kavitasyon yöntemi ile zayıflama

38 beden şahane tatlım ya şahane olmussundur
. diyet yapıyor musun peki önceki sayfalarda yazdınsa kusura bakma okumuştum ama şimdi anımsayamadım

yani yediklerime dikkat ediorum cnmmm

canım ben geçen sene yaptırdım işe yaramadı ama benden de kaynaklandı. kavitasyondan önceki gün ve sonra mutlaka 2 litre su içmen lazım ayrıca sadece kavi yeterli değil sporla daha çok işe yarıyor. benim kollarımda işe yaramadı ama kuzenimin üst tarafı 34 bedendi kalçası 44 beden düşün görüntüyü kavitasyon diyet ve sıkı bir sporla 36 bedene indi. onda da çok işe yaradı benim tavsiyem eğer niyetin varsa lazer liposuction a bak araştır onda spora gerek yok. yağlar kendiliğinden gidiyor.​

kızlar ben 5. seansındayım tam 16 cm inceldimm

ya naıl oldu bu ben grupfonı den paket aldım cok uygun fıyata valla bagdat caddesınde bır yer bugun ılk seansıma gıttım
ucuza aldıgım ıcın bıraz endıselıyım ama sız nereye gıttınız bu kadar nasıl ınceldınız merak ettım dogrusu sevgıler..

bana haftada ıkı kez dedıler

bende zayıflama paketi aldım. kavitasyonda var ilk seans yaptırdım. lenf direnej vs de var pakette. artı matrigen incelticime devam tabi :))) yaz geldi incelelerim hanımlar....

kızlar kavitasyon herkese yapılır mı? benm belim çok ince ama popo dışarı doğru.yani üst beden xs-s iken alt large.bi kere gitmiştim kadın yapamam kemiklerin erir dedi? ama bu dışa doğru olmasını istmeiyorum hiç.ve selülitler var tabi..ne dersiniz??

karın bölgesinden 16 cm gitmesi mükemmel bişe, de her bölge için 500 tl mi verilecek karın basen bacak offf 2000 tl den aşağı olmaz kiiii

vücut estetiği bölümündeki kavitasyon başlığını okuyunca burdakinin tam tersi duygular içine giriyor insan :/

Ben bakırköyde PIRLANTA GÜZELLİK SALONU diye bir güzellik merkezinde kavitasyona gittim.HİÇMİ HİÇ memnun kalmadım.belki iyi sonuç alınan yerler vardır ama benim gittiğim yer o kadar kendilerini övmelerine rağmen tek kelime ile BERBAT hizmet berbat ,personel kalitesi YERLERDE anca otuziki dişini göstermeyi biliolar.tek amaçları milleti kandırıp para koparmak .Sokakta broşürlerini dağıtmalarından ne kadar güvenilir oldukları belli.300 tl ücrete yapıyolar heryerde en az 1000 tl ,cazip fiyata milleti çekiyolar .Kaç kez lazer içinde memnun kalmayan müşterilerin şikayet konuşmalarına birebir tanık oldum.Ben böyle berbat bir işletme görmedim.Seanstaki personelleri saatlerce bana sıkışlaştırıcı kullanmam gerektiğini bu işlem için çok gerekli olduğunu anlatıp durdu.resmen baskı yaptı burda satılıyor al da al diye.Seans bitiminde ise kremi sürmesi gerekirken sürmeyi unuttu.randevu hatırlatıyorlar güya hep yanlış saate msj atıyorlar,bi seansıma girmek için tam bir saat bekledim.İlk taksidimi ödediğimdede yanlış makbuz kestiler.Bunlara diyecek söz bulamıyorum.Tek Kelime ile İRENÇ.bakırköy'ün tam ortasına böyle bir işletme hiçmi hiç yakışmıyor.Bana fazla bir göbeğin yok iki beden incelirsin 8 seansta 10 cm incelme garanti dediler yalnızca 2 cm incelme oldu. oda tesadüf sanırım verdiğim 300 tl de değilim ama sırf böyle bir işletmeye tanık olduğumdan acayip mutsuzum.oraya gittiğim emeğe ve parama yazık oldu.. BERBAT BERBAT BERBAT '!!!!

kızlar ben 5. seansındayım tam 16 cm inceldimm
Bu yorumunuz beni çok etkiledi ve kavitasyon+lenf drenaj işlemine başladım. Haftada 2 gün uygulanıyor bu yöntem bana. Henüz 1cm bile incelme olmadı. Üstelik 1cm kalınlaştım. İlk seansların olumsuz etkisi mi diye düşünüyorum. Sizde de ilk zamanlar göbekte şişkinlik olmuşmuydu acaba?
Tabii üzerinden zaman geçmiş, unutmuş olabilirsiniz. Lütfen unutmamış olun ve lütfen yanıt verin

bende çok merak ediyorum işe yarıyor mu? siz de benimle paylaşır mısınız sonuçları? en önemlisi sağlıklı bir şey mi?

bende çok merak ediyorum işe yarıyor mu? siz de benimle paylaşır mısınız sonuçları? en önemlisi sağlıklı bir şey mi?
hele şükür biri ilgileniyor.
Yarın 5.nci seansım var. Henüz bir değişiklik yok. Haftada 2 gün gidiyorum. Doktorun yanında yaptırıyorum. Başka türlüsüne güvenemem.
Kişiden kişiye değişiyor sonuçlar canım. Benim göbek tabiri caizse taş gibiydi. Sürekli spor yaptığım için olurmuş böyle, sindirim sistemi de pek düzenli değil maalesef.
Bakalım 4 seans bitti, kaldı 4 seans daha. İnşallah işe yarar. İnatçı benim yağlar ya, kesesim geliyo
Bugün eczaneden aspir yağı aldım, yarın kullanmaya başlıyorum. Takviye olur diye.
Sen hangi ildesin, kavitasyona başladın mı yoksa düşünme aşamasında mısın?

canim ben küçük bir yerdeyim galiba bulundugum sehirde yok. Belki ankara istanbul yada izmit sakarya tarafina gidebilirim haftada 1 falan olursa. Henüz yeni araştırmaya basladim. Benim her yerim lop lop yag. Diyete basladim 5 haftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…