Kavak Yelleri - Kanal D

ya ben resmen üzüntümden ağladım fragmanı görünce. Aslıya çok yüklendiler. Hele Leman.Efe ile denizin arkadaşlığını istemiyordu.Şimdi ne diyor..Efeyi çok seven biri olarak onun üzülmesine dayanamıyorum( yanlış anlaşılmasın kardeşim arkadaşım gibi). Denize üzülmüyorum.Haketti. İnşallah efe aşkından vazgeçmez mücadele eder...

umarım eder cnm çünkü aslı ve efe birbirlerine çok yakışıyolar :asigim:

'Su' hamile mi gerçek hayatta...denizden çıkarken havluyu nasıl sarıcaklarını şaşırdılar ,inanılmaz tatlışşş olmuşş kaydirigubbakcemile2

[COLOR="Magentabu bölüm çok kötü bitti :çok üzgünüm:.en kısa zamanda aşklarına kaldıkları yerden devam ederler inş ya...fOrEvEr [B]aslı & efe :asigim::nazar::teselli:[/B]"][/COLOR]

sonunda fragamnı izleyebildim bu bölüm süper olucağa benzio denizede yeni talip gelmiş oh be sonunda aslıyla efe gerçekten aşklarını yaşarlar inş :nazar:

ya efeyle aslı aşkı gerçekten güzel ama biraz daha heycan katmaları gerekiyo bence bu bölüm çok sıradan geldi nedenseşakkıdı

63.Bölüm Özeti...

Aslı büyük bir ikilemde

Aslı ve Su son çare olarak gittikleri evde Deniz’le karşılaşırlar. Aslı kendisi için çok zor bir ikilemin içinde kalır. Ya Efe’ye, ne kadar büyük bir tepki vereceğini bile bile Deniz’de kaldıklarını söyleyecektir, ya da bunu gizleyecektir. Hiç beklemedikleri bir anda sokakta kalıveren Aslı ve Su sığındıkları yerde hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Orada kalmak ya da gitmek konusunda karar vermek ise Aslı’ya düşmektedir. Mine ise Ayşe’ye olan tavrından dolayı pişmandır ve aldığı hediyelere gösterilen ilgi bile onu mutlu edemez. Babasından kalan zenginliğin sağladıkları ile karşılaştıkça şaşkınlığı daha da artmaktadır. Deniz, Ada’nın günlerdir ona anlatmaya çalıştıklarını yeniden annesiyle karşılaşınca anlar ve hiç beklenmedik bir karar verir. Verdiği kararın sonuçlarına da tek başına katlanacaktır. Hem de hiç alışık olmadığı bir şekilde. Aslı ve Su yeniden ev arama çalışmalarına girişirler. Zaten var olan üç kuruşlarını kaptırdıkları için beklentilerinin çok altında bir ev bulabilirler. Ama başka çareleri yoktur. Atakan Su’ya karşı hissettiklerini hala söyleyememektedir. En sonunda ona kendi dilinden konuşmaya karar verir. Şükran uzun süredir yaşadığı rahatsızlığın asıl kaynağını öğrenince özlediği bir mutluluğu yeniden yaşar ama duruma herkesin tepkisi bu kadar olumlu olmaz. Efe ise Mine’nin kendisine söylediklerine inanmakta güçlük çeker. Mine’nin söylediklerini doğrulatmanın tek yolu Aslı’nın karşısına geçmektir. :asigim: ASLI & EFE :asigim::nazar:a.s.

64.bölüm özeti

Aslı, Efe’ye ne cevap verecek?

Aslı, Efe’nin “ Deniz’de kaldın mı?” sorusuna cevap vermekte zorlanıyor. Ve Efe’yi büyük bir öfke sarıyor.
Efe, Aslı’nın Deniz’de kaldığını öğrenmiş, bu gerçeği bir de Aslı’dan duymak istemektedir. Aslı ona olanları anlatmakta zorlanırken, yardımına Su koşar. Ama Efe’nin öfkesi kolay dinmeyecektir. Deniz, Ada’nın kim olduğunu öğrendikçe ona daha da yakın hisseder kendini. Ada’yı mutlu edecek bir sürpriz hazırlamaya karar verir. Fakat bunu yapmak çok kolay olmayacak, çok çalışması gerekecektir. Mine ise Cansu’yu almaya gelen Berrin’e beklenmedik bir tepki verir. Diğer tarafta Aslı’dan saklanan başka bir gerçek bir akşam kapıyı çalıverir. Atakan, Su’yla konuşmakta zorlandığı için duygularını başka bir şekilde anlatmaya karar verir. Ancak bu seferki görevi onu hiç beklemediği kadar zorlayacaktır. Öte yandan Gönül ve Şükran’ın hamilelikleri Salih ve Metin’in yoğun bir koşturmaca içine girmesine neden olur. Deniz’in günler sonra açtığı telefonuna Murat’tan gelen mesaj, Deniz’le Aslı’nın yolunun bir kez daha kesişmesine neden olacaktır. Atakan görevi tamamladığında Su’yun tepkisiyle hayal kırıklığı yaşar. Artık Fransa’ya dönmemesi için hiçbir sebep yoktur. Aralarındaki yanlış anlaşılmayı fark eden Mine ve Aslı’nın çabaları, ikiliyi bir araya getirmek için bir umut olur. Bu arada Mine, Cansu’yu Berrin’den uzak tutabilmek için ne gerekiyorsa yapmaya karar vermiştir. Deniz’in hazırladığı sürpriz Ada’yı çok mutlu eder, fakat geceleri umulmadık bir biçimde sonlanır. Deniz acil olarak yardıma ihtiyaç duymaktadır.

