katiplik kpss

Katip olmak o kadar kolay değil ne yazık ki puanda yüksek olsa mülakatta yüksekte yazsan güzel bir torpil lazım ben üç sene uğraştıö hepsinde de sözlü de elendim en yakın arkdsm ilk girişinde güzel bir torpille direk girdi. Bazı yerlerde torpili yok diye birinci olanı bile almadıklarını biliyorum

anladım canım biz küçük bi yerdeyiz az kişi girerse girme şansın var dediler, sen büyük şehir de mi girmiştin. benimde pek umudum yok ama

Evet canım bölüm okuyacaksın.anladım yani böiümünle en çok uyuşan bölüm diye düşündün.bir de dediğin gibi şartların neye elveriyorsa onu yapıyorsun ama bravo.çabanı tebrik ederim.evet ben de öyle duydum.maalesef torpil var canım.

o zaman bol bol dua edeyim, küçük bi yerdeyiz az kişi girerse belki şansım artar benimde

Lise kpss mi matematik temelinde varsa ve en az 90 alırım diyorsan ki oda 4. Atamada Şansın olur çalışmaya başla derim.ayrica klavyede istersen 3 dk 500 kelime yaz sağlam bir torpilin yoksa çok zor malesef lisansı tamamlayıp kpss ye giricem diyorsanız ki edebiyat mezunlarının atama durumlarına bi bakın ordanda yüksek puan almak bayağı bi zor. Size tavsiyem ne diye sorarsanız eğer önce önlisans programlarından birini bitirin ve 85 puanla atanırsınız hem sorular liseden farksız hemen hemen ben şahsen bi kpss mağduru olarak çok perişan oldum ve 2016 da onlisanstan denicem şansımı okuyorum dışardan bol şans dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…