Katsayı Kalktı

Peki konu sahibinin öfkesine ne demeli
Bide birşey daha soracağım bu İmam Hatibi
Bitirenler nasıl atanıyomuş hemencicik merak ettim

Konu sahibi arkadaş bu sene sınava girecek
Burda liseyi çoktan bitirip,şimdi evli çocuklu olanların tartışması asıl garip olan değil mi
Konu nerelere kadar gelmiş
İmamhatipli hakim daha doğru karar verir şeklinde konu dışı mesaj var bi sürü

parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış hanfendi. Siz imam hatipte okuyan çok namuslu şunu bunu yapmaz normal liseden mezun yapar diyemezsiniz. İkisininde kötüleri iyileri vardır. İmam hatipten mezun olanları bu kadar ululaştırmayın gözünüzde. Neleri duyuyoruz değil mi??

kaçamak cevaplar veriyosunuz ve hak hukuk savunurken hak yiyosunuz başkalarına bilip bilmeden siz haktan hukuktan anlamassın iması yaparak bi haberleri araştırın bakalım imam hatipli tecavüz etti taciz falan diye budamı allah korkusu olan biri?

Muhabbetin dozu arttıkça artık uçuk örnekler vermeye başlamışsınız. Nerden nasıl bi cümle kursamda karşı tarafı alt etsem der gibi cümleleriniz..
Ne demek yani yarın birgün bi imam hatipli doktor bu kadın/erkek ben muayene etmem diyebilir bu günler yakındır! Bu nasıl bir düşüncedir? Konu bumu yani?
İnsanları anlamak bazen gerçekten çok zor. Birde bunları alkışlayanlar var yazık...

bazilari bundan cok rahatsiz olmus ya ben bu duruma cok sevindim.
demokrasilerde hic kimse kimseye su okula gitmelisin yoksa senin notunu düsürürüm diyemez.
imam hatibe yada meslek okullarina gidenlerin senelerce hakki calindi...
oysa bu kimsenin haddi degildi...
isteyen bir imam avukat da olabilir....

valla benim şimdiki nişanlım meslek lisesi çıkışlı ve katsayı olayından dolayı mağdur oldu ama o bunun için ailesini suçladı hadi benim aklım ermiyodu sistemi bilmiyodum onlar ne akla beni mesleğe yazdırdılar dedi çok yüksek bir puan aldı fakat girebileceği 2 okul vardı ve neredeyse tam puanla öğrenci alıyolardı velhasılı şimdi polis başka bir kapı açıldı, ben çok merak ediyorum sen doktor olsan erkek hastaya testis muayenesi falan yaparmısın

bknz: HÜSEYİN ÜZMEZ

siz bakın bunca alemde sırf eğitimli iyi meslek sahibi diye mutlu mesud gezen kaç aile var...keza sırf eğitimini aldı diye herkez dinden sapmıyo değil amaaan banane ben kendi eğitimime bakarım faydasına bakarım yanımdakinin yoksa okumuş okumamış beni ilgilendirmez..

bunları sz nerde görüyosunuz kuzum izlediğiniz habere bir bakın yandaşmı vatandaşmı!

sadece haberde değil memleketim olan ile gittiğimde küçükken sokağmızda imam biri vardı tecavüzden tutuklandı hemde yeğenine

siz baya ilahlaştırıyosunuz imam hatiplileri gözünüzde onlarda insan bizde ve hata insana mahsus

demokrasilerde basılmamış kitaplarda toplatılamazdı ama gördük bunu dimi, kendi gelip teslim olan adamlar yıllardır kaçma tehlikesiyle tutuklu, ah be güzelim örnek çokta ben özet geçiyim

kimse kusura bakmasın da imam-hatipe ya da meslek liselerine giderken puanınızın kesileceğini bilmiyo muydunuz da yazdınız
sinir oluyorum valla

arkadaşım doğru diyosun da liseye başlarken ki akılla şimdiki akıl birmi?

şuanda gülmekten tutamıyorum kendimi..benm uzamnlık alanıma girdin..doktor olsam hakkaten sırf ona bakardım heralde:)) ya ne alaka bende bunu söylüyorum bende kızdım aileme hadi ben düşünmedim dedim onlardamı düşünmedi..ama şu var aileler eskisi kadar çocuklarıyla paylaşımcı değil adam nerden bilsin evladının eli beyni neye yatkın..ben mesela imamhatp mezunuyum ama gel gör evde kurdele işi yapmaya bayılıyorum yada evimi dekore etmeye..bunu bile 3 senedir keşfettim..

Katılıyorum arkadaşım, liselerinde verdikleri eğitimden bahsediyoruz küçümsemiş oluyoruz. Yahu bunlar gerçekler , gerçekler... Nerdeyse fen lisesi çıkışlıları dinsiz yapmadığımız kaldı hanfendinin tecrübeleriyle.

demokrasilerde basılmamış kitaplarda toplatılamazdı ama gördük bunu dimi, kendi gelip teslim olan adamlar yıllardır kaçma tehlikesiyle tutuklu, ah be güzelim örnek çokta ben özet geçiyim

İçiniz zaten başka şeylerle dolu hırsınızı katsayıdan çıkarıyosunuz. Çünkü hiçbişey sizin istediğiniz gibi olmuyor.

çooook dert varda yeri değil işte herşeye cevap verir hüseyin üzmez dersin adını anmaz alakasız cevap verir!

imam hatip liselerinin amacı din görevlileri yetiştirmek, diyanet fakülteleri için öğrencileri hazırlamaktır. meslek liseleri de ilgili oldukları meslek dalında insan gücü yetiştirmek için vardırlar. düz liseler ise daha karma bir eğitim verir, meslek eğitimi vermez. bu yüzden diğer lise mezunlarının mesleği yoktur. herşey amacı için kullanılsa bir problem olmaz.

Kendi kendini küçümsedi canım biz matematigin M sini görmedik vs. ama üste çıkmanında bi yolu bulunur dimi ..

valla altta kalmayı sevmiyorum yoksa haksız oldugum konularda vardır kusura bakmayın ama yapı işte napalım değişemiyorum kardeş...ama doğruya doğru şimdi ben matematik öğrensem neyime hyarardı..şurda kuran okumak dua ezberlemek varken..şuanda namaz kılıyorum gittiğim yerde bir yasin okuyorum hatim indiriyorum buda bana fayda..bende önemli olan bu..bana kattıkları

çocuğun notları iyiyse onu mesleğe yazdırmanın bi manası varmı ne demek nerden bilsin, anne babalık bu konularda devreye girer zaten çocuk yapma kısmı doğada tüm canlılarda var ebeveynlik farklı bişey

aklıma gelmişken bu ülkede kaç inançtan insan var ve o insanların vergileriyle imam hatip liseleri açılıyor hak hukuktan bahsederken hak yememek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…