hayırlı akşamlar kızlar :) ben bu sene katiplik sınavına girecegm allahım ne kadar çok istiyorum kızlar anlatamam bunu ya Q klavye kullanıyorum ve yaklaşık 125 kelime yazıyorum klavyede bir sorun yok gibi şu an ama mülakatlarda çok korkuyorum kızlar beni eleyecekler torpil olacak yüzüme bakmayacaklar diye su an açık ögretm adalet okuyorum ama daha bitmedi tabi düz lise olarak girecegm sınava gerekli belgeler herşey var kpss puanım 72 gecen sene bir kız girmiş kıza ne sormuşlar biliyormusunz ben dün seni gördüm sen beni neden görmedin ? kızda heycanın dan ben sizi tanımadığıım için görmedim efendim demiş ama tabi iş işten geçmiş elemişler kızı.. cevap ise ben dün bankaya gitmediğim için sizi görme gibi birşey söz konusu olamaz efendim olackamış kız aglıya aglıya anlatmış sitenin birine ve cok cok torpil oluyormuş kızın biri 150 kelime yazmış ama mülakatta yüzüne bile bakmadan elemişler bunlar duydukca çok içerliyorum kızlar ne olacak bilmiyorum çok istiyorum çok siz neler yapıyorusunz nasıl çalışıyorsunuz mülakatlardan nelere dikkat etmeliyiz birbirimize yardım edelm mi ?