- Konu Sahibi YagmurunEllerii
-
eti belli budu belli aldıkları eğitim belli..bu düşünce yanlış arkadaşım. bize lise 2de bir seçenek sundular ya sözel ya sayısal yada eşit ağırlık dediler sınıfta 3 kişi sayısal istedi kalanı isteyemedi neden çünkü sayısalı tercih etsen ne yazar be kardeşim sen sözel çıkışlı olduktan sonra...ozamanlar katsayı problemi vardı bölümün belli otur aşşağı denildi..artık inş. böyle olmaz günde 3 saat gördüğümüz arapçanın yarısınıda matematiğe verirler..sonuçta aldığımız eğitim değişir değilmi...
eti belli budu belli aldıkları eğitim belli..bu düşünce yanlış arkadaşım. bize lise 2de bir seçenek sundular ya sözel ya sayısal yada eşit ağırlık dediler sınıfta 3 kişi sayısal istedi kalanı isteyemedi neden çünkü sayısalı tercih etsen ne yazar be kardeşim sen sözel çıkışlı olduktan sonra...ozamanlar katsayı problemi vardı bölümün belli otur aşşağı denildi..artık inş. böyle olmaz günde 3 saat gördüğümüz arapçanın yarısınıda matematiğe verirler..sonuçta aldığımız eğitim değişir değilmi...
Haberlerde görmüştüm, imam hatip lisesi mezunu bir kız öss.de Türkiye 52.si olmuş. Düşün yani milyonların girdiği bir sınavda. Vee ilahiyat dışında hiçbir bölüme yerleşemiyormuş!
Meslek liselinin etide bududa bundan sonra belli olacak inşallah
arkadaşım şimdiye kadar aldığın eğitimle yarışabileceğini düşünüyo musun fen lisesi çıkışlı biriyle . O zaman sana da helal olsun. Ben şu an ki meslek ve imamhatip lisesi kategorisindeki liselerin durumu için konuştum ilerisi için değil. Biz daha birbirimizi anlamıyoruz, matematik yapsak nolur??
bu çırpınmalar neden sanıyosun
arkadaşım şimdiye kadar aldığın eğitimle yarışabileceğini düşünüyo musun fen lisesi çıkışlı biriyle . O zaman sana da helal olsun. Ben şu an ki meslek ve imamhatip lisesi kategorisindeki liselerin durumu için konuştum ilerisi için değil. Biz daha birbirimizi anlamıyoruz, matematik yapsak nolur??
sadece inançlı insanları adaletli haktan hukuktan anlayan biri olarak görmenize üzüldüm hak hukuk böyle öğretilmez! ( merak ederseniz eğer teistim)
İmam hatip öğrencilerii yada meslek lise çıkışlı öğrencileri neden bu kadar küçümsüyorsunuz onu anlamadım
Hem imam hatip öğrencilerinin zekalarıdaha açık olur çünkü bol bol ezber yaptıkları için
Eti ne budu ne!!Çok yanlışş..
İmam hatip öğrencilerii yada meslek lise çıkışlı öğrencileri neden bu kadar küçümsüyorsunuz onu anlamadım
Hem imam hatip öğrencilerinin zekalarıdaha açık olur çünkü bol bol ezber yaptıkları için
Eti ne budu ne!!Çok yanlışş..
ben kendim için söylesem zaten önce gider mimarlık okurum 2.bebeğimi düşüneceğime..en azından bukadar heba yeterli..bundan sonra katsayı problemi olmayacağı için çalışmalar ve ders saatleri seçimleri onagöre olur diyorum..haaa birde yarış konusunda fenlisesi benm insanlığımın yanında alt etmiş okumak mühim değil kültür önemli..başka dallarda yarışırım alimallah..şimdi okuyo olsaydım lisedede yarışırdım ama şuan evliyim ve o fen lisesi mezunu dediğin arkadaşların evliliklerini dert köşelerinde incelemekle meşgulüm..anlatabiliyomuyum
katılıyorum..birşey dicem dilimde bitiyo söyliyemiyorum..bugn ünlü bir hocann biri..çarpılıp çarpılıp duruyounuz sonra muhtaç kalıyosunuz o küçümsediğiniz hocalara insanlara demişti..analatabildimmi arkadaşım..allah dertsiz derman vermesin..
