Kavak Yelleri - Kanal D

O Leyla'yı döveyim döveyim durup dinlenip bir daha döveyim.. anca böyle rahatlıcam kızın davranışlarıda uyuz herşeyi uyuz..

sonu hariçç çokk güzel bir blmdü.geçen haftada çok egelenceliydi.bu hafta güvenin vecihi gibi söylemesine bayıldım :)mine resimleri görmemeliydiiiiii

Dün misafirimiz vardı fazla bakamadım ama izledigime göre yine eglenceli bir bölümdü, Güvenin sarkı söyleyisi süperdi Aslının o sarkıya tepkisi bir o kadarda gıcıktı :umursamaz:
Leyla... Allahım su kızı bana verselerde bir kasık suda bogsam, ne kadar nefretlik birsey ya birde Atakan'a sevgilim demesi yokmuydu :mymeka:
Mine'nin halleri cok komikti özellikle Osman amcanın araba sahneleri :roflol:
Sonu cok kötü bitti bakalım haftaya nolcak, nikah iptal oluyor kesin :1no2:

Leylaya inanamıyorum
kardeşinin ölümünede sebep olmuş, onu kurtarabilecekken kurtarmamış
ne biçim bir kindir bu. ne biçim insanlık
geldi mahvetti ortalığı.
haftaya ne olacak çok merak ediyorum.

deniz uyurken yanina gitti aptal leyla..
kucukken ben babamin prensesiydim, sonra kardesim geldi
ben unutuldum falan gibi sacmaladi..

kardesi nasil ölmüs hatirlamiyorum ama
leyla bu durumdan memnun

fragmanı izledinizmi işler sarpa sarıyor..mine nikah masasından kalkıyor,yolun ortasında bayılıyor.deniz resmi leylanın çektiğini öğreniyor ve geberticem o o...yu diyor..herkes aslının üstüne gidiyor..onu suçlu buluyor..
denizin annesi madem evlenmeyecktin neden işleri buraya kadar getrdin salak diyor kendi kendine,minenin anneside sen ne diyorsun diyor
ayşe teyze denize tokat atıyor,aslıya da sana soframı açtım mükafatı bu muydu diyor..

şu leylanın kaşını gözünü oynata oynata rol yapmasına?pardon yapamamasına illet oluyorum kaş göz hareketleri öldürüyo beni zaten kendiside gıcık

Back
X