• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katip Olan Arkadaşlar Var mı Acaba?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.133
26.869
798
Dün zabıt katipliği klavye sınavına girdim yazıp yazamadığımı da bilemiyorum ama o kadar heyecanlandım ki olmayacak diye ödüm kopuyor ama eğer olmazsa yine olmadı demek yine üzülmek beni çok yıpratacak.. Siz klavye sınavını nasıl atlatmıştınız heyecanınızı nasıl yenmiştiniz hap falan mı içseydim bilemedim evde dönüp duruyorum ne yapacağımı bilemiyorum..

Dün zabıt katipliği klavye sınavına girdim yazıp yazamadığımı da bilemiyorum ama o kadar heyecanlandım ki olmayacak diye ödüm kopuyor ama eğer olmazsa yine olmadı demek yine üzülmek beni çok yıpratacak.. Siz klavye sınavını nasıl atlatmıştınız heyecanınızı nasıl yenmiştiniz hap falan mı içseydim bilemedim evde dönüp duruyorum ne yapacağımı bilemiyorum..
ben ilaçsız falan girdim,yazamamışım ama heycandan değil zaten metinler ağır gelmişti..sakarya adliyesi açıklamış sonuçları sizin adliyeye baktınızmı?
Allah yardımcınız olsun,çok zor sürekli sınava girip başarısız çıkmak.agır geliyor insana.Rabbim hepimize kolaylık versin.umarım kazanmışsınızdır

Evet yine kazanamadım demek istemiyorum ankara adliyesi henüz bir şey açıklamamış sanırım yarın açıklar inş kazanmışımdır düşünmeyeyim diye tüm evi kaldırdım yastık yorganla sabahtan beri uğraşıp duruyorum..

Evet yine kazanamadım demek istemiyorum ankara adliyesi henüz bir şey açıklamamış sanırım yarın açıklar inş kazanmışımdır düşünmeyeyim diye tüm evi kaldırdım yastık yorganla sabahtan beri uğraşıp duruyorum..
inş.arkadaşım inş.hayırlısıyla kazanmışsınızdır.bakınca burayada yazın olurmu,hayırlı haberlerinizi bekliyorum:KK66:

Allah razı olsun artık kazansam da yazacam sabah kazanamasam da ama dün sınava girdikten sonra eşime sen eve git boşa bekleme dedim sonra çıktıktan sonra nerdeyse kendi kendime konuşa konuşa geldim yine olmazsa bir de insanlara açıkla heyecanlandım desem anlayacaklar mı anlamayacaklar mı diyerek hep olumsuz olunca artık çevrendekiler alay etmeye başlamaya başlayınca işte o zaman çok zor oluyor.

Sanırım hiç katip arkadaş da yok..

Bugün açıklanır diye bekliyorum ama sanırım olmayacak :( burada kimse de katip de değil ahh şu heyecan sınavlarda bana hep engel.

Allah razı olsun artık kazansam da yazacam sabah kazanamasam da ama dün sınava girdikten sonra eşime sen eve git boşa bekleme dedim sonra çıktıktan sonra nerdeyse kendi kendime konuşa konuşa geldim yine olmazsa bir de insanlara açıkla heyecanlandım desem anlayacaklar mı anlamayacaklar mı diyerek hep olumsuz olunca artık çevrendekiler alay etmeye başlamaya başlayınca işte o zaman çok zor oluyor.
sorma,benm yaşadığım yer küçük bir ilçe.annem babam olsa sadece yine iyi de eşim tarfa laf anlatmaya çok utanıyorum bende:)kaynana görümce vb.:)gerçi bana bişey diyen yok belki de ben kedi kendimi üzüyorum ama ne bilim.konu komşu bazen boyna çalışıyorsun nereye kadar diyorlar falan o zaman işte saldırasım geliyor:)
velhasıl konu komşunun inadına yola devam,çalışacağım işte Allah elbet bi kolaylık verir:)
Bugün açıklanır diye bekliyorum ama sanırım olmayacak :KK43: burada kimse de katip de değil ahh şu heyecan sınavlarda bana hep engel.
olumsuz düşünme ya inş.olur,ben sınavdan sonra hemen saymıştım kelimeleri sen sayamadınmı tatlım?üç aşağı beş yukaraı bi fikrin yok mu

Saymadım sabah heyecan yaptım ya direk imzalayıp hemen çıktım bazı kelimeleri büyük harfle yazdığımı görünce moral sıfır oldu ben bu heyecana dur demeliyim ama nasıl_?
Ben de bir yıllık evliyim eşim çok destek sıkma stres yaptıkça olmuyor elbet olur emeklerin boş çıkaz diyor ama görümceler :D küçük görümce dün bir bahane edip sınavı soruyor bana çok uzatmadım lafı olumsuz benim umudum yok dedim büyük görümce geçende bir toplulukta hep aynı şeylerden konuşuyorsun hep aynı atamalardan dedi bana olmuyor işte kabul et nasibinde yok işte dedi sinirlendim ben seninle konuşmuyorum sana anlatmıyorum dedim bana kalsa ben gireceğim sınavları bile size anlatmam dedim ama olana kadar usanana kadar çalışacağım dedim sustu milletin içinde beni küçük duruma düşürecek aklı sıra ama kendi küçük duruma düştü sinirimden ağladım beni üzdü işte ama ALLAH büyüktür o da birgün üzülür..

