ben yaptirdim canim diyet kavitasyon ve yuruyus esliginde 2ayda 10kilo verdim ole memnun kaldim diyebilirim
seanslari senin kulagina ses dalgasi gibi bisey cinn diye bi ses duyuyorsun bu arada jel surup ultrason aletini sorunlu bolgede gezdiriyor ilgili kisi biraz bastiriyor tabi parcalanmasi icin yaglarin haif morluklar oluyor seans sonunda fakat ole bi senasta 4cm falan incelme olmuyo ilgili kisi bana 2cm olur demisti olede oldu ben 8senasina 750 vermistim toplam 2bucuk aya yakin surdu haftada 1kere gidiyorsun yarim saati sanirim senans dakikasi he birde mutlaka 3 lt su iciyorsun parcalanan yaglari idrarla atmak icin baska sorun olursa cevaplarim canim
evet arkadasim kilo kaybi solenilenlere uyarsan oluyor zatn en onemlisi 3ltre ve uzeri suyu gunluk tuketmen 4santim incelirsen cok iyi tabi hicbi seans sonrasi 4cm incelmefim ben 2ve 1santim oldu genelde gayet iyiye anlasmissin bu arada 500 hayirlisyla basla benide haberdar et sonuclardan he bu arada kac kilosun canim hedein kac kilo olmak
kızlar ben 5. seansındayım tam 16 cm inceldimm
abbbooooww demekten alıkoyamıyorum kendimi hangi bölge o tatlım göbektir heralde
aynen göbek suan 80 cm falanımmmmm birz daha incelsem fena olmaz
kızlar ben 5. seansındayım tam 16 cm inceldimm
nasıl özendim nasıl özendim anlatamam benden 16 cm gitse ben manken olurum manken
inşallah karınca belli fıstık olursun tatlım
42 beden falandım şimdi 38im cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?