• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katiplik sınavına girenler ? ( KPSS puanınız kaçtı ? Nasıl çalıştınız ? )

heywol

Ne yapalım yani ? Hı??
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
212
0
46
Balıkesir
Ben katiplik sınavının nasıl olduğu çok merak ediyorum 3 dakikada 90 kelime yazma olayı varmış :) Eğer bu konuda detaylı bilgisi olan arkadaşlar paylaşım yaparlarsa çok sevinirim.

- Kpss'den kaç puan aldınız yada almak gerekir ?
- Kpss'ye hangisinden girdiniz ( lise mezunu-ön lisans-lisans )
- Klavye hızını artırmak için neler yapmak gerekir ?

moraliniz bozmak istemem ama katıplıkte torpil çok oynuyor cnm onun dısında....kpss baraj 70...3 dk da 90 yazmak yeterlı degıul cok daha iisini yapmalısın ayrıca sözlu mulakat var nette sorular oluyor onlara calısıp gıdıyorsun...tabı yazılıyı gecersen....hızını artırmak ıcın yıne nette katıplık ıcın paragraflar verılmiş evde onlara çalısarak sınava hazırlanabilirsin.....

moraliniz bozmak istemem ama katıplıkte torpil çok oynuyor cnm onun dısında....kpss baraj 70...3 dk da 90 yazmak yeterlı degıul cok daha iisini yapmalısın ayrıca sözlu mulakat var nette sorular oluyor onlara calısıp gıdıyorsun...tabı yazılıyı gecersen....hızını artırmak ıcın yıne nette katıplık ıcın paragraflar verılmiş evde onlara çalısarak sınava hazırlanabilirsin.....

torpil olayını biliyorum :( İnternette her yerde birşey yazıyor kafam çok karıştı bakalım ne olacak teşekkürler.

Back