- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
karazeytin,unique,kenyaa,cersu
cicşleriniz harika gene.güle güle giysinler bebişleriniz.
cersu kıs eline sağlık güzel örmüşsün patiği..
unique seninkilerde çook güzel olmuş yaa.marifetli gacılar siziiii
yaaa karazeytin alışverişe giderken bende takılıcam sana banane yaaaaaa.geçen gün annmle eminönüne geçtik.mısır çarşısına girdik arka tarafa çıktı.sağolsun torununa şeker için malzemeler aldı.sepetini ffalanda aldık şekerler için.hazırladım.resmini çekicem sonra koyarım.altın yastığı aklıma gelmedi ya.burda 11tlden başlıyo 30tl ye kadar var.bilsem ucuz olduğunu mavisinden alırdım bende.tühh.ama bebişe bişey bulamadım giyim,kızımada baktık bulamadık,mahmutpaşayı altüst ettik..ne dolanbaçlı yer orası be kafam döndü valla.bir arada düşüyodum gene.ayağım kaydı...du bakim gene gidersek altın yastığınıda alayım ordan.ne çok şey varmış orda yaa.bigün önce oraya gideceğimiz belli olsaydı emziklerden almazdan şeker için.ben 10tanesine 7,5tl verdim kadiköyde.ordan 90tanesini aynı fiyata aldı annem.yuhunuz dedim.kazığı iyi yemişim valla içime oturdu.senin dediğin pasajları bulamadım ben orda çok karışık geldi orası.inşallah bidahakine bulurum kaybolmazsam:))
saol canım .opuyorumnanaktan
şeker sepet aldığın yer belkim aynı aldığımız yer olabilri gız
hani hurma kaşar gibi şeyler satılan yer var ya en sağda kalıy
ordan yukarı ilerlerken ilk sola dön.dar sokak hani
orda ilk çikolata şeker satan yere girme.biraz ilerle sağında kalıyo hatta adam ürünlerini dışara asmış kesin görürsün.dükknıda hemen altında.yanında da açık parfümcü var hem
hani adamlar kot falan satıy ya orda işte o sokaktaydı.altınyastığı kapı süsü mlz.ordan alabilrisin cnm.kürkçü havuzlu ve hürriyet pasajları da yukarıda kalıy ama birilerine sor hemen gösterirler cnm.inşallah sen de kısa zamanda tamamlarsın cnm
yine de yardımcı olurum.