Katil Hücre Testi hakkında bilgisi olan lüften bakabilir mi?

Rica ederim.
Yani evet ben de bazı doktorların buna neden bu kadar karşı olduğunu anlamış değilim. Tamam yüzde yüz çaresi olmasa da sorunun ne olduğunu bilmek kötü bir şey olmasa gerek.
Benim doktorum bana düsüklerim sebebiyle prograf baslatmıstı ama dış gebelik olduğu için ise yarayacak mıydı bilemiyorum ama 2 düsük 1 kimyasal ve hiç bir sebep bulunamayınca ben bağısıklıktan süpheleniyorum

Doktorunuz kimdi acaba

Bende o doktora gitmek istiyorum ama benim de en cok aklıma gelen sey gebelik kayıpların sebebiyle bu bağısıklık durumu. Sadece 16 mg prednol mü kullandırıyor
Ben transfer öncesi bu konuyu kafama taktığımı söylediğim için intralipid serum uyguladı. Hatta transferin 7. günü yine aynı serum takıldı. Sonuç negatif olunca ben bu testi yaptırmak istediğimi söyledim. Çünkü her şey ama her şey çok normal ve iyi değerdeydi. Teste gerek yok dedi yine. Ama ben yine de yaptırdım. Çok düşük miktarda bir yükseklik çıktı. Henüz Özkan Bey'e testi ve sonucunu bildirmedim. Zaten en baştan başlayacağız. Bakalım test sonucuna göre nasıl bir tedavi öngörecek.

Makrofaj aşısı nedir ne için yapılıyor. Ücretlimi oluyor nilgi verir misiniz

Canım testi yaptırdıysam ve İntralipide rağmen tutmadıysa bnce başka bir problem olabilir ben o kadar çok araştırdım ki bu katil hücreler aslında tutunmaya engelden ziyade tutunmaya izin veriyorlar ama embriyonun gelişmesini önlüyorlar ve bu da daha çok kimyasal gebeliklere neden oluyorlar umarım hepimiz bir gün güzel haberler alırız mesela ben 16 mg prednola rağmen iki kez kimyasal yaşadım değerim o kadar yüksekmiş ki sadece kortizon yeterli değil dedi doktor serum verecek tabikide nasip ama insan bir sebep arıyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…