• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katı Meyve Sıkacağı Marka Önerisi

hbyiron

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
118
Yer
Bursa
katı meyve sıkacağı almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim hangi marka iyidir,sessizdir ve kısaca kullanışlıdır diye...arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum....

philips HR1866 alu en iyisi olduğu söyleniyor...kullanan arkadaşlar var mı?

Son düzenleme:
Merhaba, benimki HR1861. Geçen yıl almıştık, 300 küsürdü ama verdiğim paraya değdi gerçekten. Meyvenin son damlasına kadar sıkıyor. Philipsi şiddetle tavsiye ederim.

bende geçen sene almıştım arçelik çok memnunum tavsiye ederim.

bende phılıps 1861 kullanıyorum.kullanımı ve temizlemesi çok rahat.çok fazla parçası yok.arkadaşında dediği gibi meyveyi son damlasına kadar sıkıyor.şuan piyasa fiyatı 270 tl civarında.bir üst modelide çıkmış.o 300 küsürlerde satılıyor.aradaki fark bizim bahseetiğmiz 700 wat gücünde yeni çıkan modelse 1000 wat gücünde.700 wat lık olan modelden son derece memnunum.

moulınex xxl kırmızı modelı var.1000 waltlık ve meyve gırıs yerı en genısı.bı donem ödul almıstı butun markalarla yapılan yarışmada.zaten marka cok guzel tefalle calısan bı marka.tavsıye ederım...

moulinex mikserim vardı hiç memnun kalmamıştım. bundan sonra alacağım markalarda bilhassa moulinex olmamasına dikkat ediyorum...

Tefal Z810
entegre sürahi ve damlama tepsisi
geniş besleme haznesi sayesinde bütün meyve atabilme özelliği
900 w
2 hız ayarı
1.75l posa haznesi
süzgeçli sürahi
saklama kapağı
Geçen sene 250 ye almıştım çok memnunum:68:

bende king in katı meyva sıkacağını aldım 1 sene oluyor çok ta memnun kaldım.

Konu Tavsiyeler başlığına taşınmıştır..

bende geçen sene uzun araştırmalardan sonra philips HR 1861aldım.çok memnunum..

Back