- 5 Nisan 2011
- 1.187
- 629
- 323
- Konu Sahibi YagmurunEllerii
-
İyide arkadaşım düz lise diye birşey yok artık. Düz liseler kalktı. Bu yüzden katsayının olmasına gerek yok sanırım!
birşey diyeyimmi ...bazen öyle zamanlarım olduki...doktorunda ahlaklısını edeplisini hakkı hukuku bilenini aradığım zamanlar oldu... bir imam hatpten çıksa bir doktor çokmu fena olur.. sözüm meclisten dışarı ben kendi düşüncemi aktarıyorum.. bir avukat bir hakim çıksa iamam hatpten bazen diyorum bukadar haksızlık adaletsizlik olurmuydu yandaşlık... allah korkusu olsaydı... amaaan öf açmicam şimdi azımı...dileğim herkes dilediğini yaşasın hayatta..ne zorla evlilikler olsun pişmanlıkları olan nede meslekler..
anadolu ve fen liselerini kastederek söyledim meslek eğitimi verilmeyen liseler!
Daha 13 yaşındasın neyin ne olduğunu bilmiyorsun
Ne bilesinki bu katsayı illetinin ileride başına bela olacağını
Neden cümlelerinizin sonuna ünlem işareti koyuyorsunuzki, sizi bu kadar sinirlendiricek ne söyledim anlamıyorum :)
Her neyse bu konu konuş konuş bitmez, mağdur olan herzaman halktır.
ne 13 yaşı ya fen lisesini 6 sene önce bitirdim, bu sene de tıp fakültesinden mezun oldum ve çalışıyorum diyorum.
2.ye söylüyorum bilmem anlatabildim mi?
hayır 13 yaş nerden çıktı anlamadım onu da yani
ne 13 yaşı ya fen lisesini 6 sene önce bitirdim, bu sene de tıp fakültesinden mezun oldum ve çalışıyorum diyorum.
imam hatip melek mi yetiştiriyor sanki
bir tek sizmi inançlısınız yada ?
Tövbe Haşa.....
imam hatip melek mi yetiştiriyor sanki
bir tek sizmi inançlısınız yada ?
bunu istatistikler söylesin! imam hatip nerdeyse 15 20 yıldır hakim yetiştirmiyo doktor yetiştirmiyo bilmem anlatabildimmi hani sizin adaletsiz bulduğunuz kararlar varya onları verenlerde imam hatp mezunu değil bilgilendireyim istedim..tabiki her imamhatpli aynı olacak diye bir kaide yok ama bilgiyi kapmış sindirmiş olmakla bilgilendirilmek birdeğil buda bir gerçek!
her imam hatibe gitmeyende aynı değil ki bu ülkede adalet sadece 20 senedir değil çoook önceden beri yanlış yapıyor malesef! bunun imam hatiple falan alakası yok
bunun dinle alakası var!sen kaldırırsan kuran kurslarını kaldırırsan islami öğretileri nerde kaldı adaleti hakkı hukuku bilecek çocuk nerde. 20 sene önce başlaması önemlideğil sonunda en azından tesettür halka kabul ettirilebiliyo bu raddelere gelebildik..zorla kabul ettiriyoruz vallahi konu burda tartışılcak konu değil..kimse ötekini hazmedemiyo brikini çekemiyo kendi ahlakına kendi kapasitesine bakmadan size kasten söylemiyorum öyle değilsinizdir belki..haksızlıksa buyrun haksızlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?