Saymadım sabah heyecan yaptım ya direk imzalayıp hemen çıktım bazı kelimeleri büyük harfle yazdığımı görünce moral sıfır oldu ben bu heyecana dur demeliyim ama nasıl_?
Ben de bir yıllık evliyim eşim çok destek sıkma stres yaptıkça olmuyor elbet olur emeklerin boş çıkaz diyor ama görümceler :D küçük görümce dün bir bahane edip sınavı soruyor bana çok uzatmadım lafı olumsuz benim umudum yok dedim büyük görümce geçende bir toplulukta hep aynı şeylerden konuşuyorsun hep aynı atamalardan dedi bana olmuyor işte kabul et nasibinde yok işte dedi sinirlendim ben seninle konuşmuyorum sana anlatmıyorum dedim bana kalsa ben gireceğim sınavları bile size anlatmam dedim ama olana kadar usanana kadar çalışacağım dedim sustu milletin içinde beni küçük duruma düşürecek aklı sıra ama kendi küçük duruma düştü sinirimden ağladım beni üzdü işte ama ALLAH büyüktür o da birgün üzülür..
bende meb e ücretli öğretmenliğe başvurmuştum o da olmadı:(burası çok kucuk bi ilçe başka iş imkanımda yok.alt kat kayınvalidemler.konu komşu çaylara falan gidiyoruz:(asimile olacağım az kaldı..
bende 4 aylık evliyim.çok bunaldım yaa,eşinin dediği gibi çok üstelediğimiz içinmi işimiz olmuyor ki acaba.ağlıcam artık:mad:

bende meb e ücretli öğretmenliğe başvurmuştum o da olmadı:KK43:burası çok kucuk bi ilçe başka iş imkanımda yok.alt kat kayınvalidemler.konu komşu çaylara falan gidiyoruz:KK43:asimile olacağım az kaldı..
bende 4 aylık evliyim.çok bunaldım yaa,eşinin dediği gibi çok üstelediğimiz içinmi işimiz olmuyor ki acaba.ağlıcam artık:mad:
ücretli öğretmenliğin sonuçları belli oldu mu ben de başvurmuştum ama hiç bakmadım ben nerdeyse gün aşırı ağlıyorum bugün yine ev işi yaparken ağladım durdum ama hiç faydası yok şimdi kitaplarımı düzenledim biraz bayrama memlekete gidip gelelim başlayacağım alan kitaplarında eksiklerimi de tamamlayayım da bari kpss ye başlayayım başka çare yok sen de alan çalışmayı göze almışsın kitap falan aldın mı eşin ne iş yapıyor? ben komşularla bile görüşmüyorum kafa dengi yok kışın kaynanamgil kalmaya gelecek yine 2 ay kalırlar heralde ama bu sefer onların etrafında çok gezemem ders çalışmam lazım

ücretli öğretmenliğin sonuçları belli oldu mu ben de başvurmuştum ama hiç bakmadım ben nerdeyse gün aşırı ağlıyorum bugün yine ev işi yaparken ağladım durdum ama hiç faydası yok şimdi kitaplarımı düzenledim biraz bayrama memlekete gidip gelelim başlayacağım alan kitaplarında eksiklerimi de tamamlayayım da bari kpss ye başlayayım başka çare yok sen de alan çalışmayı göze almışsın kitap falan aldın mı eşin ne iş yapıyor? ben komşularla bile görüşmüyorum kafa dengi yok kışın kaynanamgil kalmaya gelecek yine 2 ay kalırlar heralde ama bu sefer onların etrafında çok gezemem ders çalışmam lazım
komşular dediğim kayınvalidemin komşuları demek daha doğrusu,bende isteyerek görüşmüyorum zaten:(
eşim memur,ama yeni evlendiğimiz için borç çok.burası ilçe,dershane falan 1 saat uzaklıkta.zaten alan da pahalı baya.kitap alalım demeye bile korkuyorum kocama:(zar zor yetirioz zaten..
çok canım sıkıldı yaa,en azından ucretlı olaydı dersaneye kendi paramla gideyım diyebılırdım.zaten para ıstemeye alışkın değılım,çk zor gelo:(

komşular dediğim kayınvalidemin komşuları demek daha doğrusu,bende isteyerek görüşmüyorum zaten:KK43:
eşim memur,ama yeni evlendiğimiz için borç çok.burası ilçe,dershane falan 1 saat uzaklıkta.zaten alan da pahalı baya.kitap alalım demeye bile korkuyorum kocama:KK43:zar zor yetirioz zaten..
çok canım sıkıldı yaa,en azından ucretlı olaydı dersaneye kendi paramla gideyım diyebılırdım.zaten para ıstemeye alışkın değılım,çk zor gelo:KK43:
Seni çok iyi anlıyorum ben de 1 yıl yeni oldu borç var dershane isteyemedim onun için zaten birkaç arkadaş alan kitaplarını yolladı öyle tamamlayamadım henüz ama birkaç kitap da kendim alırım artık diyorum başka çare yok ..
ücretli öğretmenliğin sonucunu hangi siteden öğrendin milli eğitim bakanlığının sitesinden mş

yok tatlım direk meb e gittim sordum,onlarda ıhtıyaç olmadığını soledıler:(

hımmm anladım ben de ankara milli eğitimimi arasam acaba bilemedim... sabah bize kpss çalışmaktan başka çare yok...haa bana bir arkadaş alan kitaplarına ulaşabileceğim bir adres verdi ordan indirebiliyorsun sen de kitap almana gerek kalmaz vereyim istersen linki..

hımmm anladım ben de ankara milli eğitimimi arasam acaba bilemedim... sabah bize kpss çalışmaktan başka çare yok...haa bana bir arkadaş alan kitaplarına ulaşabileceğim bir adres verdi ordan indirebiliyorsun sen de kitap almana gerek kalmaz vereyim istersen linki..
tmm iyi olur arkadaşım,sagolasın

Back