- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
38 beden şahane tatlım ya şahane olmussundur
. diyet yapıyor musun peki önceki sayfalarda yazdınsa kusura bakma okumuştum ama şimdi anımsayamadım
yani yediklerime dikkat ediorum cnmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
38 beden şahane tatlım ya şahane olmussundur
. diyet yapıyor musun peki önceki sayfalarda yazdınsa kusura bakma okumuştum ama şimdi anımsayamadım
vaaaaaaaaaavvvv süper yaaaa
nerde yaptırdın?
seanslar kac dakıka sürüyor?
8 seans anlaştımmm 500 tll bnm bi arkadasım güzellik merkezii vr seanslar 80 dk falan sürüoo
istanbuldaysa adını yazabılırmısın
8 seans anlaştımmm 500 tll bnm bi arkadasım güzellik merkezii vr seanslar 80 dk falan sürüoo
kızlar ben 5. seansındayım tam 16 cm inceldimm
canım ben yaptırmıştım geçen sene kavitasyon 5 seans gittim hafta da bir kere oluyo o gün en iki lt su içmen gerekiyor ki bu çok önemli ayrıca parçalanan yağların atılması için yürüyüş de yapman gerekir evet sonradan kendini salmayacaksan güzel bir yöntem ben bacaklarıma yaptırmıştım selülitlerim gitmiş incelmiştim ama tek seansta öyle 4 cm incelmedim ve inceleni de duymadım 1 2 cm aralağında incelirsin zaten ölçüyorlar
Bu yorumunuz beni çok etkiledi ve kavitasyon+lenf drenaj işlemine başladım. Haftada 2 gün uygulanıyor bu yöntem bana. Henüz 1cm bile incelme olmadı. Üstelik 1cm kalınlaştım. İlk seansların olumsuz etkisi mi diye düşünüyorum. Sizde de ilk zamanlar göbekte şişkinlik olmuşmuydu acaba?kızlar ben 5. seansındayım tam 16 cm inceldimm
bende çok merak ediyorum işe yarıyor mu? siz de benimle paylaşır mısınız sonuçları? en önemlisi sağlıklı bir şey mi?Bu yorumunuz beni çok etkiledi ve kavitasyon+lenf drenaj işlemine başladım. Haftada 2 gün uygulanıyor bu yöntem bana. Henüz 1cm bile incelme olmadı. Üstelik 1cm kalınlaştım. İlk seansların olumsuz etkisi mi diye düşünüyorum. Sizde de ilk zamanlar göbekte şişkinlik olmuşmuydu acaba?
Tabii üzerinden zaman geçmiş, unutmuş olabilirsiniz. Lütfen unutmamış olun ve lütfen yanıt verin
hele şükür biri ilgileniyor.bende çok merak ediyorum işe yarıyor mu? siz de benimle paylaşır mısınız sonuçları? en önemlisi sağlıklı bir şey mi?
canim ben küçük bir yerdeyim galiba bulundugum sehirde yok. Belki ankara istanbul yada izmit sakarya tarafina gidebilirim haftada 1 falan olursa. Henüz yeni araştırmaya basladim. Benim her yerim lop lop yag. Diyete basladim 5 haftadırhele şükür biri ilgileniyor.
Yarın 5.nci seansım var. Henüz bir değişiklik yok. Haftada 2 gün gidiyorum. Doktorun yanında yaptırıyorum. Başka türlüsüne güvenemem.
Kişiden kişiye değişiyor sonuçlar canım. Benim göbek tabiri caizse taş gibiydi. Sürekli spor yaptığım için olurmuş böyle, sindirim sistemi de pek düzenli değil maalesef.
Bakalım 4 seans bitti, kaldı 4 seans daha. İnşallah işe yarar. İnatçı benim yağlar ya, kesesim geliyo
Bugün eczaneden aspir yağı aldım, yarın kullanmaya başlıyorum. Takviye olur diye.
Sen hangi ildesin, kavitasyona başladın mı yoksa düşünme aşamasında mısın?
Nasıl 5 Seansta16 Cm oluyo?! Cok merak ettim.. Neler yaptınız?kızlar ben 5. seansındayım tam 16 cm inceldimm