kavitasyon yöntemi ile zayıflama

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
423
kızlar kavitasyonla zayılmayı deneyen var mı :26::26:

faydasını gördünüz müüüü okuduğum raştırdığım kadarıyla ilk seansta 4 cnm e kadr incelme oluyormuş

bende kavitasyon uygulatmayı istiorummm . yaptıranlar varsaaaaa memnunmusunuz , biraz anlatabilirmisiniz acaba

kavitasyon nedir ???

Ultra Lipo Kavitasyon (Ultrasonik ses dalgaları ile yağ hücrelerinin yakılması)
Son yıllarda ultrason teknolojisi kozmetik ve estetikte geniş bir uygulama alanına sahip ve dünyada kendini kanıtlamış güvenli bir teknolojidir.

Ultra Kavitasyon Nedir?
20 ila 70 Khz aralığında bulunan spesifik ultrason dalgaları akustik Kavitasyon etkisi oluşturma özelliğine sahiptir. Odaklanmış yüksek enerji dalgaları (akustik kavitasyon) yağ hücreleri ve selülitin intertistiyel sıvıları içinde gaz formunda mikrokabarcıklar meydana getirir. Sıvıların birbirini izleyen değişim evreleri negatif basınç ve pozitif basınç sonucu yağ hücreleri şiddetle içeriye doğru patlar. Bu patlamalar esnasında bir mikro saniyede 1,000 atmosferlik basınç ve 5,000 C sıcaklık açığa çıkar. Bunun neticesinde karaciğer tarafından metabolize edilecek denatüre olmuş yağ hücreleri ve su serbest kalır.

Kavitasyon dalgaları etraf doku ve cilt yapısının korunması için palslı ve son derece selektif çalışır. Kavitasyon uygulamasında prob cilt üzerine yüzeyden temas halinde hafifçe gezdirilerek kullanıldığı için cerrahi operasyon etkisi yaratmaz.​

ben yaptirdim canim diyet kavitasyon ve yuruyus esliginde 2ayda 10kilo verdim ole memnun kaldim diyebilirim

ben yaptirdim canim diyet kavitasyon ve yuruyus esliginde 2ayda 10kilo verdim ole memnun kaldim diyebilirim

seanları nsıl oluo cnmmm ??? ayda bir mi gidiosun birde ücreti ne kadar ?? bana 600 tl dediler çok mu iyi mi ??

seanslari senin kulagina ses dalgasi gibi bisey cinn diye bi ses duyuyorsun bu arada jel surup ultrason aletini sorunlu bolgede gezdiriyor ilgili kisi biraz bastiriyor tabi parcalanmasi icin yaglarin haif morluklar oluyor seans sonunda fakat ole bi senasta 4cm falan incelme olmuyo ilgili kisi bana 2cm olur demisti olede oldu ben 8senasina 750 vermistim toplam 2bucuk aya yakin surdu haftada 1kere gidiyorsun yarim saati sanirim senans dakikasi he birde mutlaka 3 lt su iciyorsun parcalanan yaglari idrarla atmak icin baska sorun olursa cevaplarim canim

bana 8 seansına 600 tl istedii ama 500e anlaştık gibi peşin verirsem

ilk seansta 4 cnm incelelirsin dediii bu arad kg kaybıda oluo demi cnmm

evet arkadasim kilo kaybi solenilenlere uyarsan oluyor zatn en onemlisi 3ltre ve uzeri suyu gunluk tuketmen 4santim incelirsen cok iyi tabi hicbi seans sonrasi 4cm incelmefim ben 2ve 1santim oldu genelde gayet iyiye anlasmissin bu arada 500 hayirlisyla basla benide haberdar et sonuclardan he bu arada kac kilosun canim hedein kac kilo olmak

ben 63 kiloyum cnmmm amaa bende bölgesel sorun var göbek var bendeee tabiki sonuçlarını bildircem cnm sanırım haftaya baslarımm

aysagcım bilgilendirdiğin için çok ama çok teşekkür ederimm

ee noldu noldu gittiniz mi sonuçlar durumlar nasıl o göbecikten bende de var

canım ben yaptırmıştım geçen sene kavitasyon 5 seans gittim hafta da bir kere oluyo o gün en iki lt su içmen gerekiyor ki bu çok önemli ayrıca parçalanan yağların atılması için yürüyüş de yapman gerekir evet sonradan kendini salmayacaksan güzel bir yöntem ben bacaklarıma yaptırmıştım selülitlerim gitmiş incelmiştim ama tek seansta öyle 4 cm incelmedim ve inceleni de duymadım 1 2 cm aralağında incelirsin zaten ölçüyorlar

faydası oluyo madem ben de diyetim bittikten istediğim kiloya ulaştıktan sonra göbüşüm için denemeliyim çünkü o tamamen gitmeyecek gibi

aynen göbek suan 80 cm falanımmmmm birz daha incelsem fena olmaz

nasıl özendim nasıl özendim anlatamam benden 16 cm gitse ben manken olurum manken
inşallah karınca belli fıstık olursun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…