- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Bizim kanatsız melegimizsinSiz makarnayı yapın ben eklerimBugün 1 dakika sürmedi ekledim resimleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim kanatsız melegimizsinSiz makarnayı yapın ben eklerimBugün 1 dakika sürmedi ekledim resimleri
Çok teşekkürler derincimBebis bekliyormuşsun hayırlı olsun canım benimNur'cum makarnan da sunumun da harika gorunuyor.
Ellerine saglik, yarismada basarilar diliyorum.
Ne kadan dadlusun yaÇok teşekkürler hazalcimBu ktegoride seni de gorecekmiyiz aramızdaAllahim sana geliyoruuuuummm bu kadın beni öldürecek
Avatari görür görmez konuya daldim ahaaa gene neler dokturmustur acaba dedim
Rabbim daha iyi etsin canımBizi haberdar edersin, insh sorunsuz problemsiz sağlıkla kucakla bebisiniinBiraz ağrılarım oluyor ama iyiyim canım , salı günü doktordan sonra daha iyi olacam inş
Çok teşekkürler derincimBebis bekliyormuşsun hayırlı olsun canım benim
Allah sağlıkla kucaklayabilmeyi nasip etsin canımÇok sevindimEvet canim cok sukur muradimiza erdik :)
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun.
Çok teşekkürler canım,bizde ailecek makarna severlerdenizEline sağlık hergün makarna yesem bıkmam
Allah sağlıkla kucaklayabilmeyi nasip etsin canımÇok sevindim
Çok teşekkürlerEllerinize sağlık, harika görünüyor...
2 ve 3. Şıklaraeben burdaki mesajımı beğenerek neyi ima ediyorsun
Dene ama yeme ... gözüm üzerinde mi diyorsun ... yoksa ye menekşem ye afiyet bal şeker olsun mu
Valla ha emin ol sen daha datlusunnNe kadan dadlusun yaÇok teşekkürler hazalcimBu ktegoride seni de gorecekmiyiz aramızda
Çok teşekkür ederim canım benimMutlaka denemelisinEline sağlık nuryolu
Kavurma ve makarnayı bir arada denememiştim .... Çok iştah açıcı bir ikili gibi duruyor . deneyeceğim.
Başarılar dilerim ...
Çok teşekkürler aeben cimNur yine renk cümbüşü olmuş canım nefis görünüyor .
Ellerine saglık
aeben burdaki mesajımı beğenerek neyi ima ediyorsun
Dene ama yeme ... gözüm üzerinde mi diyorsun ... yoksa ye menekşem ye afiyet bal şeker olsun mu