bu bölümde guzelde ama sonu kötü bitti
efe asliyi yine denizle gördü ama bence ada kanser hastasi
ve dogum günü kutlamasindan sonra bise oldu
denizde ilk olarak asliyi aradi

kesin kızın az bir ömrü kalmış, deniz şaka yapıyor sandı,
ama aslıya gerçekten kızıyorum, en azından efe aradığında aç teli, deniz telefon açtı, zor bir durumdaymış, yanına gidiyorum falan de, ama derse dizi nasıl uzar değil mi?
denizin babası nasıl canana çıkıştı, ama doğruları söyledi.....işte erkeklere güven olmayacağının bir kanıtı..ben senle karımı aldattım, aynısını sana da yaşatmam normal dedi resmen....
ayrıca dizinin can alıcı iki sahnesi vardı.
1. denizin efenin arabasını yıkaması
2. minenin suların evine sığınması
insan ne oldum dememeli...ne olacağım demeli.
suböreği olayı da ilginçti yaaa....
ayrıca efe işleri büyütüyor ama işleri ters gidecek galiba...

dizide efe olmasa gitmez bu dizi bence
deniz itici gelmeye başladı
o yeni gelen kız da çok havaii

Dizilerde başlayıp gerçek hayata taşınan aşklara bir yenisi daha eklendi. Kavak Yelleri dizisinin iki genç oyuncusu Pelin Karahan ve İbrahim Kendireci de abileri ve ablaları gibi dizide yaşadıkları aşkı gerçek hayata taşıdı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren ikili, aşklarını en yakın dostları haricinde herkesten gizliyormuş. Taze aşıklar, ilişkilerinin anlaşılmaması için sette bile birbirine rol harici yaklaşmıyormuş.

TAKVİM GAZETESİ

65.Bölüm Özeti

Aslı’yı Deniz’le bir otele girerken gören Efe ne yapacağını bilememektedir. Artık birbirlerine açıklamaları gereken çok fazla şey vardır. Deniz ise bugüne kadar Ada hakkında uğraşıp da ortaya çıkaramadığı gerçekleri en sonunda öğrenir. Fakat bu gerçeğin, insanı yalandan daha fazla üzebileceğini anlamasına sebep olur. Mine, Cansu’yla beraber Berrin’den kaçmaktadır. Beklemediği bir anda karşısında Berrin’i bulan Ayşe ise doğru olduğunu düşündüğü şeyi yapar. Atakan’ın okulunun başlama vaktinin gelmesi hem Su’yu hem de Efe’yi çok üzmektedir. Efe’nin tek tesellisi yeni alacağı iş ve bu sayede ulaştığı dükkânı büyütme fırsatıdır. Su ve Aslı’nın yeni evinde ise problemler bitmek bilmez. Neyse ki sorunlarına destek olacak birileri ortaya çıkıverir. Su’yun sürpriz bir kısmeti vardır. Mine, Cansu için tek başına mücadele etmekten yorulmuşken yanı başında bir dert ortağı bulur. Deniz’in sıkıntısını öğrenen arkadaşları, onun ve Ada’nın moralini yükseltmek için harekete geçerler. Ama Deniz ve Ada bir anda birbirlerinden ayrı düşmek zorunda kalırlar. Efe işleri büyütme telaşında ne kadar hızlı yol aldığını çok geç fark eder. Yeni evleri Aslı’ya sürprizler hazırlamaya devam etmektedir. Deniz ise tekrar karşısında bulduğu Ada’nın hayalini gerçekleştirmek için, bir an bile tereddüt etmez.

ya şu aslının efeye durmadan yalan söylemesine sinir oluyorum sürekli bişeyleri saklıyo bu iş böyle yürümez bence

kötü niyetli değil ama resmen salak yerine koyuyor....ben de hoşlanmıyorum..ayrıca şu mahalle olayları canımı sıkıyor...aslında gerçekleri anlatıyor...bir iki kız bir araya gelip aynı evde yaşayınca ne oluyorsa sanki...hemen yanlış anlamalar....çok sinir bozucu....ayrıca mineyi mutlu görmek güzel, umarım bir kötülük çıkmaz bu burak denen kişiden....sonunu izleyemedim nasıl bitti...?

sonunda minenin ananesi mineye kim bu çocuk diye sordu o da sevgilim dedi.efe aslının kapısına dayandı deniz kapıyı açıcaktı yataktan kaldı , mahalledeki aslının peşine takılan çocukta aslının yolunu kesti böyle bitti

ya şu aslının efeye durmadan yalan söylemesine sinir oluyorum sürekli bişeyleri saklıyo bu iş böyle yürümez bence

Valla Aslı bu sefer hakikaten işin ... çıkardı yani. Ben olsam bir daha yüzüne bakmam. Çok sinirlendim. Kötü bir şey yapmıyorsun ki söyle işte açık açık, onca şey olmuş. Böyle mi öğreteceğiz biz çocuklarımıza dürüstlüğü yahu.

12 yaşında kızım var, bayılıyor bu diziye, çocuk bile ooo bu Aslı da tam dayaklık oldu diyor. Bir de hatayı yapan kendisi değilmiş gibi her seferinde zeytinyağı gibi üste çıkıyor ya helal olsun.

Hayır ben bi diziye niye bu kadar sinirleniyorsam yani o da ayrı konu.

Back
X