Kavak Yelleri - Kanal D

Sarp Apak hımm fena fikir olmaz
ama biraz kart görünmezmi diğerlerinin yanında
izliyip görücezz

efenin yandan gülüşü çok komikti ama
demek bu kadar asabi bir tipmiş

dağhanı bi tv.programında izlemiştim annesi ve kuzeniyle beraber resmen konuşmayan çok havalı bi tipti ama kavak yellerinin esas oyuncularından olması sebebiyle çıkışına çok üzüldüm yönetmenin kafasına sandalye fırlatacak kadar asabiyse doğal olarakta bardak taşmıştır neyse görücez bakalım sarp diziye ya yeniden hayat verecek yada dibe batıracak

bugün gazetede okudum Sarp Apak "Güney" karakteriyle katılıyormuş diziye ama bence eski tadı olmazz yaaa dizinin :kahve:

Yaprak Dökümü'nde de Şevket değiştikten sonra tadı kalmamıştı...
Bu da öyle olmaz inşallah.

kaç yıldır izliyorum ya ben diziyi...hangi dizi olursa olsun böyle ana karakterlerden biri çıkınca sinir oluyorummm ya boşuna izlemişim gibi geliyor...sil baştan olcak efe karakterini öldürceklermi şimdi saçma yaaaa :uhm:

evet kesinleşmiş sarp "güney" olarak diziye katılıyor ve 2 gün sonra çekimler başlıyormuş....
kesin aslının yeni aşkı olcak sarp ıyyyyy arkadaşlar kızmayın hayranı olan vardır aslının içinizde ama ben o kıza yürüyüşüne tavırlarına konuşmalrına gıcık oluyorum:1ninca:....sırf diziyi dağhan ve mine için izlerdim şimdide izlersem sarp için olcak....

güney karakterinin çok ilgi çekici olması gerek ki efeyi unutabilelim
ben efesiz bir kavak yelleri çok zor diyorum
bakalım izleyip görelim :umursamaz:

güney karakterinin çok ilgi çekici olması gerek ki efeyi unutabilelim
ben efesiz bir kavak yelleri çok zor diyorum
bakalım izleyip görelim :umursamaz:

kaydirigubbakcemile5

Kesinlikle aynı fikirdeyim,
Sarp'ı severim tamam, ama benim icin Daghan Külegec / Efe bir baskaydı,
lütfen Sarp'tan daha dogrusu Güney karakterinden yeni bir Efe yaratmasınlar, cünki o orjinal adamdı, esi benzeri olamaz. :a015:

Efe benim zaten antipati duyduğum bir tipti. :umursamaz:Çıkması hiç de fena sayılmaz benim için.

Sarp Apakı izleyip göreceğiz, bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum CADIARZU

dizinin ilk sezonu resmen müptelasıydım..şimdi hiç bişey bulamzsam izlyorum..eski tadı kalmadı..sarp apak ı çok beğenirim..ama iyi yapmadın be sarp hiç girmicektn kavak yellerine...

yeni sezon tanıtımları dönmeye başladı kızlar...

kaza olayından sonra yıllar geçmiş herkes farklı hayatlar yaşamaya başlamış
mineyle suyun saçlar kısalmış bu arada :)
herneyse yeniden urlada buluşuyorlar ve güneyi görüyorlar şaşkın şaşkın bakıyorlar ona :)
güneyde enteresan bir tip...kıyafetlerini değiştiriyor takma bıyığını çıkarıyor falan esrarengiz bir tip
tanıtımlarda da seferihisar,urla,çeşme,izmir,tüm ege hatta tüm Türkiye asla eskisi gibi olmayacak bu herif yüzünden diyor...bakalım efenin yerini alabilecek mi güneyCADIARZU

evet kavak yellerinin son bölümü ve yeni fragmanını izledim
söylediğim gibi sarp girmiş diziye ama ablamın söylediğine göre yazın tepkilere bakmışlar fazla tepki almamışlar demekki sesimizi duyuramadık fazla arkadaşlar

herneyse yeniden urlada buluşuyorlar ve güneyi görüyorlar şaşkın şaşkın bakıyorlar ona :)
güneyde enteresan bir tip...kıyafetlerini değiştiriyor takma bıyığını çıkarıyor falan esrarengiz bir tip
tanıtımlarda da seferihisar,urla,çeşme,izmir,tüm ege hatta tüm Türkiye asla eskisi gibi olmayacak bu herif yüzünden diyor...bakalım efenin yerini alabilecek mi güneyCADIARZU

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ben görmediiiimmmmmmmmmmmmm çok merak ettim şimdiiii

az önce gördüm fragmanının aynen anlatun gibiŞeniz

Keşke hepsi denizin dibini boylayınca geberip gitseydi sırnaşık şey uzattıkca saçmalıyolar ya kabak yelleri senarist değişirse belki iş yapar ama sanmıyorum ilk bölümlerden eser yok yeni sezonda fazla izlenmez bence

Back
X