kızını 105 tl dersaneye yazdırmış evine 7-8 milyarlık halı ama ben bunları duyunca içimden küfür ettim dayanamadım hatta biz bu sene onların yazlığına gittik komşu bunu çağırmış ben kahve içip gelicem dedi tamam dedim akşam 8 de gitti gece 1 de eve geldi hiç düşünmüyorki benim gelinim torunlarım gelmiş ne işim var siz olsanız böyle ilgisiz sorumsuz kaynanaya nasıl davranırdiniz ha birde eşim kardeşlerinin arasında en sessizi ona masaj yaptırıyor devamlılığı ben onu öyle görünce çileden çıkıyorum aşağı inecek eşim çöpü at diğerlerine söylemiyor
Sanane kızıni yolladığı dershaneden evine aldığın halıdan ? Çalış sen de al ! Tek haklı oldugun yer evde misafir varken sizi bırakıp gitmesi siz de uzun kaldiysaniz misafir sayılmazsınız.

İnsanlardan beklentiyi ne kadar keserseniz o kadar mutlu olursunuz.
İçinden gelir yapar, gelmez yapmaz.
Ne kendi evine , ne çevresine yaptığı ya da yapacağı harcamalar da sizi çok ilgilendirmez.
Boşuna kendinizi kurup üzmeyin

Evet bende eşimde bankacı mesele para değil mesele yalan söylemesi yarın birgün benimde torunum olucak canımı veririm ama millete yalan söyleyerek babanne dede olunmaz başım sıkışır ararim anne gelirmisin çocuklara bak işimi halledeyim surdayim burdayım ama işi düşsün koşarak gelir sinir oluyorum ben yokken evime gelmişler geçen gün eltim halbuki daha yakın onlara 10 dk ben 1 saat uzaklıktayim yeni eve tasinacaklardi bana geliyorlar ve ben evde yokum

O zaman haliya harcadigi paranin veya kizina harcadigi dershanenin hesabini neden tuttugunuzu cidden anlamadim. Ben cocuklarimi kimsenin hediyesini bekletmiyorum bile. Aliyorsa aldi, almiyorsa eyvallah. Gerek yok. Kendim icin de istedigimi alirim, hediye beklemem. Size yardimci olmamasi can sıkıcı tabi, cünkü insan bazen gercekten ihtiyac duyuyor, orasini anlarim. Size gelmesine gelince: Orasi tek sizin eviniz degil, oglunun, yani esinizin de evi. Gelirken illaha sizin evde olmaniza gerek yok. Gicik olmussunuz bir kere, ama bosuna kendinizi yipratiyorsunuz. Mesafe koyun. Biri kv sana sunu bunu yapmis derse bile, dogrusu neyise onu söylersiniz. Mesafe sizin durumunuzda en sagliklisi

Bugün falso olan ikinci konunuz,Allah kayınpederinize, kayınvalidenize, eltinize, kocanıza mocanıza herkese sabır versin.

Öncelikle kv min yazlığına asla tatile gitmem :) ben tenezzül de etmem rahat da hissetmem sevmediğim insanlarla tatil de yapmam açıkcası. Harcamaları ve komşusunda oturduğu zaman sizi ilgilendirmez. Misafir umduğunu değil bulduğunu demişler. Neticede misafirsiniz. Eşiniz konusunda eşinizin kendisinin rahatsız olması gerekir siz ebeveyni değilsiniz

Benim kayınailem de oğluma ne altın taktı ne bi kıyafet aldılar. Tuhaf geliyor mu geliyor. Böyle şeylere değer veren insanlar çünkü. Acaba bu sıralar durumları mı yok diye düşündüm ama kaynıma yakın zamanda 6-7 binlik alışveriş yapmışlar. Bi iki zıbın olsun bi şey alabilirlerdi yani benim oğlana da. Neden böyle yaptılar bilmiyorum ama kafaya taksam kendime zarar. Boşverdim. Eşime hiç lafını açmadım çaktırmadım sormadım da.
Siz de alınan halıya dersaneye yazdırılan görümceye kafayı takmayın herkesin kendi parası istediği yere harcar. Toruna harcamak istemiyorlarsa yapacak bir şey yok.

O biseyler yapsin diye mi yaptiniz cocugu evet imkani varsa yapmasi normal olan ama yapmak zorunda degil yapmayana yaptiramazsiniz eger kadindan hazetmiyorsaniz kadinin yazligina, evine gitMeyin … kizinn nereye gondirdigi, evine ne aldigi sizi hic ilgilendirmez

Ay içiniz nekadar fesat ve kin öfke dolu.
Siz hayatınız boyunca mutlu olamazsınız bu kafayla.

Sınırı baştan koymak gerekirdi. Habersiz eve gelip gece vakti araması doğru değil. Ayrıca kaynananız size yardım etmek zorunda da değil, komşuda istediği kadar vakit geçirir.

Sınırı baştan koymak gerekirdi. Habersiz eve gelip gece vakti araması doğru değil. Ayrıca kaynananız size yardım etmek zorunda da değil, komşuda istediği kadar vakit geçirir.
madem torun istiyolar yardım etmek zorundalar ben ona gelipte benim evimi temizle demiyorum torunuyla gelsin ilgilensin en azından çocuklar babanne dede ne işe yarar öğrenirler

Siz de vaatler için çocuk mu doğurdunuz? Eğer öyleyse gerçekten çok komik
Ne vaati Allah aşkına ben onun parasına mi kaldım bunlar formalite icabı babanene dede hiçbir işe yaramazlar arkadaşlarım anlatır ağzım açık dinlerim artık benim şansıma da sorumsuz insanlar düştü yapacak birşey yok

Back
X