arkadaşlar selam katil hücrelerle ilgili güncel konu pek bulamadım ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı.2 tedaviye başlamak üzereyim ama çok korkuyorum katil hücrelerle hamile kalıp gebeliğini sağlıklı şekilde ilerleyen var mı ?
Benim raporda yorum yazılmış yüksek diye . Sayı kısmında oranlar var orada normal olması gereken yüzde ve sizin yüzdeniz belirtilmiş oluyor ama en sağlıklısı bilen bir doktora yorumlatmak tabi ki
Benim raporda yorum yazılmış yüksek diye . Sayı kısmında oranlar var orada normal olması gereken yüzde ve sizin yüzdeniz belirtilmiş oluyor ama en sağlıklısı bilen bir doktora yorumlatmak tabi ki
Cd3+cd56 : 4.6 yazıyorr referans aralığında 6.6 yazıyor bu değerim koyu renk yazılmış diğerleri normal yazuyor hiç bişey anlamadım ama prednol niye hap verdiler bi sıkıntı yok dediler gittiğimde bizzat doktoruma soracağımm
Kızlar ben hiç hamile kalmadım. 2 tüp bebekte de döllenme bile olmadı. Transfer olmadı o yüzden. Bende de katil hücre olması ihtimali var mı yoksa düşük veya kimyasala mı sonuçlanması gerekiyor