• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katlamalı perde

sipariş verdik,katlamalı perde altına stor güneşlik yapcaz...
stor da yıkanmıyomuş,siliniyomuş...
bakalım nasıl kullancaz..
ben normalde ayda bir yıkarım perdeleri...
şimdi öyle olmıycak galiba...
deseni sade olsun istedim krem rendi üstüne yine krem tonlarında kalın çizgili yaptırdık..
koltuklar ve halılar krem ve bordo..
inşallah karışık göstermez evi...
aslında pek de içime sinmedi deseni ama yapılıp takılınca nasıl durur bilemiyorum..
güzel olur inşallah kızlar....
:gitme:

benimde mutfak perdem katlamalı.çok memnunum.yanlız mutfakta balkon olduğuiçin sürekli perde yukarıda kalıyor mecburen.yaz günlerinde kapı açık olduğu için.yıkamasına gelince bizde önceleri zorlandık.yamuk falan oldu.perdeciye götürdük.ama artık anladık.şimdi hiç sorun olmuyor.görünüşü çok şık oluyor.

bende çok istiyordum ama kanıma girdiler :))
kulananların çoğu memnun olmadıklarını söylediler
bende kruvaze perde aldım
çok ta şık oldu..

benimde mutfak perdem katlamalı.çok memnunum.yanlız mutfakta balkon olduğuiçin sürekli perde yukarıda kalıyor mecburen.yaz günlerinde kapı açık olduğu için.yıkamasına gelince bizde önceleri zorlandık.yamuk falan oldu.perdeciye götürdük.ama artık anladık.şimdi hiç sorun olmuyor.görünüşü çok şık oluyor.

cırtcırtını yukardan taktıktan sonra önce çubuklarını geçirip sonra da arkadaki halkaları geçiriyosun galiba tek tek anladığım kadarıyla...var mı başka bi zorluğu?...

bende çok istiyordum ama kanıma girdiler :))
kulananların çoğu memnun olmadıklarını söylediler
bende kruvaze perde aldım
çok ta şık oldu..
güle güle kullan canım...

aaa bana yatak odası için zebrayı önermişti perdeci...
ben de hiç yıkanmıyomuş diye yaptırmadım..
yoksa çok şık durur diye düşünüyorum...
iyki yaptırmamışım ozaman...bide yatak odası yani...

şimdilik sadece güneşlik storları taktılar...tek parça yapmışlar hiç içime sinmedi...
bugün de katlamalı tüller geliyo...
inşallah son hali içime siner kızlar...

Son düzenleme:
inşallah beğenirsin canım.bizi haberdar et ve deneyimlerini ileride yaz olur mu ltf

kızlar güzel duruyo ama pek kullanışlı bişey değilmiş gerçekten..aç kapa zor oluyo...
bide yıkayıp takmasını düşünemiyorum...:(((

benim de mutfağımda var aç kapa aç kapa perde yamuldu

birde yatak odamda var onunda mekanizması bozuldu uzun süredir kullanıyorum ama klasik tüller en ideali farklı tasarımla modern bir hava verilebilir bunlar görüntüde çok güzel oluyor ama yıkama takma işleri zahmetli sık sık perde açanbiriyseniz yaptırmayın derim.

benımde mtfak perdem stor...altında da katlamalı guneşlık var ve hiç memnun degılım.
bende ocagın yanında cam oldugu için mecbur dıktırdım.yenı evımde de cocuk odasına takacagım orda daha ii olur artık...

benimde mutfak tülüm katlamalı altındada stor güneşliği var.
yıkaması ve takması zahmetli ama bence şık duruyor.

ßende salonumda katlamalı kullanıyorum zahmetli ama güzel. yıkadığımda organze olduğu için ütü istiyor ama pileliden daha rahat ütüleniyor dikdörtgen olduğu için. ip mekanizmayı eger ßoşta çalıştırırsanız ipler karışır. o yüzden perdeyi sökmeden önce en aşagı kadar açın sonra sökün ve geri takana kadar hiç oynamayın makarayla. ağırlıksız döndüğü için ipler karışır.

ßende salonumda katlamalı kullanıyorum zahmetli ama güzel. yıkadığımda organze olduğu için ütü istiyor ama pileliden daha rahat ütüleniyor dikdörtgen olduğu için. ip mekanizmayı eger ßoşta çalıştırırsanız ipler karışır. o yüzden perdeyi sökmeden önce en aşagı kadar açın sonra sökün ve geri takana kadar hiç oynamayın makarayla. ağırlıksız döndüğü için ipler karışır.

aynen bende öyle yapıyorum.ilk zamanlar bilmiyordum ve ipler makaraya karıştı eşim zor açmıştı.:96:
şimdi sonuna kadar açıp tülü öyle çıkarıyorum.takana kadar hiç ellemiyorum.takarkende kurdaledeki düğüm yerlerini bile aynı yerden düğümleyip tülü kaldırıyorum. tek seferde tül sorunsuz olarak takılmış oluyor.
:81:

ben de kiracıyım diye sadece oğlumun odasının penceresine yaptırdım mekanizmalı..
ama hiç yıkamak istemiyorum. parça küçük olduğundan yıkamada ütülemede bir sorun yok.
ama takmak beni deli ediyo. çubukları geçir, cırt cırtını yapıştır, 3 ipi var benimkinin. onları aynı hizada bağla. biri yukarıda oldu çöz bi daha bağla.. ee bu sefer de aşağıda kaldı hadi bi daha dene...geri geri gel uzaktan bak... su terazisiyle baksan yeri yani.. 2 ay sonra kendi evime geçiyorum asla yaptırmam. 120 cm lik pencere beni bu kadar uğğraştırıyo salonda düşünemiyorum bile :20:

Back
X