Bir sonraki küfür kavga zamanında yetti artık bitti bu ilişki, seni yüz kere uyarmıştım, katlanamayacağım deyip bitirin. Dünyaya bir kez geldiniz. Bu adamı çekmek zorunda mısınız?Çok zor olaylar atlatmışsınız geçmiş olsun.Haklısınız,savunma yapamam onun adına zaten.Böyle bir süreçte ayrılırsam kötü gününde bırakmış gibi olucam.Bu fikir içime oturuyor.Sizin gibi birlikte atlatmak isterdim kötü olayları ama kısmet olmayacak galiba.
Allah rahmet eylesin.Ne mutlu ki çok güzel anılan bir insandır babanız.Böyle insanlarla karşılaşmanız/karşılaşmamız dileğiyle :)Bence ayrilmali. Bahanesi issizlik olamaz. Bir kere agiz saygisizliga alisti mi sonu gelmez. Rahmetli babam ölümcü hastaliga yakalandiktan sonra bir kere agzini acip kalbimizi kirmamistir. Karakter meselesi bu.
Allah rahmet eylesin.Ne mutlu ki çok güzel anılan bir insandır babanız.Böyle insanlarla karşılaşmanız/karşılaşmamız dileğiyle artık:)
Mesajınızı çok kez okudum.İnsan şiddeti konduramıyor.Tabi kavga, küfür de kondurmazdım önceden.Şiddeti hiç görmediğimiz uzaylılar uygulamıyor.Çevremizdeki insanlar uyguluyor düşününce.O noktayı görmeden bitirmeye karar verdim.Daha flört ederken küfür ve hakaret varsa, evlenince şiddet de olur.
Çoğu insan dört dörtlük yaşamıyor, hayatının bir anında işsiz de kalabiliyorsunuz, hastalık da olabiliyor ama her zorlukta karşımızdakini hırpalarsak sevginin bir anlamı da kalmaz, sevgi paylaşmaktır ama küfür etmek değildir.
Evlenseniz ev kirası, faturalar, mutfak masrafı gibi maddi sorumluluklarda evi başınıza yıkacak demek ki.
Siz bilirsiniz ama ayrılmanız sizin için daha hayırlı görünüyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun, bence en doğrusunu yaptınız, belki 4 yıllık ilişkiyi, yaşanmışlıkları düşününce vicdan yapıyorsunuzdur ama yapmayın.Mesajınızı çok kez okudum.İnsan şiddeti konduramıyor.Tabi kavga, küfür de kondurmazdım önceden.Şiddeti hiç görmediğimiz uzaylılar uygulamıyor.Çevremizdeki insanlar uyguluyor düşününce.O noktayı görmeden bitirmeye karar verdim.