Katsayı Kalktı

Ama fenlisesi mezunları hem namaz kılıyor kuran okuyor hem matematik çözüyor :)

hanfendi ben oluyorum ama fen lisesini ne küçümsedim nede dinsiz dedim ay deli ettin vallahi sen varya beni kız sen demedinmi fen lisesiyle senin aldığın eğitim aynımı senmi yarışıcaksın onlarla diye..bu beni deli etti..hedefimde bir ilahiyat bir işletmevar ..bende diyorumki önemli olan okumak değil gördüğümüz tecrübeler..ve dedim fen lisesi mezunu olupta evliliğinde mutluluğu yakalamayan evliliği sürdürmeyi becerememiş bri sürü arkadaş var olay bu..bende yaşadım problem evliliğimde ama çözüm şekillerim farklıydı budur yani

kutuplaşmayı ne kadar açık görüyoruz dimi, yukardaki arkadaşta yazmışya hiçbişey sizin istediğiniz gibi olmuyo, siz biz oldu bu millet hepimiz en iyi okullardan mezun olsak nolur içimizde ülke aşkı kalmadıkça birbirimizi sevmedikçe

allahallaaaaaaaah bak işte şimdi bile küçümsüyosun.notlar iyi mesleğe yazdırma niyeee heba olmasın..biz mesleğe gittik biz aptlmıydık akılsızmıydık..benm kocam gelcek adamı kapıda görücem atlıcam boynuna sinirimi ondan alıcam sayenizde.

uzun lafın kısası biz o dönemleri atlattıkta çarkın içinde savrulmakta olan ne kadar genç varsa Allah yardımcıları olsun

arkadaşım doğru diyosun da liseye başlarken ki akılla şimdiki akıl birmi?

bence katsayilarin degismesi iyi olmus meslek lisesi mezunu pratik olarak isini iyi biliyor, ustune teorik okusa sadece teorik okuyandan daha basarili olabilir. liseyi oyle secti diye cezalandirmak yanlis bence de.

Siz nerde durmanız gerektigini bi ögrenin bence!
Siz beni ailemi ne tanıyosunuzda böyle atıp tutup konuşuyosunuz?
Dinle imanın kimde olduğu belli olmaz hanfendi kusura bakma ama ben kuran okurum ben namaz kılarım ben hatim indiririm diyen bi insanında gözümde degeri yoktur iman gizlidir uluorta duyrulmaz herkes ne yapıyosa kendine yapar!
Bu ülkede namazı bitek imamhatip mezunları kılıyo zaten kuranı kerimdede matematik bilenler namaz kılamaz yazıyo dimi'!
bu kadar olmaz bu saatten sonra size cevap yazarsam kişiliğimden ödün vermiş olucam size kendi tecrübelerinizle mutluluklar.

Ama ben böyle bir ifadeyle sizi zan altında asla bırakmadım. Ben gerçekleri söyledim. Hatta dedim ki kazanan varsa elini öperim dedim mi demedim mi? Niye işinize gelen cümlelerimi alıntı yapıyosunuz? Ben yine söylüyorum ister küçümsemek olarak algılayın ister dinsiz. İmamhatip liseleriyle fenliselerinin verdiği eğitim bir değil nokta. Geri kalan yok evliliğinde mutlu değil felan hepsi hikaye arkadaşım. Bak bizim aile dostumuz hoca rusyaya bile gitti, ama aldatıyo karısını hatta eve getirdi kuma diyorum artık , sen sığ düşünüyosun çok sığ... O zaman kimse mutsuz olmamak adına fen lisesine gitmesin yok artık!

sen akıllı kızsın forumla ev işini birbirine karıştırmazsın eminim

evet içim hırs dolu haklılığın verdiği bir hırs, sizleri katsayıyla bi yerlere getirseler nolur be sizden millet sevgisi olmadık ümmetçiler!

size cevap vermiyorum asla!bensize hakaret etmedim ama siz bize o kelimeyle ünlem işaretini pekiştirip hakaret eder gibi konuşamazsınız.. allah katında herkes bir ben bu dünyada insanın kültürüne bakarım görgüsüne..

arkadaşlar konuyu çok saptıranar var lütfen uç noktalara çekip kimsenin görüşlerine saygısızlık edilmesin. Türkiye yüzde 99 u müslüman olan bir ülke,kardeş kardeş geçinmek varken çürkin atışmalarla olayı çarpıtmayalım.Dünya bunları çoktan aştı öğrenciler başarısına göre hangi üniversiteyi istiyorsa gidiyor okuyor, isteyen istediği gibi yaşar istediği gibi okur,,kimsenin kimseye sen seçmeseydin vay efendim bilmiyomuydun,, gibi sözler sarfetmeye hakkı yok.düz lise mezunu biride ilahiyat okuyabilsin,imamhatipli biride normal bir meslek seçebilsin..ne var bunda?başarılı olan zaten yapar,katsayı farklı kalktı ben kazanamıycam diyorsa zaten vasattır o kişi...herneyse...ülkemiz i.in ii olur inş

Ümmetçimi =) Sen milliyetcimisin yani? Dua edeyim o zaman senin gibi kendini bilmez olmadığım için

atatürk ilkelerinden biri olan milliyetçi olmak kendini bilmezlikse kendini bilmez diye tabir ettiğiniz insanlarn önderleiğinde kurulan ülkede işiniz ne? sizdemi humeyni seviyorumcusunuz

Aynen yaa herkes hedefine baksın çalışma şekline baksın gerekirse daha çok çalışın yani olay nerelere geldi ...

inş hayırlı olur..biz katsayı problemi kalktı diye tepki gösterip sinirlenenlere şaşırdık durum bu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…