Kasüstü silikon taktıranlar,lütfen yardım

in_ci_ler

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
29
9
44
1 ay sonra polytech kasüstü meme protezi yaptıracağım, epeydir araştırıyorum,biraz meme dokum var,meme dokusu olanlarda kasüstü yapılabiliyor ama elle hissedilme gibi olumsuz bir durumu da var,olup da bu şekilde ölümsüzlük yaşayan var mı,elle hissediliyor mu ya da dıştan bakılınca silikon olduğu anlaşılıyor mu ,lütfen yardım edin kaş yapiyim derken göz çıkarmayayım

Kas altı da kas üstü de yaptırdım. Rahatlık ve konfor anlamında da görünüm açısından da kas üstü diyorum.. keşke direkt kas üstü yaptırsaymışım en başından.. şuanda da pişmanlığım 450 ve üstü olabilirmiş diyorum..

Benim de protezlerim kasüstü.
Yapay durur endişesiyle neden kasaltı değil de kasüstünü tercih ediyorsunuz diye sormuştum doktoruma.
Doku üstüne doku olmaz açıklaması yapmıştı bana.
Hiç de söylendiği gibi yapay bi görüntü olmadı, protezli meme gibi durmadı. aksine çok doğal oldular..
Sadece daha çabuk sarkmaya sebebiyet verdiğini okudum, ne kadar doğru bilemiyorum..

Umarım olmaz

Benimkisi 400 cc yarı kas üstü oldu yani dual plan. İlk bir ay protezi biraz hissediyordum suan 2. Ayım doldu sanırım kilo almam da kaynaklı birde 1. Aydan sonra protezde zar olusmaya baslıyor ondan kaynaklı hissetmemeye basladım. Suan dokundugumda kendı meme dokum gibi geliyor ayrıca kas üstü olunca daha yumusak oluyor. Benım doktorum kas üstü yapma taraftarıydı ama benım dekolte kısmım da doku olmadıgında silikon kenarları belli olamasın dıye üst kısmı kas altı yaptı. Ben eger meme dokunuz varsa ve deriniz kalınsa kas üstü taraftarıyım. Bende ameliyat tan önce doktoruma kas üstüne pek sıcak bakmadıgımı söylemiştim. Ama ameliyattan sonra dedımki kesinlikle kas üstü olmalı.

Evet meme dokum var, umarım ben de aynı etkiyi yaşarım

Ne güzel, kasüstü 335 cc high profil takıldı ,2 buçuk cm meme dokum vardı ama şuan 15 gün oldu ödemler biraz gitti ve çok küçük geliyor gözüme, eskiden 75 b dolgulu kullanıyordum şimdi ödemli haliyle 75 b dolgusuz denedim oldu.keşke daha büyük tercih etseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…