Kavak Yelleri - Kanal D

ben bu yıl izlemeye başladım akannehir
çat pat biliyodum da konuları
artık rayına oturdu derken yine mi arkadasının sevgilisiyle bişiler var :1ninca:

ben bu diziyide melekler korusunuda izlemeyi düşünmüyorum artık. :olmaz:
güyya gençlik dizisi,fragmanda bile başında güvenle sonunda denizle... :sm_confused:

ya sonunu izleyemedim denizler mineyi istemeye geldiğinde leyla fotoyu denizin cebine mi gönderdi? o zaman numarası çıkar di mi? deniz onun gönderdiğini nasıl oldu da anlamadı ki.. bi de en son mine abla bık bık bık sana bişey göstermem lazım dedi ve fotoyu mineye gösterdi heralde ondan sonra ne oldu? izleyen var mı kızlar?

denize gönderdi mi ben farketmedim :S
mine abla sana birşey söylemem lazım dedi orda kaldı
hoca aslıyı kaçırdı kimbilir neler yapacak, güven de kardeşini bulmuşken aslı aklına gelmez üff nolcak bilmiyorumkismile

bi tane bi tip geldi serkeş böle saç sakal bi yanda aslıya vbişeyler dedi falan hocası mıydı ki o? ne hocasıydı ki acaba? ya ben otobüsteydim ses gidip geliyordu arada köprülerin altından falan geçerken, o yüzden tam seyredemedim:(

yok deniz e yollamadı fotoyu
mineye mine abla sana bişey dicem dedi gerisini göstermediler
aslı yı kaçıran hocasıydı
aslı ya napcak acabaa

ne yapıcak arkadaşlar eziyet edicek,öldürmeye çalışıcak.Çünkü işini aslı yüzünden kaybetti. ilaçlar tüpler filan. ama güven onu kurtarıcak. aslının rüyada gördüğü gibi. sezon sonundada efe geri gelebilir arkadaşlar içimde öyle bir his var.çünkü efenin ölüsü bulunmadı mezarıda boş.hani gelicek diye böyle açık kapı bıraktılar diye düşünmüyo değilim.efeyi anıyolar sık sık belki bu onun göstergesidir.abiside diziden çıkmadı.aslında çıkabilirdi gönülde çıktı aileside görünmüyo yani.ama gittikçe abisinin rolü yine büyümeye başlıyo.güven onun yerine geldi diyolar ne alaka diyorum bende.o karakter apayrı.valla efe gelebilir belli olmaz bu yönetmenin işikaydirigubbakcemile3

efe gelcek diye duyum aldım ben de. o aslı yüzünden işini kaybetme şeyini ben bilmiyorum orayı izlememişim ben. ama aslıya bişey olmasın yazık. acaba leyla salaanın çektiği fotorafın ucu aslıyla güven ilişkisine de dokuncak mı ben onu çok merak ediyorum

o leylanın saçını başını yolucam zaten hiç sevmem nerden çıktıysa,aslıda haddinden fazla iyi niyetli nasıl o adamın peşine düşüp gidebiliyor hemde hiç kimseye haber vermeden hayret yani

kızlar bu hafta izlemedim ben deniz niye öptü Aslıyı bi özet geçiverin :kedi:

Mine biraz sert çıktı
Denizin kafası karıştı bir ana işte biz seninle ayrılmasaydık n olurdu aslın falan diye girdi muhabbete sonra birden öptü işte
Ben en başında izleyemedim bu kadar anladım bilmem doğru mu

kızlar bu hafta izlemedim ben deniz niye öptü Aslıyı bi özet geçiverin :kedi:

Canım Aslı mineyle deniz kavga edince denizle konuşmaya gitti,leyla tam evden çkmak üzereydi,onu görünce çıkdı geri girdi eve..Denizle aslıda konuşurlarken konu eski ilişkilerine geldi..Deniz Aslı biz senle ayrılmasaydık nolurdu gibi bi laf etti,oda işde nolcakdı o zmn ayrılmasak sonra ayrılırdk dedi deniz salaaa lakk die kızın dudana yapışdı..o sırada onları izleyen leyle zillisi hemen tlfna sarıldı ve çekdi onları..Aslı denizi itti,kızdı çıktı evden..denizde peşinden özür dilerim die koştururken mineyle karşılaştılar hemen köşede...

Canım Aslı mineyle deniz kavga edince denizle konuşmaya gitti,leyla tam evden çkmak üzereydi,onu görünce çıkdı geri girdi eve..Denizle aslıda konuşurlarken konu eski ilişkilerine geldi..Deniz Aslı biz senle ayrılmasaydık nolurdu gibi bi laf etti,oda işde nolcakdı o zmn ayrılmasak sonra ayrılırdk dedi deniz salaaa lakk die kızın dudana yapışdı..o sırada onları izleyen leyle zillisi hemen tlfna sarıldı ve çekdi onları..Aslı denizi itti,kızdı çıktı evden..denizde peşinden özür dilerim die koştururken mineyle karşılaştılar hemen köşede...

Mine biraz sert çıktı
Denizin kafası karıştı bir ana işte biz seninle ayrılmasaydık n olurdu aslın falan diye girdi muhabbete sonra birden öptü işte
Ben en başında izleyemedim bu kadar anladım bilmem doğru mu

sağolun kızlar alkisalkisalkis
fragmanda görünce rüya yok bu kadarda yapmaz deniz demiştim ama yapmış demek :mymeka:

Back
X