- 14 Kasım 2001
- 21.326
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.478
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi YagmurunEllerii
Ayakta alkışlıyorum sizleri !
Saygısızlığınız karşısında eğiliyorum
Saygısızlığınız karşısında eğiliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atatürk ilkelerinden biri olan milliyetçi olmak kendini bilmezlikse kendini bilmez diye tabir ettiğiniz insanlarn önderleiğinde kurulan ülkede işiniz ne?
Ben düz liseye kayıt yaptırdığımda katsayı denen uygulama vardı
Bilginize
Yazık üzüldüm gerçektende
Bir meslek liseli olarak hatta bir imam hatipli olaraktan
Benim zamanımdada vardı bu katsayı problemi
bizde sınavla kazandık girdik liseye
bide şöyle derler ya ilahiyatı seçin ek puan veriyorlar diye
tıptan daha yüksekti o zamanlar gelde kazan...
marmara tıp :369, ilahiyat 377 idi.
Ben anadolu i.h.l. ye gayet yüksek bi puanla girdiğimde katsayı farkı diye bişey yoktu bu da sizin bilginize!
500lü sisteme geçildi 369 nedir yaa!! İlahiyatta ek puan var tıpta yok. Bir de puan karşılaştırılması yapılmaz sıralamaları karşılaştırsana sen.
Konuyu tekrardan hortlatmaya kalkışmayın,kötü içerik bildirmek zorunda bırakmayın insanı
Ayrıca ben size sordum mu ?
Kötü içerik hangisi oluyor?sizin düşüncesizce yazdığınız mesajınıza cevaben yazdım.ona bakarsanız kimse de size biz nerde hata yaptık?diye sormadı...kötü içerik değil de yönetimden rica edelim 'işime gelmeyen içerik' butonu koyulsun.
Bildirin yönetime
Özgürsünüz
Bildirin yönetime
Özgürsünüz
hakaretler havada uçuşuyorkonu tamamen kaymış kötü içerik olarak bildirilecek onlarca mesaj varken sizin derdiniz tam olarak nedir de gayet makul bir cümle karşısında çıkışıyorsunuz.forum kullanmayı üslubu bilmeyen biri değilim tartışma niyetinde ise hiç hiç değilim..bu sözlerim bütün arkadaşlara ...kısır tartışmalar bunlar hiç bir yere varılmadı bundan sonra da varılmaz ben SADECE bir konuyu hakkında yeterince bilgisi olmadan yorumlayanlara tahammül edemiyorum. sadece kendi durumumdan bahsetmek istiyorum genellemeler asla ve asla beni bağlamaz..
1-neden meslek lisesi(ihl)?
tercih formumu ilkokul öğretmenim doldurdu .okulun başarısını baz aldı.ailem okul tercihi konusuna yeterince hakim değildi..bunun için onları suçlayamayız değil mi?
2-peki katsayı uygulamasına başlandığında neden okulunu değiştirmedin?
bu bana defalarca teklif edildi ama hem okulu çok sevdiğim için,hem de burda baska tartışmalara sebep olabileceğini düşündüğüm bazı konular yüzünden ayrılmadım.
bu maddede detaya girmiyorum konu yine uçar..
velhasıl bitti 2 kere öss ye girdim katsayı adaletsizliği yüzünden ün. eğitimim, mesleğim yok. 8 sene sonra bu yıl sınava tekrar hazırlanıyorum bu konuda hayallerimi gerçekleştırmeme hiçbir yasak engel koyamaz(dı)ve nihayet....
bir arkadaşımız kızlarımızı neden alıyor bu okullar demiş.hayat görüşleri yada giyim kuşam yaşam tercihleri nedeniyle orda okuyan birçok kızın diger seçenegi evde koca beklemek.hiçbir mantıklı kural bir insanı böyle bir tercihe zorlayamaz...şimdi bunda absürt birşey var mı?bence yok...
bir de lütfen ayrıntılara saplanıp kişiselleştirmiyelim hiçbirseyi.en iyi bildigimi yani kendi durumumu örnek gösterip gerçekten merak eden varsa bilsin istedım.hepinize sevgiler...