Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
cok karsıyım yaa bazı ınsanlar devamlı bebege hazır mamalar ve meyve purelerı ıle tıkıyo bazı anneler goruyom usenıpde cocuga tum sebzelerı kaynatıp pure yapma yedırmeye..kesınlıkle doktorlarda karsılar yanı hasekıdekı cocuk doktorları karsı bunu cok ıyı bılıyorum..
evdeki yapımla doğrusu kavonozların arasında fark varki bebeğim benim yaptığımı değil onu seçiyor yarım iştahı vardı zaten onuda kaybettim ayrıca iştahı gittimi dsadec kavonoz ve tek bir tane çeşidini yiyor onuda vermk zorunda kalıyorum aç kalmasından iyidir diyorum sonuçta pazardan yada nededen aldıysam artık ona ne kadar güvenebilirimki.................. o da ayrıca konu.......................
evde bebekler için sebze, meyveleri yıkarken exir sanitizer kullanın arkadaslar. %100 doğal ve yiyeceklerin üzerindeki tarımsal ilaç, gübre artıkları vb. pislikleri temizliyor. ah keske hormonları da temizleyebilseydik öyle...
evde bebekler için sebze, meyveleri yıkarken exir sanitizer kullanın arkadaslar. %100 doğal ve yiyeceklerin üzerindeki tarımsal ilaç, gübre artıkları vb. pislikleri temizliyor. ah keske hormonları da temizleyebilseydik öyle...
Tamamen katılıyorum canım, ben farlin kullanıyorum o da doğal, hem de biberonlarını da onunla temizliyorum. Senin söylemiş olduğun marka her yerde bulunabiliyor mu bir de fiyatı ne kadar yazarsan sevinirim...
Ben sirkeli suda bekletiyorum.Sirkenin dezenfeksiyon özelliği var.Muhakkak exir denilen olay işe yariyordur ama ayni işi 1 liralik sirkede yapiyor.Firmalarin para kazanma metodlarindan biriside bu.Paraniza yazik derim ben.