• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katsayı Kalktı

fenlisesi benm insanlığımın yanında alt etmiş okumak mühim değil kültür önemli..başka dallarda yarışırım alimallah..şimdi okuyo olsaydım lisedede yarışırdım ama şuan evliyim ve o fen lisesi mezunu dediğin arkadaşların evliliklerini dert köşelerinde incelemekle meşgulüm..anlatabiliyomuyum

Şaka gibi bir yorum gerçekten :1: Siz kim olarak bu genellemeyi yapıyorsunuz? evliliğiniz imam hatip mezunu olduğunuz için mi 4-4lük :27: komik olmayın lütfen ya :9:

Amann konu nereden nereye geldi
Biz düzeltemeyiz zaten
Bu mevcut olan düzen böyle gelmiş böyle gitmez umarım
ne diyelim

çok tebrik ediyorum seni arkadaşım. Burdan şu çıkıyor fenlisesi mezunları başarılı oldukkları için mutlu değil :) ne kadar dar düşünceler bunlar , çok yazık :)

ben böyle birşey savunmadım..genelleme yaptım ve çevremdekilerin çoguda böyle nederseniz deyin ben bildiğime gördüğüme inanırım...

Şaka gibi bir yorum gerçekten :1: Siz kim olarak bu genellemeyi yapıyorsunuz? evliliğiniz imam hatip mezunu olduğunuz için mi 4-4lük :27: komik olmayın lütfen ya :9:

ben böyle bir yorum yapmadım..fen lisesi mezunlarıyyla yarışamazsınız dedi bayan..anlatabildimmi!hangi bilgiyle hangi eğitimle dendiğinde bunu söyledim..benm aldığım eğitimi küçümseyenlerin ben dert köşesinde hayatlarını okuyorum dedim..keza durum bu.. ben kim olduğumu söylemiyim hayat tecrübem sizinkinden farklıdır eğitim olarak olmasada..eğitimde değil belki ama tecrübede bana erişemezsiniz

ben böyle birşey savunmadım..genelleme yaptım ve çevremdekilerin çoguda böyle nederseniz deyin ben bildiğime gördüğüme inanırım...

O zaman çocuğunuz fen lisesini kazanırsa aman ha yollamayın sakın ! Malum aldatılır , boşanır felan sonra bizde burda forumlarda dertlerini okuruz

ben böyle bir yorum yapmadım..fen lisesi mezunlarıyyla yarışamazsınız dedi bayan..anlatabildimmi!hangi bilgiyle hangi eğitimle dendiğinde bunu söyledim..benm aldığım eğitimi küçümseyenlerin ben dert köşesinde hayatlarını okuyorum dedim..keza durum bu.. ben kim olduğumu söylemiyim hayat tecrübem sizinkinden farklıdır eğitim olarak olmasada..eğitimde değil belki ama tecrübede bana erişemezsiniz

aldığı eğitimle derdinin ne ilgisi var dert herkeste var, ha şu vardır genelde muhafazakar bayanlar aileden ve imam hatipten aldıkları eğitim gereği biraz daha susmaya sineye çekmeye meyilli olurlar benim gözlemimde bu, evliliğin o yüzden iyidir hoştur

sen ailenin zoruylamı gittin lisene..
Benim hangi ifademden bunu çıkardınız? Ben liseye başladığımda katsayı farkları vardı çok şükür ki bende Bilinçliydim kendim seçerek gittim.
ama deminki yorumlarınızı okuduktan sonra üzgünümki cevap verebilcegim biri degilsiniz siz.

