E oldu o zaman, her sıkıntıda hayatımızdaki insana hakaret ve küfür edelim hayatını zindan edelim!Meraba.Çok kötüyüm ve sırf bu konu için fikir almak istediğim için siteye kayıt oldum.Sevgilimle dört senedir birlikteyiz.Sevgilim pandemi sürecinde işini kaybettiğinden beri bana çok kötü davranıyo.Tartışmalarda küfür etmeye başladı.Çok üzgünüm her defasında şok oluyorum.Önceden böyle bir şey hiç olmazdı.Şu an sadece küfür değil ağır laflar da bitmiyo.Zorlu günler diye sineye çekilmeli mi yoksa terkedip gitmeli mi bulamıyorum.Böyle biri değildi hemen bitirme diyorum kendime ama aylar oldu.100 kez böyle konuşma dedim.Dört senelik ilişkiyi üç beş aylık sıkıntı için bitirmek zoruma gidiyo.Çözüm ise bulamadım.Siz ne düşünürdünüz yerimde olsanız
Meraba.Çok kötüyüm ve sırf bu konu için fikir almak istediğim için siteye kayıt oldum.Sevgilimle dört senedir birlikteyiz.Sevgilim pandemi sürecinde işini kaybettiğinden beri bana çok kötü davranıyo.Tartışmalarda küfür etmeye başladı.Çok üzgünüm her defasında şok oluyorum.Önceden böyle bir şey hiç olmazdı.Şu an sadece küfür değil ağır laflar da bitmiyo.Zorlu günler diye sineye çekilmeli mi yoksa terkedip gitmeli mi bulamıyorum.Böyle biri değildi hemen bitirme diyorum kendime ama aylar oldu.100 kez böyle konuşma dedim.Dört senelik ilişkiyi üç beş aylık sıkıntı için bitirmek zoruma gidiyo.Çözüm ise bulamadım.Siz ne düşünürdünüz yerimde olsanız
Her issiz kalan karısına sevgilisine agzına geleni söylerse memlekette insan kalmaz.Meraba.Çok kötüyüm ve sırf bu konu için fikir almak istediğim için siteye kayıt oldum.Sevgilimle dört senedir birlikteyiz.Sevgilim pandemi sürecinde işini kaybettiğinden beri bana çok kötü davranıyo.Tartışmalarda küfür etmeye başladı.Çok üzgünüm her defasında şok oluyorum.Önceden böyle bir şey hiç olmazdı.Şu an sadece küfür değil ağır laflar da bitmiyo.Zorlu günler diye sineye çekilmeli mi yoksa terkedip gitmeli mi bulamıyorum.Böyle biri değildi hemen bitirme diyorum kendime ama aylar oldu.100 kez böyle konuşma dedim.Dört senelik ilişkiyi üç beş aylık sıkıntı için bitirmek zoruma gidiyo.Çözüm ise bulamadım.Siz ne düşünürdünüz yerimde olsanız
Çok zor olaylar atlatmışsınız geçmiş olsun.Haklısınız,savunma yapamam onun adına zaten.Böyle bir süreçte ayrılırsam kötü gününde bırakmış gibi olucam.Bu fikir içime oturuyor.Sizin gibi birlikte atlatmak isterdim kötü olayları ama kısmet olmayacak galiba.eşim oğlumuz doğduktan 3 ay sonra memuriyeti bıraktı ve ticarete atıldı. battık.. aradan 6 sene geçti. 1 sene sonra o günlerden kalan borçlar bittiğinde 1 milyonun üzerinde borç ödemiş olacağız.. bu süre zarfında çok tartıştık tabi ki, gerildik vs..
ama bir kere bile hakaret, küfür, ağır söz ne ben ettim ne eşimden duydum. ne ben battık bana bu kadar borç ödettin diye kaldırılamayacak laf söyledim ne de o psikolojisi bozulduğu için söyledi..
diyeceğim o ki herkes kendi yaşadıklarından müsemma. evet işsizlik psikolojisi kötü ama sevgilinin yapacağı en kötü şey seninle konuşmamak olabilirdi. bundan ötesi kabul edilebilir bir durum değil..
demek ki gelecek kurulabilir bir insan değil kendisi.. devam etmemenizi öneririm.
İnsanlar 10 yıllık evliliği 3 çocukla bitiriyor, sen 4 yıllık sevgililiği mi bitiremiyorsun?Meraba.Çok kötüyüm ve sırf bu konu için fikir almak istediğim için siteye kayıt oldum.Sevgilimle dört senedir birlikteyiz.Sevgilim pandemi sürecinde işini kaybettiğinden beri bana çok kötü davranıyo.Tartışmalarda küfür etmeye başladı.Çok üzgünüm her defasında şok oluyorum.Önceden böyle bir şey hiç olmazdı.Şu an sadece küfür değil ağır laflar da bitmiyo.Zorlu günler diye sineye çekilmeli mi yoksa terkedip gitmeli mi bulamıyorum.Böyle biri değildi hemen bitirme diyorum kendime ama aylar oldu.100 kez böyle konuşma dedim.Dört senelik ilişkiyi üç beş aylık sıkıntı için bitirmek zoruma gidiyo.Çözüm ise bulamadım.Siz ne düşünürdünüz yerimde olsanız
İlk zamanlar daha önce böyle davranmadı diye affettim.İşsizlik gerçekten zor,aklı karışık diye istisna olur diye düşünmek istedim.İpin ucunu tutamadım sonra.Ben de kendime soruyorum nasıl hazmettim diye.İlk tepkilerimi veremediğimde yanlış yaptım galiba.Sonrası çok hızlı oldu.Her sıkıntısı olan eşine, sevgilisine küfür hakaret etsin o zaman.
Sevgilinizin asıl kişiliği ortaya çıkmış bence, yol yakınken dönün. Nasıl hazmediyorsunuz küfürü de devam edebiliyorsunuz?
Üzerine düşününce bu sözünüze hak verdim.Pandemiye kadar çok şükür iyi bir hayatımız vardı.Bu yüzden bu yüzünü görememiş olabilirim.Yok o böyle biridir de elverişli ortam olmamıştır. İyi koşullarda herkes iyidir. Yapılacak şeyse belli
İyi olmuş bu yüzüyle karşılaşmadan çoktan evlenmiş de olabilirdiniz.Koşullarını iyileştirdiğinde düzelir diye şu yaptıklarına göz yummayın. Saygı bir kere bozuldu mu bir daha kazanılmıyor. Yol yakınken dönün.Üzerine düşününce bu sözünüze hak verdim.Pandemiye kadar çok şükür iyi bir hayatımız vardı.Bu yüzden bu yüzünü görememiş olabilirim.