- 15 Mayıs 2008
- 8.256
- 21
kızlar bende bugün battaniye aldım şu dorminalardan tek renk kabartmalı
gule gule iyi gunlerde kullanin insallah.opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende bugün battaniye aldım şu dorminalardan tek renk kabartmalı
filizcim NQ yazıyor ya kişilerin mesajlarının altında, alıntılamak istediğim mesajlarda ona tıklayıp geçiyorum sonra altta solda cevap yaz diyo ya oraya tıklayınca tüm mesajlar görünüyor her birininin altına yazıyorum artık ne diceksem
filizcigim cok cici selyer eklemissin yine elbiseniz cok güzel hele tulum allahim kurt var üstünde cok tatli duruyo..yeleklerde cok cici zemuszemus
ebisimcantana bayildim yalniz cok fonksiyonlu hemde izole cantalardan galiba iyi günlerde kullan canim..bende böyle bisey ariyoruma am daha bulamadim kaca aldin bu cantayi
cersum sende battaniyeni almisin sicak sicak ohhh pekte sirinzemuszemus
Filizcim babaannenizin ellerine sağlık çok güzel olmuş yelekleriniz..Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin a.s. a.s.
zeytinim herzamanki gibi muhteşemsin bence kelebeklerin hepsi kalsın çok hoş olmuş maş.valla
saol cnm benim
kelebeklere takıldım kaldım ben de ama ne yapayım çok hoşuma gidiyo
boncuk işleme yapacaktım dedim elleriyle çeker sonra ağzına götürür düşer falan deyü korktum.
bu da kızımın cibinliği
şimdilik önlerini süsleyebildim
krem çiçeklerden deneme yapmıştım
her tarafını öle çiçelere mi dönüştürsem diyorum
küçük kelebekleri iptal edem de sadecebüyük kelebeğim kalsın diyorum
üst tarafına da aynı çiçeklerden mi koyam kıslar
birfiir verin bakem
tam netleştiremedim cibinliğimi
canısı duru muz kendini toparlasın da gerisi hallolur ağlama bakiimm biz alıveririz ne istiosan kuşumm bu kaa teyzesi var durunun dimi ama
Karakızımm cnm benimm durumuz evine bi gelsiin hiç bi eksik gözünüze batmıcak emin ol...
hem ne eksiğimiz varsa hepbir elden tamamlarız mesafeler engel değil cnm sen hiiiçç canını sıkmaa...
canım bnm sen üzme kendini sen erkenden gördün bebeğini bu da bir şans değil mii
inş koklayacağın kucaklayacağın günler de gelecek
sayılı gün çabuk geçer
elbet alınır bunlar ne ki
teyzeleri çok durunun
yeter ki gelsin kucağına bi an önce
canımm benim biliyosunki herşeyin başı sağlık...siz iyi olun gerisi halledilir...hem sen daha zevkli alışveriş yapıcaksın biz görmeden kafamıza göre alıyoruz...sen pamuk prensesinle birlikte gidersin alışverişe... ne yakışıyosa onu alırsın annesi... bir an önce tombullaşıp yanına gelsin herşeyi olur...opuyorumnanaktan
hem sen ne istiyosan söyle ben alırım sana bitanem....:1hug:
ayyyyy canlarım benim ya beni birkez daha duygulandırdınız arkadaşlar hepinizden tek tek allah razı olsun düşünmeniz yeter ne diyebilirimki hepiniz harika insanlarsınız teşekkür ederim sizlere tekrar kızlar Allahım sizleri bir nefeste kurtarsın yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bizler burada ne kadar güzel dostluklar kurmuşuz böyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan