Katip Olan Arkadaşlar Var mı Acaba?

canım sen hukuk mezunu musun?
q klavyemi yazıyorsun ben de kamu mezunuyum ama işte yaş da geçiyor benim ben iki kez girdim ama sınavı geçemedim yazamadım panik yaptım mülakatına kalamadım

canım sen hukuk mezunu musun?
q klavyemi yazıyorsun ben de kamu mezunuyum ama işte yaş da geçiyor benim ben iki kez girdim ama sınavı geçemedim yazamadım panik yaptım mülakatına kalamadım
Hayır canım işletme yönetim mezunuyum ben canım idari hakimlik için girecegim inşallah.Daha önce girmedim katiplik için ben hakimlik için araç olarak kullanmak istiyorum orda cevre edinmek komisyonu tanımak için. On parmak biliyorum ben f de ama q klavyede kullanıyorum sınava yakin kursa yazilmayi düşünüyorum yinede torpil var diyorlar da ondan sordum arkadaşa katipmis ya sen biliyor musun katiplikte mülakatta torpil varmı 90alan giremezken 70alan geçiyormuş tanıdık torpil olunca

torpil olduğunu duydum canım ama sen moralini bozma nasip olduktan sonra kimse engelleyemez yeter ki ALLAH yazsın sen millete bakma hakkıyle giren de var torpilsiz olarak da yani insanlarda artık ne yapacağını bilemez oldu neredeyse her sınavda torpil var diyorlar eee torpili olmayan ne yapacak....hayırlısı olsun ama sen sıkma canını..
canım o zaman ben sana da sorayım ben q kullanıyorum sınavlarda da 80-90 kelime arasında kalıyorum sınavdan geçemeyince de milakata kalamıyorum ben de kursa yazılacağım f için f klavye q dan kolay mı

Ya onu bilmiyorum canım ne desem yalan olur ama q biliyorsan oradan ilerlet sıfırdan başlamak yerine yazmayı ilerletirsin rakamı yukseltirsin bence yani yaniltmak istemem

Malesef klavye sınavını geçmiştim 130 kelimeyle ama mülakatta tosssladım ... Zaten seni seçmek istiyorlarsa yormuyolar . yoksa aşırı zor daha doğrusu cevapsız sorular soruyolar. .örneğin bir güllenin ağırlığı ne kadardır ? yada yine bana sorduğu sorudan bi örnek daha vereyim amasyadaki.bilmem. Ne köprüsünün tam uzunluğu nedir? Bu işlerde torpil çooook.dönüyor
Umarım kazanırsın. Emeklerinin karşılığını alman dileğiylee.....

hımm canım sen q klavye mi yazıyorsun yoksa f mi ben q yazıyorum evet ama çok da hızlı sayılmam en son girdiğimde 84 kelimede kaldım bir de acayip panik yapıyorum hap içenleri falan duydum ben rahatlamak için sen duydun mu ya ben sınavı geçemeden mülakat aşamasını düşünemiyorum bir sınavını geçsem kpss den sonra tüm durumları değerlendirmem lazım diye katipliği es geçmek istemiyorum f klavye mi öğrensem bilemedim

Benim de alt yapım falan yoktu kendi kendimi geliştirmemle ilerlettim ben de q klavye kullanıyorum . Bilmeeiğim için f bana zor geldi açıkcası , ama diğer arkadaşlarda f in kolay olduğunu söylediler . Heyecana gelince maleseff insan ister istemez panik yapıyo denemedim hiç hap falan iyi araştır ama her hapıda kullanma

Amin cnm ck sağol tabiki dua ederim inşallah kazanırsn sende bana bol bol doğum için dua et Rabbim gnlüne göre versn

Torpil varmı bilmiyrm herkes torpil olduğunu söylüyor ama kısmet meselesi benm hiç torpilim falan yktu tamamen tesadüf oldu yani allah nasip etmişse oluyo sen yine gnlünü ferah tut olacağı varsa olur yksa zaten torpilde yapsan olmaz. Torpil su zamanda her kurumda var buda bi gerçek tabi

Amin cnm ck sağol tabiki dua ederim inşallah kazanırsn sende bana bol bol doğum için dua et Rabbim gnlüne göre versn
Rabbim doğumunda kolaylıklar sağlasın canım inş evladın hayırlı sağlıklı salih ve saliha kullardan olur sen de eşin de bebeğinizin başında hayırlı sağlıklı durursunuz yaşarsınız canım ben de evlat istiyorum 21 aydır olmuyor hayırlısıyla darısı bize de inş amin...

canım katip tam olarak ne iş yapıyor mahkemelerde hakimin önünde metni yazanlardan mı oluyoruz kazanınca

İnşallah Rabbim en kısa zamanda size de versn bu güzel dualarn için cok sagol allah razı olsun dualarn kabul olsun. Katiplik mahkemede farklı iş savcılıkta farklı iş yani hakimin önünde yazmak sadece duruşma gününde normal de bi masan var dosya işlemlerini yapıyor

Mahkemede hakim anlatırken yetişiyor mu yazılar canım herkes mi yazıyor yoksa yazmayanda var mı Allah hayırlı bir ekmek kapısı nasip eder inş canım çok üzülüyorum atanirsam buraya yazacağım

Mahkemede hakim anlatırken yetişiyor mu yazılar canım herkes mi yazıyor yoksa yazmayanda var mı Allah hayırlı bir ekmek kapısı nasip eder inş canım çok üzülüyorum atanirsam buraya yazacağım
Evet cnm yetişiyor tabiki herkesin işi farklı farklı kazanırsan sende görürsn zaten inşallah hayırlısıyla olur üzülme hakkında hayırlısı olsun

başka katip arkadaşlar neler der acaba ben hala q yu geliştirmeye mi uğraşsam yoksa f klavyeyi mi öğrensem bilemedim

bende daha önce başvurdum klavyeden geçtim ama mülaktta eledirler. kesinlikle torpil dönüyor.

başvurular ne zaman peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…