bende kastamonuluyum ve şuan kastamonu merkezde oturuyorum.jennifer lopez arkadaşım artık kastamnuda istediğin yere oturabilirsin,kuzeykent tarfına olur,süt fabrikası tarafı olur,yada çarşıya daha yakın istersen merkezi bir yer bile olabilir.artıık her tafraf işlek oldu sen canını sıkma.dahada geliştik belediye başkanımızın sayesinde.Batı karadenizin en büyük alışveriş merkezi dersin,en güzel parklarımız mı dersin,yeni yapılan terminalimiz mi dersin,su arıtma tesisimiz mi dersin.......beya hızlandık sayılırız eskiye göre.arkadaşlar uzun zamandır görmeyenler kastamonu nun bu değişikliğini görünce hayran kalıyolar.Ayrıca kızlar yazları festivallerimizde yapılıyor....sarımsak festivalimi dersiniz,şapka bayramı kutlamalarımı dersiniz daha neler neler...
benim memlekjetim gibisi yok gızla.GEÇEN YAZ ISTANBULA GELDÜYDÜK EMME BEN FAZLA BEĞENMEDİM .ANNEMDE BEĞENMEDİM DEYA ,ÇOK BÜYÜK ŞEHİR BİZ BURDA GAYBOLURUZ DEMİŞTİ,KIŞLARIMIZ SOĞUK DONUYOZ EMME ,OCAĞI YAKTIN MI İÇİNE KÖY EKMEĞİ ATTIN MI DEMEYİN KEYFİMİZE,HEM ICCACUK OLUYOZ .KIZLAR BAKIN VALLA ŞAKA DEĞİL ANNEM BU AKŞAM BANDUMA YAPIYO HADİ GELİN BİRLİKTE YİYELİMMMM.....ÖPÜYORUM HEMŞEHRİLERİM SİZLERİ