kiss vrya masallah gözünde herseyi görüyorr haaa:::)))evet canim elmali gül kurabiyesi tarfi eklerim bi ara..dün eklicektim sinirim cok bozuldu iki saat ekliyemdm.yaaa
kiss vrya masallah gözünde herseyi görüyorr haaa:::)))evet canim elmali gül kurabiyesi tarfi eklerim bi ara..dün eklicektim sinirim cok bozuldu iki saat ekliyemdm.yaaa
aaa grcekmiii afiyet bal seker olsun canim,.,tamam canim resim ekle bakim..himm demek büyük oldu herhalde cok büyük actin cokda ücgenleri kalin kesdin bisi olmaz neysee..hadi ya hamur mayali olunca kolay acilio kiss sadce tek tek actigin icin zor gelio insana ama ben cok seviom acma islemini...maragrin valah hicc ölüclü yapmadim eriritp sürüyorum ve icine sekr koymakla iyi etmissin girio ben yazmayi unutmusum galiba birde tuz girio canim..ellerine saglik..a.s.Canım ben pohaçayı yaptım.Harika oldu.Resim çektim yarın yükleyebilirsem buraya eklerim.Benimkiler biraz fazla kabarınca kocaman oldu ama çok yumuşak puf puf oldu.Beni zorlayan tek yanı hamurları açmak oldu.Ben o konuda zayıfım çünkü. Ben hamurların arasına sürülen margarini 1.5 yemek kaşığı kullandım bide hamura yarım tatlı kaşığı şeker 1.5 tatlı kaşığı şeker koydum.Tarif için tekrar teşekkürler.
saol canim send eöylesin ee biraz öylee elimden hersey gelir valah..kacarmi hic annacigim mariffetli hatunsun massallah seni alan yasamis gercekdendesengözlerimebaksanab
en kisa zamanda onun tarifini istiyorum senden canim elmali olan herseyi cok severimcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?