- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Ihihiihi ,görsellik için öyle seettiydim nun'cumeheheheeh bende aydınlandım yokssa diyorum nasıl olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ihihiihi ,görsellik için öyle seettiydim nun'cumeheheheeh bende aydınlandım yokssa diyorum nasıl olacak
Eline sağlık nuryolu başarılar dilerim canım kavurmayı hiç böyle soğuk donmuş yemedim ben. Eritip yenmez mi normalde.
Coook teşekkür ederim canımBol şanslaaar
İlk tarif geldi yuppiiii
Oldukça lezzetli görünüyor, nefis.
Çok fena istahim açıldı, kilo alirsam beni sen zayiflatacaksinMerhaba kk nun güzellikleri
Makarna yemeği basit ve sıradan bir yemek olarak bilinir ama sunum ve ekstralarla gayet şık ve doyurucu bir yemek olabileceğini göstermek istedim...
Eki Görüntüle 1891998
Malzemeler
1 Paket makarna (Ben yarım paket kullandım)
3 domates
3 sivri biber
Az maydanoz
Sıvıyag
Karabiber,pulbiber ,salça (Salçayı resime dahil etmeyi unutmuşum )
Kavurmayi bilindik şekilde pişirip kavurup pet şişeye dolduruyorum.Donunca şişeyi kesip dilimliyorum hepsi bu kadar
Öncelikle biberler ince ince kıyılır ve yağda kavrulur,rendelenen domatesler ilave edilir.Baharatlar da eklenir pişmeye bırakılır.Domatesler renksizse az bi salça eklenir.
Eki Görüntüle 1891999
Makarna bol suda haşlanır süzülür(8-9 dk idealdir)
Eki Görüntüle 1892000
Yağ ,az salça ,karabiber,pulbiber kavrulup makarnalar eklenir.Kiyilan maydanozlar da eklenip ocaktan alınır .Kavurmayi içine de dahil edebilirsiniz ama ben kenarında tercih ettim.Domates sosunu makarna üzerine döküp servis ediyoruz.
Afiyetler olsun
Eki Görüntüle 1892001
Eki Görüntüle 1892002
Eki Görüntüle 1892003
Eki Görüntüle 1892003
Eki Görüntüle 1892023
O şekilde yemedik zaten canım,dilim halinde daha şık durdugundan öyle servis ettimMikrodalga dan geçti sofraya gelmeden
Yazmadığıma emin misin?Sonlarına doğru yetişiip yazmıştım.Kusura bakma canım,tamamen benim tavşanlığım(eşekliğim değil),gaza gelir gibi olmuştum ama bugün Eses zor yükledim diyince yine tırstım,yemek yapmaktan çok yükleme aşaması zor geliyorÇok teşekkürler deynos ,diğer konuma yazmamistin eksikliğin hissediliyor du
Bende turşusuz makarna sofrası düşünemem,çok severim.
Sıra sende bakalım ,kaynat makarnani gel cabukk
Çok teşekkürler canım benimKavurmayi saklama fikrin çok pratikmiş nurcum
Ellerine sağlık her zamanki gibi gorsellik tarif sunum on numara beş yıldiz
Tamam anlaştık nanamBeni de den zayıflat amaBitki çayları,detokslar botokslar sendenÇok fena istahim açıldı, kilo alirsam beni sen zayiflatacaksin
Ihihihi
EsTağfurullah canım,olur muSeviliyorsun bil yeterYazmadığıma emin misin?Sonlarına doğru yetişiip yazmıştım.Kusura bakma canım,tamamen benim tavşanlığım(eşekliğim değil),gaza gelir gibi olmuştum ama bugün Eses zor yükledim diyince yine tırstım,yemek yapmaktan çok yükleme aşaması zor geliyor
Çok teşekkürler canım ,Ellerine sağlık nurum
Yeaaahhh sana ne kaldı o zamanTamam anlaştık nanamBeni de den zayıflat amaBitki çayları,detokslar botokslar senden
Deynep çektiğin fotoları yükleyeceklerini eşinin whatsapp ına gönder. Sonra kendine at. Yada ne bilim onun telinden konuyu aç ama bi şekilde bi whatsapp görsün o resimler:)))) Hem kolay olur hem yüklenir sorunsuz.Yazmadığıma emin misin?Sonlarına doğru yetişiip yazmıştım.Kusura bakma canım,tamamen benim tavşanlığım(eşekliğim değil),gaza gelir gibi olmuştum ama bugün Eses zor yükledim diyince yine tırstım,yemek yapmaktan çok yükleme aşaması zor geliyor
Siz makarnayı yapın ben eklerimBugün 1 dakika sürmedi ekledim resimleriEsTağfurullah canım,olur muSeviliyorsun bil yeter
Bu defa ben de nevostan yardım aldım,benim Tel de resim yükleme sırasında hata verdi.Resimleri watsapp tan nevosa attım ,o da konuya ekledi.
Ama whatsapp veya sosyal paylaşım sitelerine ekleyip kopyalayinca da resim boyutu küçüklüğünden ekleniyormus aklında bulunsun...
Yükleme kısmı en kolayindan ,sen bi makarnani yap gerisinde yardımcı oluruz canimcim
Çok teşekkürler canım ,
Yeğenim nasıl bakalım
Bende spor yaptırırım işte...Bir kii ve son kezYeaaahhh sana ne kaldı o zaman