Şöyle ki deneyim mi diyeyim yoksa biraz daha kontrol mğ diyeyim bilemedim ama ilk kızçemde bende gece uyandırıyordum uyku düzeni aslında bebeklilten de geliyormuş bak şimdi ki kızçemde anladım. Son mamasını içiyor küçük kızçem sonra bir aksilik olmaz ise sabah 6 veya 6 buçukta uyanıyor. Mama yapıyorum sonra 9 a ka yine uyuyoruz ki bu mama yapışım ablası ben üçümüz yani beraber kahvaltı yapalım diye.
Bugun 700 cc yi bulmuşumdur çünkü hep hazır mamaya dayandım çoğunlukla meyve püresi yapamadım mesela.
Uzun lafın kısası bence gece uyandırma bir ritüel oluştur.
Sonra suyu ben doğduğundan beri veriyorum uzaylı görmüş gibi içiyor ama olsun alabildiğini alsın.
Yoğurt malesef ilk körolmayasıca arkadaşım verdi kendi ekşi yoğurdunu ne yapsak yediremedik bir sürü mayaladığımız yoğurt hep çöp oldu açıkçası. Doktorumuz da zorlamayın ama azar azar vermeye çalışın dedi bakalım bu serüveni nasıl atlatıcaz.
Düzeni sen kur bebeğinde uyum sağlayacaktır zaten klasik yok şu lu saatler qrası bunu ver şunu ver menüleri geçerli olmuyor malesef her bebeğin istediği farklı o an. Bu da hiç birimizin bir olmadığı gibi düşün.
Yani düzen kuracaksın bebeğin düzene uyacak eğer düzende değişiklik yapılmasını istiyorsa sana belirtilerini gösterecek zaten sonrası çorap söküğü
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Sık sık aynı şeyleri yedirip bıktırmadan ilerle yeter haha ne uzun yazdım yav gideyim ben artık