Ailemi yargılamak haddine !!!!!!
ailemi yargılamak ne haddine olcaktı sanırım eksik olmuş.Ben sizin ailenizi yargılamıyorum hanfendi herkesi yargılayacak kadar boş vaktimde yok! Arkadaş bilinçli degildik o yaşta demiş bende ona cevap olarak yazdım.

yok bu konudan çıkamıcam :9:

haberlerde hiç duymadınızmı siz mesela 4 imam bi kıza tecavüz etti imam hatip lisesinde taciz bende bunları gördüm duydum ne diyim hepsi böylemi diyim sizce

yaa bi kere şu var Türkiyede kadın imam varmıki meslek lisesi formatında kurulmuş bu okullara kızlarımız kabul edildi, teee en baştan amaç birgün bu katsayıyı kaldırmaktı demekki, şimdi tam sırası hayaldi gerçek oldu

söylediklerinize assssla katılmıyorum..benmde fenlisesi mezunu ve haala okuyan akrabalarım var..ben yanlışmı görüyorumkörmü gözüm acaba genelde böyle insanlar sorunlarını dile getiremiyorlar aman sendemi yuvanı koruyamadın korkusu var içlerinde ve çevrelerine yansıtamıyorlar...sizin düşünceleriniz yanlış birincisi asla muhafazakar toplum sineye çekmez..muhafazakar toplumda sineye çekilecek bir durum olmaz..hak tan hukuktan bahsediyordukya!! işte bunuda biz imamhatpliler alıyoruz anlatabildimmi..o yüzden bırakında meslek liseleride doktorluk görsün avukatlık görsün öğretmenlik görsün..ben ilk okulda kız öğrencilerine tacizde bulunan öğretmenin sınıfında yetiştim.. nerde bunda ahlak allah korkusu..hadi bir meslek liseli yapsın diğeri içindne gelse allah korkusundan yapmaz..onun için kimse baba bildiğimin aksini savunmazın..

hayat tecrübem sizinkinden farklıdır eğitim olarak olmasada..eğitimde değil belki ama tecrübede bana erişemezsiniz
Ben sizin eğitiminize dil uzatmadım çünkü sizi tanımıyorum sizde beni tanımadan tecrübelerim hakkında yorum yapamazsınız.
O zaman çocuğunuz fen lisesini kazanırsa aman ha yollamayın sakın ! Malum aldatılır , boşanır felan sonra bizde burda forumlarda dertlerini okuruz
:46::46::46::46::46:
imam hatip çıkışlı doktorlarında ben erkek/kadın hastaya bakmam diyeceği günlerde belki yarın belki yarından da yakın

:46::46::46::46::46:

söylediklerinize assssla katılmıyorum..benmde fenlisesi mezunu ve haala okuyan akrabalarım var..ben yanlışmı görüyorumkörmü gözüm acaba genelde böyle insanlar sorunlarını dile getiremiyorlar aman sendemi yuvanı koruyamadın korkusu var içlerinde ve çevrelerine yansıtamıyorlar...sizin düşünceleriniz yanlış birincisi asla muhafazakar toplum sineye çekmez..muhafazakar toplumda sineye çekilecek bir durum olmaz..hak tan hukuktan bahsediyordukya!! işte bunuda biz imamhatpliler alıyoruz anlatabildimmi..o yüzden bırakında meslek liseleride doktorluk görsün avukatlık görsün öğretmenlik görsün..ben ilk okulda kız öğrencilerine tacizde bulunan öğretmenin sınıfında yetiştim.. nerde bunda ahlak allah korkusu..hadi bir meslek liseli yapsın diğeri içindne gelse allah korkusundan yapmaz..onun için kimse baba bildiğimin aksini savunmazın..

ben senin bildiğinin tam aksini savunurum sen ister okursun ister okumazsın güzel kardeşim, bunun adına düşünce özgürlüğü diyolar

ben senin bildiğinin tam aksini savunurum sen ister okursun ister okumazsın güzel kardeşim, bunun adına düşünce özgürlüğü diyolar

keşke düşünce özgürlüğümüzüde bu katsayı problemin önümüze atarlarken yasakları koyarlarken sorsalardı...ozaman bazılarına bayram olmuştu..değilmi..bana dokunmayan yılan binyıl yaşasın birilerine yılan dokuntu kaşındılar doğru..

Back