Ben daha yeni şöyle bi düzen kurmaya çalıştım. Sabah uyanınca 7de mama veriyorum 100-150cc arası 9da uyuyor sonra 10:30da kahvaltı 50cc muhallebi içine biraz bebe bisküvisi biraz yumurta sarısı (pekde hoşlanmadı ama) sonra saat 12de mama veriyorum 100-140cc arası uyuyo tekrar ve 1saat sonra kalkıyor. 14:de çorba veriyorum 50cc bşr saat sonra 100cc mama verip uyuyo tekrar. 5de uyanıyo öeyve püresi veriyorum saat 19da yatmak için mama içiriyorum 150-190 arası içiyor ardından gece kaldırıp 130cc mama veriorum. Sabah en geç 7gibi kalkıyor. Bu nasıl olmuş. İki günden beri uygulamaya çalışıyorum tabi saatler biraz oynaya biliyor ama günde 3defa uyku ihtiyacı oluyor.Merhaba bebeginiz artik 7aylik olmus duzeninizi olusturmalisiniz 10aylik olana kadar kilo aliyolar sonra duruyor o yuzden onemli zamanlar, kahvalti kesin vernelisiniz bulamac yada ayri ayri sabah uyandigi zaman 8de uyaniyosa mama degil kahvalti yemeli gece beslenmesini azaltin ki sabah aciksin ardindan mama uyku uyandiktan sonra corba verebilirsiniz koyu kivamli mama uyku daha sonra bir gun muhallebi meyveli bir gunde pure yedirebilirsiniz sonra gece uykusu gecede uyandirmayin, 8aylik olduktan sonra tencere yemeklerine baslayabilirsiniz simdi puturlulere alistirin hep ayni saatlerde besleyin bebeginizi duzeni olsun kolay gelsin zor zamanlar ama hepsi duzelicek:)