• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAVİTASYON hakkında HERŞEY

zaydin

Canım Oğlum
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
9
0
36
Arkadaşlar bugün hiç işim yok ve çok sevdiğim bu forumdaki arkadaşlarıma bildiğim bir konu hakkında elimden geldiğince açıklayıcı bir yazı yazmak istedim.

Kavitasyon işlemleri için forumda genel bir bilgisizlik var. Forumdaki kimi arkadaşlarımız işe yaradığını kimileri ise işe yaramadığını yazmakta.

1. En önemli şey, kavitasyon yaptırdıktan sonra 2-3 gün boyunca bol bol su içmek.
2. Nasıl olsa KAVİTASYON yaptırıyorum diye yemeklere yumulmamak.
3. Kavitasyonu karın bölgenize yaptırıyorsanız yatmadan önce en azından 20 mekik çekmek.

Şimdi iyi bir Güzellik Merkezine gidip yukarıda saydığım maddelere uyup Kavitasyon ile incelmemek mümkün değil.

Gideceğiniz Güzellik Salonu Seçerken,

1. Size sorduğunuz paket programdan başka birşey satmaya çalışıyorsa UZAKLAŞIN.
2. Bütün Güzellik merkezleri kullandıkları cihazların en iyisi olduğunu savunur. KAVİTASYON İÇİN en iyi cihaz EXIMIA'dır. Mümkün olduğunca bu cihaz kullanan yerlerden birini seçmelisiniz.
3. Kavitasyon işlemini çok ucuza yaptığını iddia eden yerler SEANS sürelerini çok az tutmakta, ortalama 1 seans 45-50 dakika sürmektedir.
4. Yine ucuz yaptığını söyleyen yerler ilk işlemden sonra en önemlisi olan VAKUMLAMA işlemini yapmamakta,
5. EN ÖNEMLİSİ HİJYEN. bunu sakın es geçmeyin.

Toplamda 30 Cm diyorum yalnış anlaşılmasın sadece Göbeğimden 14 cm eridim. Ama bol bol su içip her akşam 30 mekik kesin cekiyorum.

öncelikle bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim canım..
kavitasyon ile ilgili diğer sayfayada yazdım sana da sorayım
benim derdim zayıflamak değil çok zayıfım zaten 1 yıl oldu doğum yapalı eski kiloma döndüm göbeğimde hiç kalmadı
ama karnım yumuşacık oldu sıkılaşmasını istediğim için bu programa kayıt yaptırdım
daha başlamadım sen yaptırmış biri olarak bana cvp verebilirmisin sıkılaşmaya etkisi nedir.

benim aldığım program ; kavitasyon - lenf drenaj - power plate toplam 10 seans yaklaşık 2,5 ay sürecek
bir seans yaklaşık 1 saat sürüyor dediler.
çok iyi temiz bir yer .

tek derdim sıkılaşma nerey sorsam bunu önerdiler ..

Son düzenleme:
Back