Kavgada kullanılan ağır laflar

Bir sonraki küfür kavga zamanında yetti artık bitti bu ilişki, seni yüz kere uyarmıştım, katlanamayacağım deyip bitirin. Dünyaya bir kez geldiniz. Bu adamı çekmek zorunda mısınız?
Ek: Böylece siz o işsiz diye değil, küfürbaz ve kaba diye bitirmiş olacaksınız

Saygı yoksa size değer yoktur. Sizden çekinmeyen biri sizi kaybetmeyi göze almıştır. Sizi sevse böyle davranmazdı. Bence ayrılın. Hakaret hele küfür kabul edilemez bence

Bence ayrilmali. Bahanesi issizlik olamaz. Bir kere agiz saygisizliga alisti mi sonu gelmez. Rahmetli babam ölümcü hastaliga yakalandiktan sonra bir kere agzini acip kalbimizi kirmamistir. Karakter meselesi bu.
Allah rahmet eylesin.Ne mutlu ki çok güzel anılan bir insandır babanız.Böyle insanlarla karşılaşmanız/karşılaşmamız dileğiyle :)

Mesajınızı çok kez okudum.İnsan şiddeti konduramıyor.Tabi kavga, küfür de kondurmazdım önceden.Şiddeti hiç görmediğimiz uzaylılar uygulamıyor.Çevremizdeki insanlar uyguluyor düşününce.O noktayı görmeden bitirmeye karar verdim.

Hakkınızda hayırlısı olsun, bence en doğrusunu yaptınız, belki 4 yıllık ilişkiyi, yaşanmışlıkları düşününce vicdan yapıyorsunuzdur ama yapmayın.
Hepimiz aşık olduk, flört ederken zorluklarda yaşadık, düzenli iş sorunu da oldu ama bir erkek henüz evlilik sorumluluğu yokken, yaşadığı sorun ne olursa olsun size küfür ediyor hakaret ediyorsa öfke kontrolü yoktur, bugün hakaret yarın şiddete döner, ki hakaret ederek şiddetin farklı bir türünü yaşatıyor size, yani psikolojik şiddeti.

Yarın öbür gün psikolojik şiddet fiziksel şiddete de döner, umarım kaderiniz güzel bahtınız açık olur lakin sizinle yaşıt diye örnek vereceğim, Mutlu Kaya diye bir kızımız var biliyorsunuz, o da vaktiyle aşıktı seviyordu ama karşı taraf önce psikolojik şiddet sonra fiziksel şiddet uygulamaya başlamış.

Siz genç kadınlar aşkınızın kıymetini bilecek, size saygı duyacak, sözle incitmek bile istemeyecek erkekleri hak ediyorsunuz, küfürbaz hakaret eden kişileri değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…