• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kathane, haydi bizde bulualm

kağıthanede yokmu güzel kafeterya falan klimalı serin serin :)) ben biraz daha dışında kaldığım için pek bilemiyorum ama bulurum tarif ederseniz.

kaçkar diye bir yer var yemeli içmeli
ama konu sahibi biraz isteksiz sanırım
bilmem nasıl olur

KIZLAR KONUYU ACAN BENIJM AMA BEN SADECE BURDAN BIRILERI CIKICAKMI DIYE BAKMIŞTIM GERISINI SIZ HALLEDIN BEN PEK BECEREMEM BU ıŞLERI :olmaz: EŞıMDE GONDERMEK ıSTEMIYO ZATEN ONUNLA AYRI BI DERDIM VAR

canım yanlış anlama ama biz seni buluşmamıza çağırmıştık metrocity ye ki sana çok da uzak dğeil gelemem eşim izin vermiyor dedin.

sonra bu konuyu açmışsın. yine ortadan kayboldun hatta yine eşim izin vermiyor diyorsun konu sahipsiz kaldı haliyle. istersen önce eşinden iznini hallet biz hazırız buluşmaya canım.

Son düzenleme:
KIZLAR KONUYU ACAN BENIJM AMA BEN SADECE BURDAN BIRILERI CIKICAKMI DIYE BAKMIŞTIM GERISINI SIZ HALLEDIN BEN PEK BECEREMEM BU İŞLERI :olmaz: EŞİMDE GONDERMEK İSTEMIYO ZATEN ONUNLA AYRI BI DERDIM VAR
arkadaşım eşin neden izin vermiyor anlamadım
vermiyorsa bu tür konular yani buluşma yapma ben yer ve zaman ayarlarım ama gelirmisin bilmem
taki ben ilk zamanlarda bu tür buluşmalara katılamıyordum eşimden yana sonra eşimde alıştı kk ya ve gidebiliyorum artık
bak canım ben çok yakınım nurtepeye eğer nurtepede oturuyorsan
sana yakın bir yerde yaparız o zaman buluşma

canım yanlış anlama ama biz seni buluşmamıza çağırmıştık metrocity ye ki sana çok da uzak dğeil gelemem eşim izin vermiyor dedin.

sonra bu konuyu açmışsın. yine ortadan kayboldun hatta yine eşim izin vermiyor diyorsun konu sahipsiz kaldı haliyle. istersen önce eşinden iznini hallet biz hazırız buluşmaya canım.
sanada katılıyorum arkadaşım
evet eşinden izin al bize bildir canım

KIZLAR KONUYU ACAN BENIJM AMA BEN SADECE BURDAN BIRILERI CIKICAKMI DIYE BAKMIŞTIM GERISINI SIZ HALLEDIN BEN PEK BECEREMEM BU ıŞLERI :olmaz: EŞıMDE GONDERMEK ıSTEMIYO ZATEN ONUNLA AYRI BI DERDIM VAR

Siz buluşun ben mani olmayım demek istemiş gelmeyecek belli ki daha ısrar etmenin anlamı yok arkadaşlar :))

Back