katil hücreler

elifnur15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
7
2
1
25
arkadaşlar selam katil hücrelerle ilgili güncel konu pek bulamadım ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı.2 tedaviye başlamak üzereyim ama çok korkuyorum katil hücrelerle hamile kalıp gebeliğini sağlıklı şekilde ilerleyen var mı ?

Aynı durumdayim geçen hafta negatif haberini aldım bu konu üzerinde duuryor doktorum siizn doktor katil hucrelerden kaynakli olur mu dedi size test yapcakmj

Benimde pozitif canım tüp bebekle kimyasal yaşadım üç kez en sonda galiba serum alınmalı ama o da pes işe yaranıyor kendi kanından yapışan Makrofaj aşısı var onda uygulanması gerekiyor

Bende de serum ve prograf işe yaramadı. Makrofaj aşısı araştırıyorum . Anladığım kadarıyla en yaygın uygulayan İzmir de Erol Tavmergen. İstanbulda uygulayan yerlere denk gelmedim . Bilgisi olan ve yaptırıp güzel sonuca ulaşan var mı ?

Ben sırf bu yüzden doktorumu değiştirdim kuzum Ankara’daki doktorlarda çoğunlukla uyguluyor

Merhaba bence bu konu çok önemli bir konu ben de YouTube bir videoya denk geldim paylaşmak istedim. Sürekli kimyasal yada düşük yapanlara çare olur umarım. Buna kendim için de paylaşıyorum.

Merhaba bence bu konu çok önemli bir konu ben de YouTube bir videoya denk geldim paylaşmak istedim. Sürekli kimyasal yada düşük yapanlara çare olur umarım. Buna kendim için de paylaşıyorum.

Ben Bülent tıraş hastasıydım - nk testi istemedi - sadece sarı serum ve prograf her hastaya verdiği için bana da vermişti ama onlar bende işe yaramadı . Ben nk testini kendi araştırmalarım neticesinde bende olduğundan şüphelendiğim için yaptırdım ve tahmin ettiğim gibi pozitif geldi. En iyi çarenin de makrofaj aşısı olduğunu okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…