• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kavanoz mamaları soğuk yedirilir mi.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
bebeğime dün denediğim kavonoz mamasını hiç beğenmedi çırpındı yemedi ama aynı mamayı bugün dolaptan çıktığı gibi ısıtmadan verdim hepsini yedi.yoğurdu da soğuk veriyorum.yiyo.acaba soğuk vermek midesine zarar verir mi.

ilk denediğinde yeterince aç olmadığı için yememiş olabilir:56:.bir kez daha açken dene sıcak soğuk ayrımı yapacak mı bakalım.ama bana sorarsan ılık vermende fayda var,çok soğuk olmasın:34:.

ilk verdiğimde çok açtı hatta ikinci verişimde yani soğuk verdiğimde tam olarak aç bile değildi.bir de aptamilin tahıllı gıdalarına başladım ama malesef hiç birini yemiyor.mesela 8 tahıllı kahvaltı mesela sütlü muhallebi hiç yemiyor içine başka şeyler de katıyorum yesin diye ama malesef

ilk verdiğimde çok açtı hatta ikinci verişimde yani soğuk verdiğimde tam olarak aç bile değildi.bir de aptamilin tahıllı gıdalarına başladım ama malesef hiç birini yemiyor.mesela 8 tahıllı kahvaltı mesela sütlü muhallebi hiç yemiyor içine başka şeyler de katıyorum yesin diye ama malesef

milupanın ek gıdalarını bebekler pek sevmiyor...bebelac ucuz ama tadı daha güzelmiş..kuzenim milupayı hiç sevmedi ama bebelacı bayıla bayıla yiyor...benim kızım 6 aylık bende öyle bir sorun olmadı gerçi ben sadece sütlü pirinçliyi denedim sadece muhallebi yapamadığım zamanlarda kullanıyorum

Back