- Konu Sahibi YagmurunEllerii
-
valla altta kalmayı sevmiyorum yoksa haksız oldugum konularda vardır kusura bakmayın ama yapı işte napalım değişemiyorum kardeş...ama doğruya doğru şimdi ben matematik öğrensem neyime hyarardı..şurda kuran okumak dua ezberlemek varken..şuanda namaz kılıyorum gittiğim yerde bir yasin okuyorum hatim indiriyorum buda bana fayda..bende önemli olan bu..bana kattıkları
İçiniz zaten başka şeylerle dolu hırsınızı katsayıdan çıkarıyosunuz. Çünkü hiçbişey sizin istediğiniz gibi olmuyor.
Katılıyorum arkadaşım, liselerinde verdikleri eğitimden bahsediyoruz küçümsemiş oluyoruz. Yahu bunlar gerçekler , gerçekler... Nerdeyse fen lisesi çıkışlıları dinsiz yapmadığımız kaldı hanfendinin tecrübeleriyle.
Ümmetçimi =) Sen milliyetcimisin yani? Dua edeyim o zaman senin gibi kendini bilmez olmadığım içinevet içim hırs dolu haklılığın verdiği bir hırs, sizleri katsayıyla bi yerlere getirseler nolur be sizden millet sevgisi olmadık ümmetçiler!
çocuğun notları iyiyse onu mesleğe yazdırmanın bi manası varmı ne demek nerden bilsin, anne babalık bu konularda devreye girer zaten çocuk yapma kısmı doğada tüm canlılarda var ebeveynlik farklı bişey
arkadaşım doğru diyosun da liseye başlarken ki akılla şimdiki akıl birmi?
valla altta kalmayı sevmiyorum yoksa haksız oldugum konularda vardır kusura bakmayın ama yapı işte napalım değişemiyorum kardeş...ama doğruya doğru şimdi ben matematik öğrensem neyime hyarardı..şurda kuran okumak dua ezberlemek varken..şuanda namaz kılıyorum gittiğim yerde bir yasin okuyorum hatim indiriyorum buda bana fayda..bende önemli olan bu..bana kattıkları
hanfendi ben oluyorum ama fen lisesini ne küçümsedim nede dinsiz dedim ay deli ettin vallahi sen varya beni kız sen demedinmi fen lisesiyle senin aldığın eğitim aynımı senmi yarışıcaksın onlarla diye..bu beni deli etti..hedefimde bir ilahiyat bir işletmevar ..bende diyorumki önemli olan okumak değil gördüğümüz tecrübeler..ve dedim fen lisesi mezunu olupta evliliğinde mutluluğu yakalamayan evliliği sürdürmeyi becerememiş bri sürü arkadaş var olay bu..bende yaşadım problem evliliğimde ama çözüm şekillerim farklıydı budur yani
allahallaaaaaaaah bak işte şimdi bile küçümsüyosun.notlar iyi mesleğe yazdırma niyeee heba olmasın..biz mesleğe gittik biz aptlmıydık akılsızmıydık..benm kocam gelcek adamı kapıda görücem atlıcam boynuna sinirimi ondan alıcam sayenizde.
bence katsayilarin degismesi iyi olmus meslek lisesi mezunu pratik olarak isini iyi biliyor, ustune teorik okusa sadece teorik okuyandan daha basarili olabilir. liseyi oyle secti diye cezalandirmak yanlis bence de.
evet içim hırs dolu haklılığın verdiği bir hırs, sizleri katsayıyla bi yerlere getirseler nolur be sizden millet sevgisi olmadık ümmetçiler!
sen akıllı kızsın forumla ev işini birbirine karıştırmazsın eminim
size cevap vermiyorum asla!bensize hakaret etmedim ama siz bize o kelimeyle ünlem işaretini pekiştirip hakaret eder gibi konuşamazsınız.. allah katında herkes bir ben bu dünyada insanın kültürüne bakarım görgüsüne..
Ümmetçimi =) Sen milliyetcimisin yani? Dua edeyim o zaman senin gibi kendini bilmez olmadığım için
negüzel böyle olsa hep ben gurur duyarım mutluluk duyarım..neden fasetleneyimkiAma fenlisesi mezunları hem namaz kılıyor kuran okuyor hem matematik çözüyor :)
arkadaşlar konuyu çok saptıranar var lütfen uç noktalara çekip kimsenin görüşlerine saygısızlık edilmesin. Türkiye yüzde 99 u müslüman olan bir ülke,kardeş kardeş geçinmek varken çürkin atışmalarla olayı çarpıtmayalım.Dünya bunları çoktan aştı öğrenciler başarısına göre hangi üniversiteyi istiyorsa gidiyor okuyor, isteyen istediği gibi yaşar istediği gibi okur,,kimsenin kimseye sen seçmeseydin vay efendim bilmiyomuydun,, gibi sözler sarfetmeye hakkı yok.düz lise mezunu biride ilahiyat okuyabilsin,imamhatipli biride normal bir meslek seçebilsin..ne var bunda?başarılı olan zaten yapar,katsayı farklı kalktı ben kazanamıycam diyorsa zaten vasattır o kişi...herneyse...ülkemiz i.in ii olur inş
arkadaşlar konuyu çok saptıranar var lütfen uç noktalara çekip kimsenin görüşlerine saygısızlık edilmesin. Türkiye yüzde 99 u müslüman olan bir ülke,kardeş kardeş geçinmek varken çürkin atışmalarla olayı çarpıtmayalım.Dünya bunları çoktan aştı öğrenciler başarısına göre hangi üniversiteyi istiyorsa gidiyor okuyor, isteyen istediği gibi yaşar istediği gibi okur,,kimsenin kimseye sen seçmeseydin vay efendim bilmiyomuydun,, gibi sözler sarfetmeye hakkı yok.düz lise mezunu biride ilahiyat okuyabilsin,imamhatipli biride normal bir meslek seçebilsin..ne var bunda?başarılı olan zaten yapar,katsayı farklı kalktı ben kazanamıycam diyorsa zaten vasattır o kişi...herneyse...ülkemiz i.in ii olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?