- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- Konu Sahibi YagmurunEllerii
-
Peki konu sahibinin öfkesine ne demeli
Bide birşey daha soracağım bu İmam Hatibi
Bitirenler nasıl atanıyomuş hemencicik merak ettim
söylediklerinize assssla katılmıyorum..benmde fenlisesi mezunu ve haala okuyan akrabalarım var..ben yanlışmı görüyorumkörmü gözüm acaba genelde böyle insanlar sorunlarını dile getiremiyorlar aman sendemi yuvanı koruyamadın korkusu var içlerinde ve çevrelerine yansıtamıyorlar...sizin düşünceleriniz yanlış birincisi asla muhafazakar toplum sineye çekmez..muhafazakar toplumda sineye çekilecek bir durum olmaz..hak tan hukuktan bahsediyordukya!! işte bunuda biz imamhatpliler alıyoruz anlatabildimmi..o yüzden bırakında meslek liseleride doktorluk görsün avukatlık görsün öğretmenlik görsün..ben ilk okulda kız öğrencilerine tacizde bulunan öğretmenin sınıfında yetiştim.. nerde bunda ahlak allah korkusu..hadi bir meslek liseli yapsın diğeri içindne gelse allah korkusundan yapmaz..onun için kimse baba bildiğimin aksini savunmazın..
Yaparsın peki Takarmıyım ?yaparım kardeşim imam hatpli olarak aldığımız eğitim küçümsenirse bende tecrübemi koyarım ortaya olay budur.
keşke düşünce özgürlüğümüzüde bu katsayı problemin önümüze atarlarken yasakları koyarlarken sorsalardı...ozaman bazılarına bayram olmuştu..değilmi..bana dokunmayan yılan binyıl yaşasın birilerine yılan dokuntu kaşındılar doğru..
yaparım kardeşim imam hatpli olarak aldığımız eğitim küçümsenirse bende tecrübemi koyarım ortaya olay budur.
bknz: HÜSEYİN ÜZMEZ
bunları sz nerde görüyosunuz kuzum izlediğiniz habere bir bakın yandaşmı vatandaşmı!
bazilari bundan cok rahatsiz olmus ya ben bu duruma cok sevindim.
demokrasilerde hic kimse kimseye su okula gitmelisin yoksa senin notunu düsürürüm diyemez.
imam hatibe yada meslek okullarina gidenlerin senelerce hakki calindi...
oysa bu kimsenin haddi degildi...
isteyen bir imam avukat da olabilir....
Sizi kim küçümsedi ? Sadece liselerin durumunu konuştuk niçin bunu "küçümsemek" olarak algılıyorsunuz?
kimse kusura bakmasın da imam-hatipe ya da meslek liselerine giderken puanınızın kesileceğini bilmiyo muydunuz da yazdınız
sinir oluyorum valla
valla benim şimdiki nişanlım meslek lisesi çıkışlı ve katsayı olayından dolayı mağdur oldu ama o bunun için ailesini suçladı hadi benim aklım ermiyodu sistemi bilmiyodum onlar ne akla beni mesleğe yazdırdılar dedi çok yüksek bir puan aldı fakat girebileceği 2 okul vardı ve neredeyse tam puanla öğrenci alıyolardı velhasılı şimdi polis başka bir kapı açıldı, ben çok merak ediyorum sen doktor olsan erkek hastaya testis muayenesi falan yaparmısın
Konu sahibi arkadaş bu sene sınava girecek
Burda liseyi çoktan bitirip,şimdi evli çocuklu olanların tartışması asıl garip olan değil mi
Konu nerelere kadar gelmiş
İmamhatipli hakim daha doğru karar verir şeklinde konu dışı mesaj var bi sürü
demokrasilerde basılmamış kitaplarda toplatılamazdı ama gördük bunu dimi, kendi gelip teslim olan adamlar yıllardır kaçma tehlikesiyle tutuklu, ah be güzelim örnek çokta ben özet geçiyim
demokrasilerde basılmamış kitaplarda toplatılamazdı ama gördük bunu dimi, kendi gelip teslim olan adamlar yıllardır kaçma tehlikesiyle tutuklu, ah be güzelim örnek çokta ben özet geçiyim
Kendi kendini küçümsedi canım biz matematigin M sini görmedik vs. ama üste çıkmanında bi yolu bulunur dimi ..
şuanda gülmekten tutamıyorum kendimi..benm uzamnlık alanıma girdin..doktor olsam hakkaten sırf ona bakardım heralde:)) ya ne alaka bende bunu söylüyorum bende kızdım aileme hadi ben düşünmedim dedim onlardamı düşünmedi..ama şu var aileler eskisi kadar çocuklarıyla paylaşımcı değil adam nerden bilsin evladının eli beyni neye yatkın..ben mesela imamhatp mezunuyum ama gel gör evde kurdele işi yapmaya bayılıyorum yada evimi dekore etmeye..bunu bile 3 senedir keşfettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?