genellemeleriniz beni çok güldürüyor cidden diyelimki evlendim mutlu olamıcakmıyım sizce
ha bide kimin insanlığı ne kadar kim iyi kim kötü bizim belirleyeceğimiz şeyler değil belirleyecek var
ayrıca narsist olmak iyi değildir bi siz kitap okumuyosunuz bi siz mutlu değilsiniz bi siz iyi değilsiniz(iyiyseniz tabi)
bu tartışma sakız gibi uzaaaar gider parmaklarımı yormamak adına herkese iyi geceler dilerim
ve tartışmadır karşıt görüşler elbet olacaktır kırmamak kırılmamak dileğiyle
saygı ile sevgi ile kalın...
Herkes lisesini seçerek gidiyo
Kimse zorla imamhatipe,sonra katsayı farkını ilk defa duyuyolarmış gibi bizim hakkımız yeniyo palavralarını atıyolar
İmamhatip liselerini amacı ilahiyat bölümüne öğrenci yetiştirmek,mimar müh. değil
genellemeleriniz beni çok güldürüyor cidden diyelimki evlendim mutlu olamıcakmıyım sizce
ha bide kimin insanlığı ne kadar kim iyi kim kötü bizim belirleyeceğimiz şeyler değil belirleyecek var
ayrıca narsist olmak iyi değildir bi siz kitap okumuyosunuz bi siz mutlu değilsiniz bi siz iyi değilsiniz(iyiyseniz tabi)
bu tartışma sakız gibi uzaaaar gider parmaklarımı yormamak adına herkese iyi geceler dilerim
saygı ile sevgi ile...
ben bu yollardan çoktan geçtim gittim ama kardeşim için üzülüyorum gerçi bu ülke böyle gittiği sürece başı sonu olmıcaktır bu saçma olayların.
madem bu kadar zormuş imam hatip mezunu olmak okumayın arkadaşım gidip düz lise okusaydınız şaka gibi gerçekten..
13 yaşında seçme imkanımız olmuyodu denmiş ailenizde mi 13 yaşındaydı
ben kendim için söylesem zaten önce gider mimarlık okurum 2.bebeğimi düşüneceğime..en azından bukadar heba yeterli..bundan sonra katsayı problemi olmayacağı için çalışmalar ve ders saatleri seçimleri onagöre olur diyorum..haaa birde yarış konusunda fenlisesi benm insanlığımın yanında alt etmiş okumak mühim değil kültür önemli..başka dallarda yarışırım alimallah..şimdi okuyo olsaydım lisedede yarışırdım ama şuan evliyim ve o fen lisesi mezunu dediğin arkadaşların evliliklerini dert köşelerinde incelemekle meşgulüm..anlatabiliyomuyum
ben bu yollardan çoktan geçtim gittim ama kardeşim için üzülüyorum gerçi bu ülke böyle gittiği sürece başı sonu olmıcaktır bu saçma olayların.
madem bu kadar zormuş imam hatip mezunu olmak okumayın arkadaşım gidip düz lise okusaydınız şaka gibi gerçekten..
13 yaşında seçme imkanımız olmuyodu denmiş ailenizde mi 13 yaşındaydı
aaah ah valla herkes dolu be kardeş..ama biz geçim sıkıntısı çektiğimizde önce allaha yalvarıyoruz o küçümsediğiniz aldığı eğitim belli dediğiniz o eğitim varya onlar ayakta tutuyor bizi..kim bilir kııı evini sirkeylen temizlesin ay vallahi gülme krizi geldi şuan bana... bende bilirim fen lisesi meeezunuyum boşucam gidicem ayaklarımın üzerinde dururum..hayat okadar kolay olsa keşke..yengemin komşusu dinsiz inançsız biri çocuguna büyü yapmışlar şehir şehir hoca aradılar kadın gördü beni birgün aaa dedi sen imam hatplimisin sen bilmezmisin okusanda gitse geçse hastalığı...heygidim hey allah dermansız dert vermesin insana nelere muhtaç kalıyo..o küçümsediği eğitimemi dersin insanlaramı dersin..bana gelsin kardeşim ne mezunu olursa olsun açsın bir bulmacayı boydan boya kaç satır çözmüş o önemli kültür önemli kültür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?