Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ortaöğretimden girdim sınava f klavye çalışıyorumSelam arkadaşlar önlisans mezunuyum ,katiplik klavye çalışıyorum var mı benim gibi çalışan birbiribize destek olalım fikir alışverişi yapalım .
nasıl gidiyor bende f çalışıyrımBende ortaöğretimden girdim sınava f klavye çalışıyorum
Katiplige nasıl basvuruyorsunuz? Bende düşünüyorum aslında da şuan hamileyim seneye için girmek istiyorum alımlar ne kadar da bir oluyorSelam arkadaşlar önlisans mezunuyum ,katiplik klavye çalışıyorum var mı benim gibi çalışan birbiribize destek olalım fikir alışverişi yapalım .
Alım oluyor o zaman başvuru yapıyoruz henüz daha başlamadı klavye sınavına hazırlık yapıyoruzKatiplige nasıl basvuruyorsunuz? Bende düşünüyorum aslında da şuan hamileyim seneye için girmek istiyorum alımlar ne kadar da bir oluyor
Anladım kpss şartı var mı pekiAlım oluyor o zaman başvuru yapıyoruz henüz daha başlamadı klavye sınavına hazırlık yapıyoruz
tabiAnladım kpss şartı var mı peki
Bu aralar kendi işlerim var çok vakit bulup da bakamadım en son 90 100 arasındaydım sizin nasılnasıl gidiyor bende f çalışıyrım
ben daha yeni başladım temel seviyelerdeyim metin yazmaya geçmedim ,hangi şehirden gireceksiniz?Bu aralar kendi işlerim var çok vakit bulup da bakamadım en son 90 100 arasındaydım sizin nasıl
Manisadan girerim harflerin yerine iyice oturtunca ilerlemeniz hızlı olurben daha yeni başladım temel seviyelerdeyim metin yazmaya geçmedim ,hangi şehirden gireceksiniz?
aynen siz ne kadar zamandır çalışıyorsunuzManisadan girerim harflerin yerine iyice oturtunca ilerlemeniz hızlı olur
Benimde yeni sayılır biz nereden gireceksinizaynen siz ne kadar zamandır çalışıyorsunuz