Kasm Annelerinin Bebeklerine yapt hazrlklar..

nan zeytüün ablan c&a dan etiket alıp dikmiş mi nan elbiseyee yanlış yazdın herhaaall

he kızlar benımde dıkkatı cekmısdı o ne guzel dıkmı sdıyordum etıketını gördun nan zeytın yeme bızı :roflol: güle güle kullansın ipek kızın

zeytinciğim ablanında emeğine sağlık ama beyaz elbsede etiket var nası ablan dikti anlamadım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

nan zeytüün ablan c&a dan etiket alıp dikmiş mi nan elbiseyee yanlış yazdın herhaaall

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he ablam kaçak yapıy bu işi
anacım yanlış yazmışım işte
hepsini toplu gönderince böleoluy işte düzeltem
ablam verdi diye yazcaydım

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he ablam kaçak yapıy bu işi
anacım yanlış yazmışım işte
hepsini toplu gönderince böleoluy işte düzeltem
ablam verdi diye yazcaydım

bize de diksin gııı kaydirigubbakcemile3

zeytinim hepsi bi harika maş.hiçbir eksiği kalmamış ipekin yaaaa
ayrıca ablanın diktiği elbise çok hoş güzel günlerde giysin bıdık

zeytin gıı ablanın diktiği elbiseyi ilk görünce kafası o çiçekten girecek zannettimkaydirigubbakcemile3

komik bir kıyafet deymi askılı cnm o giymesi rahat valla
değişik deyü hoşuma gitti ne bilem
alırsın cnm zaten bende ne yaptıysam 1 hafta içinde yaptım
7.ay bitince koktum sanırım
bide hastane çantasını ayarlamak lazım iş heç bitmiy valla

ohhh maş.darısı benim gibi tembellerin başına kaydirigubbakcemile3ama benim gibi tembelde yokki:sm_confused:

Bayanlar bayagı zamandır yoktum o yüzden konuyu kacırmıs olabilirim, aranızda bebek arabası yada ana kucagı alan oldumu?

nan karazeytin karısı seni ayakta alkışlıyorum hem valla hem billa
nasıl aldın bu kadar şeyi chiccodan ya ben bir iğne bilem alamadan geri döndüm yok bundan sonraki indirimde kesinlikle senle gideceğim ona göre yoksa dımdızlak çıkıyorum ben bişi alamadan anacım
ipek kızımızda güle güle kullansın aldıklarını annesi

zeytin choccodan doldurmuşsun sepeti canım maşallah...

cicileriniz hayırlı olsun ,ablanın eline sağlık hepside çok güzel.. güle güle giysin bebiş

zeytıncım guzel kızın ıyı gunlerde gıysın.
hepsi bırbırınden gusell bayıldımmmopuyorumnanaktan

fundacım kenyacım güle güle kullansın bebişlerrr
sağol canım benim.Şeniz
fundacım hepsi cok güzel güle güle kullanın inş.
bu arada o ayakkabıları cok begendim güle güle giysin bebişin opuyorumnanaktan
sağol kenyacım.opuyorumnanaktan
funda güle güle giysin oğluşun inşallahh :Saruboceq:
adıda belli olmuş adıyla yaşasın burak kaanımızz :Saruboceq:
sağol muredacım Şeniz.evet ismi belli oldu.aslında iki isim istemiyoruz ama şimdilik böle.belkim son anda kaan ı eleyebilirz.kzım illada burak diyo bakalım nolcak.kafamçokkarıştı

teşekkür ederim elifim.opuyorumnanaktan ayakkabılara bende bayıldım.aslında öyle çok ayakkabı beğendimki alamıyom.bütçem kısıtlı azcık.geçen spor ayakkabı beğendim 69tl miş.:1shok:

karazeytin,unique,kenyaa,cersu
cicşleriniz harika gene.güle güle giysinler bebişleriniz.
cersu kıs eline sağlık güzel örmüşsün patiği..
unique seninkilerde çook güzel olmuş yaa.marifetli gacılar siziiii
yaaa karazeytin alışverişe giderken bende takılıcam sana banane yaaaaaa.geçen gün annmle eminönüne geçtik.mısır çarşısına girdik arka tarafa çıktı.sağolsun torununa şeker için malzemeler aldı.sepetini ffalanda aldık şekerler için.hazırladım.resmini çekicem sonra koyarım.altın yastığı aklıma gelmedi ya.burda 11tlden başlıyo 30tl ye kadar var.bilsem ucuz olduğunu mavisinden alırdım bende.tühh.ama bebişe bişey bulamadım giyim,kızımada baktık bulamadık,mahmutpaşayı altüst ettik..ne dolanbaçlı yer orası be kafam döndü valla.bir arada düşüyodum gene.ayağım kaydı...du bakim gene gidersek altın yastığınıda alayım ordan.ne çok şey varmış orda yaa.bigün önce oraya gideceğimiz belli olsaydı emziklerden almazdan şeker için.ben 10tanesine 7,5tl verdim kadiköyde.ordan 90tanesini aynı fiyata aldı annem.yuhunuz dedim.kazığı iyi yemişim valla içime oturdu.senin dediğin pasajları bulamadım ben orda çok karışık geldi orası.inşallah bidahakine bulurum kaybolmazsam:))

bir dahaki chicho 11-12 eylül mü ne yazıydı.gerçi biz gitmeycez ama erken gidip sıraya girmeni tavsiye ederim cnm.cumartesi de inşallah görüşebiliriz cnm.
ay canım ya üzüldüm bak şimdi.kız karşıya git canım ordan mutlaka birşeylerini tamamlar gelirsin.biz alışverişimizi bitirdik canım.tükendik artık.ama sanırım eksiğimiz kalmadı
ama yardımcı olurum sana da ne demek tatlım

zeytin choccodan doldurmuşsun sepeti canım maşallah...

cicileriniz hayırlı olsun ,ablanın eline sağlık hepside çok güzel.. güle güle giysin bebiş

saol cnm benimopuyorumnanaktan

zeytıncım guzel kızın ıyı gunlerde gıysın.
hepsi bırbırınden gusell bayıldımmmopuyorumnanaktan

saol bitanem.daha da güsellerisizlerin olur inşallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…